X

BEZNA minții.Un ,,expert în sexualitate”: PĂRINȚII trebuie să ceară PERMISIUNEA bebelușilor înainte să le schimbe scutecele

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Postul de televiziune ABC a primit critici și ironii după difuzarea unui material în care un ”expert în sexualitate” susține că părinții nu ar trebui să schimbe scutecele bebelușilor fără a le cere permisiunea. 

În materialul difuzat de postul ABC, Deanne Carson, ”expert în sexualitate” vorbește despre cum trebuie să formăm o ”cultură a consimțământului” încă de la naștere, acasă, relatează Newsweek.

”Îți voi schimba scutecul acum. Este ok? Desigur că bebelușul nu va răspunde ”da, mamă, e grovaz. Mi-ar plăcea să-mi schimbi scutecul”.

Dar dacă lași o fereastră, astepți să-i vezi limbajul corpului și să ai contact vizual, atunci îi transmiți că răspunsurile copilului contează” a spus specialista.

Materialul a fost criticat de comentatorul Sky News Rowan Dean care l-a numit o ”nebunie”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ba da’cum se face ca expertele astea in tot felul de lucruri sensibile sunt care mai de care mai frumoase;uitandu ma la poza nu mi pot da seama daca intradevar este femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button