X

Ministrul Sănătăţii a declarat că de Ziua Copilului va demara proiectul ei de suflet, o campanie de vaccinare door to door împotriva rujeolei

de null

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat vineri că, cel mai probabil, de 1 Iunie, Ziua Copilului, va demara o campanie de vaccinare door to door împotriva rujeolei.

Foto: https://www.cotidianul.ro/cine-e-sorina-pintea-propusa-ministru-al-sanatatii/

Proiectul meu de suflet din acest moment este demararea unei campanii de vaccinare door to door în zonele unde imunizarea este la un nivel scăzut şi unde avem focare de rujeolă. Am făcut un atelier de lucru la Slănic Moldova, împreună cu UNICEF şi am stabilit nişte reguli pe care le voi pune într-un ordin de ministru, până apare legea vaccinării, pentru că avem deja 52 de morţi în urma îmbolnăvirii de rujeolă. Iar săptămâna trecută am înregistrat 192 de cazuri noi. Deci nu mai putem aştepta. Aşadar am luat această decizie, va urma un ordin de ministru şi, probabil, vom lansa campania la începutul lunii iunie”, a spus Sorina Pintea, potrivit agerpres.ro.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Pregati telefoanele sa inregistrati “colindul” pentru ca e la limita legii iar fara o camera pot incerca sa va intimideze sau mai grav.

    Au ajuns angajatii statului platiti din taxele noastre sa fie sclavii corporatilor prin papusile din parlament si guvern care vin la comanda lor sa va intimideze sa va injectati copii cu mercur si aluminiu.

    Refuzati si daca insista cereti baza legala pentru care au venit si avertizatii ca daca sar calul le faceti plangere pentru abuz in serviciu.

  2. Era un comentariu aici repede sa mai șters Dl admini ; sau era politic incorect ; in fine …….

  3. Ion Baciu

    Pai parlamentarii sint vaccinati, si tocmai de aceea ei fac ceea ce fac de 27 de ani.
    Cit priveste pe acesti doctori “door to door” ii astept cu mare drag la usa mea. Vor avea o discutie foarte interesanta, la fel cum a avut-o si medicul pediatru.
    Sa inavtati bine lectia ca altfel va las repetenti. Va astept la o cafea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button