X

MODEL pentru oameni de a face BANCKING. Adică, într-un final, ne va arăta cum sa folosim PECETEA. Sophia, robotul ,, cetățean” a primit un CARD de credit din partea băncii UniCredit

de null

Sophia The Robot, robotul umanoid creat de compania Hanson Robotics va primi un card de credit de la banca UniCredit. Este primul card de credit care aparţine unui utilizator cu inteligență artificială, potrivit unui comunicat al grupului.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sophia îşi va ridica personal cardul în cadrul unui eveniment organizat de UniCredit Bank. 

„ Avem o abordare eficientă şi pragmatică în domeniul digital, concentrându-ne pe iniţiativele care aduc îmbunătăţiri experienţei clienţilor în zona digitală şi a canalelor alternative. Europa Centrală şi de Est reprezintă terenul de implementare perfect pentru noile soluţii în domeniul digital şi IT, graţie deschiderii recunoscute a acestei regiuni către inovaţie. Inteligenţa artificială şi tehnologia sunt parte a acestei evoluţii care ar putea contribui la o calitate mai bună a vieţii oamenilor în viitor şi influenţa modul în care facem banking. De aceea, suntem încântaţi să putem face acest pas istoric alături de Sophia şi de Hanson Robotics!”, a declarat Septimiu Postelnicu, Director Executiv al Diviziei Retail.

Astfel, începând cu data de 10 mai 2018, Sophia se va putea bucura de toate beneficiile unui card UniCreditCard Premium emis sub sigla Mastercard complet funcţional.

Sophia este cel mai recent şi cel mai avansat robot al companiei americane Hanson Robotics. De la crearea sa, în aprilie 2015, Sophia a devenit un fenomen mondial datorită expresivităţii şi abilităţii sale de a purta conversaţii naturale cu oamenii. În octombrie 2017, s-a anunţat public faptul că robotul a devenit cetăţean al Arabiei Saudite, fiind astfel primul robot care a primit cetăţenia unei ţări.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Deci dupa ce masina asta a devenit “cetatean” (deci are drept de vot si exact aceeleasi drepturi ca oricare OM), acum i s-a dat si carte de credit. Cine-i alimenteaza contul bancar? Acum masinile trebuie platite ca sa-si faca treaba? Cu cat ar trebui sa-mi platesc aspiratorul, cand il folosesc? Si masina asta, ce face cu banii? Isi cumpara ultimele cabluri si piulite la moda? Plateste factura de curent electric? Sau poate ca ii plateste pe cei ce o intretin?…..

  2. Eu cred ca e o aiuireala, un circ ieftin. Iluzia ca ar putea aduce cat de cat cu un om e numai in mintea unora. Pana la urma un delfin sau un caine sunt infinit mai “umani” decat o masinarie. Robotul asta nu are cum sa se descurce singur, probabil ca ii fac mereu update-uri. Ma intreb insa, daca incepe sa cheltuiasca aiurea si apoi “moare”, cine plateste creditul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button