X

“Framed” – un terifiant clip in care Eminem devine un ucigas in serie controlat mental

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Încadrat”: Eminem devine un ucigaş în serie controlat mental

În clipul care îţi îngheaţă sângele “Framed”, Eminem joacă rolul unui criminal în serie cu multiple personalităţi… care se întreabă cum a ajuns Ivanka TRUMP în portbagajul maşinii sale.  Vom analiza simbolismul întunecat al Framed.

Eminem n-a fost niciodată străin de versurile violente şi controversate. Versurile sale şocante au fost mereu parte din prestaţia sa şi un motiv pentru care a devenit un nume familiar. În timp ce adesea se deda temelor legate de sex, droguri şi violenţă în cântecele sale (în principal prin alter-ego-ul său Slim SHADY), obişnuia să facă acest lucru ca o strâmbătură amuzantă, ca de desen animat. Însă, după aproape 20 de ani în industria divertismentului, natura controversată a creaţiei lui Eminem a luat o întorsătură bizară şi obscură.

În 2018, Eminem împlineşte 45 de ani. Continuă să cânte rap şi să caute să “şocheze şi impresioneze” prin rime discutabile livrate cu înaltă precizie. Cu toate acestea, în industria muzicală de astăzi, cineva nu poate obţine acoperire media fără a se conforma complet la agenda elitei oculte. Framed este chiar asta: Eminem care este “polemizant” simultan cu subscrierea completă la agenda MK ULTRA a elitei.

Această imagine promoţională din 2013 = Eminem fiind în întregime supus agendei şi simbolismului elitei. Un ochi ascuns şi coarne de drac

Această copertă de revistă din 2018 = Eminem făcând în continuare ceea ce trebuie pentru a lansa albume

 

Framed este strict despre elite care promovează moartea, crima, controlul mintal, şi forţe oculte întunecate. Pentru a înţelege în întregime Framed, trebuie să ne uităm la o piesă pe care a lansat-o cu aproape 10 ani înainte: 3 A.M..

 

3 A.M.

În 2009, după o discontinuitate de 4 ani cauzată de adicţia pentru pastile, blocarea scriitorului şi multiple spitalizări, Eminem a lansat mult-anticipatul album Relapse. Pentru a promova albumul, Interscope Records a creat un centru de reabilitare fictiv denumit Popsomp Hills, inclusiv cu site web şi număr de telefon.

Poza folosită pentru Popsom Hills

 

Într-unul din clipurile promoţionale despre Popsomp Hills, medicul rezident, dr. BALLSACK, îşi descrie metodele, înconjurat de tot felul de accesorii ce au legătură cu trauma, tortura şi controlul minţii, totul în timp ce forţe supra-naturale par să interfereze cu transmisia.

Dr. BALLSACK este înconjurat de pastile, instrumente chirurgicale şi un manechin fără membre conectat la chestii ciudate.

 

Nu mai e nevoie să spunem, acest centru de reabilitare nu-i face bine lui Eminem. Popsomp Hills sună în mod ciudat ca “pop some pills (bagă nişte pastile)” – adică exact ceea ce n-ar trebui să facem. În timpul şederii sale la Popsomp Hills Eminem devine un criminal în serie animat cu ceea ce pare a fi răul pur. Este cumva Popsomp Hills un centru de control mintal? A fost cumva Eminem programat acolo?

Ei bine, clipul 3 A.M. spune tot. Cântecul este despre Eminem care îşi pierde cunoştinţa şi ucide oameni – ca şi cum o alter-persona ar fi făcut-o.

 

            E ora trei dimineaţa

Bag cheia în uşă,

Cadavre zac peste tot pe podea

Nu-mi amintesc cum au ajuns acolo

Dar probabil eu le-am omorât, omorât

 

În clip, Eminem se plimbă în jurul centrului de reabilitare – complet în afara sa – şi ucide pe toată lumea.

În această scenă, stă lângă un manechin – un simbol clasic al controlului mintal ce reprezintă o alter-persona programată.

 

Aşa cum titlul melodiei sugerează în mod clar, această alter-persona este controlată de către forţe diabolice. Într-adevăr, pentru secole, 3 A.M. a fost cunoscută drept “Ora vrăjilor”.

 

În folclor, ora farmecelor sau ora diavolului este o perioadă a nopţii asociată cu fenomene supra-naturale. Creaturi precum vrăjitoare, demoni şi fantome sunt la maximul puterilor. Magia neagră se crede că ar fi cea mai eficientă la această oră. În tradiţia creştină vestică, ora dintre 3 şi 4 a.m. era considerată o perioadă de vârf a activităţii supra-naturale, ca urmare a lipsei rugăciunilor în orele canonice pentru acest interval.

  • Wikipedia, Ora farmecelor

 

Pentru a accentua natura satanică a 3 A.M., cântecul se încheie cu Eminem şoptind “răsărit malefic” de mai multe ori, într-o manieră de incantaţie. Un element important al programării Monarch implică ritualuri satanice, declaraţii demonice şi alte lucruri oculte, întunecate şi traumatizante.

Prin intermediul tuturor acestor indicii, devine clar că Popsomp Hills este de fapt un edificiu de control mintal în care Eminem a fost programat să ucidă.

Faptul că dispozitivul de control mintal este deghizat ca un centru de reabilitare este de asemenea signifiant. Aşa cum afirmam cu ani în urmă (în particular despre Lindsay LOHAN), celebrităţile care merg la “reabilitare” înseamnă adesea codificare pentru mersul la reprogramare. Iar programarea include droguri, traumă, tortură şi practici satanice bolnăvicioase şi perverse.

La aproape 10 ani distanţă, Eminem lansează Framed, care continuă de unde 3 A.M. lăsase şi confirmă suplimentar conceptul controlului mintal ocult.

 

Framed

La începutul video-ului, un crainic explică faptul că Eminem a evadat din Popsomp Hills şi se află baricadat într-o casă. Acolo, Eminem se învârte printre cadavre şi părţi de corp dezmembrate.

Aşa cum s-a evidenţiat în articole anterioare, moartea, crima, tortura şi controlul minţii trebuie să apară în video-uri în acest moment

 

Pe lângă joaca cu părţi din corpuri, Eminem desenează febril imagini violente care îţi dau fiori.

Acest desen indică unde a înjunghiat Eminem o femeie sub supravegherea ochiului singular. Sunt mulţi ochi de acest fel în video – simbol al controlului ocult al elitelor.

Ochiul în spatele gratiilor

Această imagine apare în multiple rânduri pe durata video-clipului. Îl reprezintă pe Eminem cu coarne demonice şi cu picioarele unei femei în loc de ochi. Imagistică MK pură în care sclavul nu poate vedea pentru sine – vederea sa este înlocuită cu programarea manipulatorului.

 

Faptul că Eminem desenează multe imagini are însemnătate. Victimele controlului mintal pe bază de traumă au o predilecţie pentru desenatul de imagini extrem de însufleţite şi simbolice, ca şi cum aceasta ar fi singura cale de a exterioriza ce s-a întâmplat în sufletul lor. Dureros de viile picturi ale lui Kim NOBLE – un supravieţuitor al controlului minţii Monarch cu 13 alter-persoane – reprezintă exemplul perfect.

Precum NOBLE, Eminem are multiple personalităţi. În primul vers, el cântă:

            Trei personalităţi izbucnind din mine, aveţi grijă

 

De-a lungul carierei sale, Eminem a întrupat trei personalităţi: Eminem (rapperul), Slim SHADY (alter-ego-ul SHADY) şi Marshall MATHERS (persoana reală). În anii mai recenţi, Eminem a explicat că linia dintre ego-urile sale începuse să se înceţoşeze. Un lucru este sigur, în Framed Eminem nu are control asupra personalităţilor sale. Nici măcar nu-şi poate aminti ce face un alter atunci când este declanşat.

Cele trei persoane din Eminem se mişcă maniacal în jurul cadavrelor însângerate

În a doua strofă, Eminem descrie câteva dintre crimele pe care le-a comis.

            M-am trezit, era răsăritul, probabil ştiam că ceva e greşit

Cred că devin un monstru din cauza medicamentelor pe care le iau

Răţoiul Donald rulează, un camion Tonka e în curte

Dar frate, cum pana mea e Ivanka TRUMP în portbagajul meu?

Acest desen o înfăţişează pe Ivanka TRUMP în maşina lui Eminem în timp ce răţoiul Donald pare s-o înjunghie.

 

Un alt vers este despre un ţânc ce începe să umble:

 

Un alt copilaş dezmembrat descoperit iarna asta probabil

Căci trupul sfârtecat

Era acoperit de zăpadă din luna Noiembrie, în mod ciudat

 

Aici, un cuţit ciopârţeşte gâtul unui adult simultan cu sfâşierea unui copilaş

 

Pe la mijlocul clipului, un reporter îl intervievează pe detectivul SHELTER.

Detectivul îşi scoate ceasul din buzunar, vede ora 02:45 şi spune că trebuie să plece.

 

Detectivul SHELTER intră în casă şi îl pune pe Eminem să ia loc.

În vreme ce detectivul ţipă la el, Eminem halucinează capuri încornorate şi alte chestii terifiante.

 

La exact ora 03:00, detectivul îşi scoate ceasul de buzunar şi îl foloseşte pentru a-l hipnotiza pe Eminem.

Juxtapusă acestei scene, detectivul poartă un halat de laborator.

Îl vedem apoi pe Eminem revenit la Popsomp Hills, şezând într-un scaun cu rotile, fiind hipnotizat de către “detectiv”.

 

Pe măsură ce Eminem este hipnotizat, detectivul se descoperă drept “doctorul” lui Eminem. Faptul că doctorul sau manipulatorul controlului mintal este de asemenea detectivul desemnat pentru cazul crimelor face aluzie la o conspiraţie de nivel înalt. SHELTER l-a programat pe alter-ul lui Eminem să ucidă într-o manieră sadică, dar ritualistică. Când treaba s-a încheiat, a preluat înapoi controlul asupra lui Eminem prin hipnoză. Sau toate acestea au avut loc în mintea lui Eminem?

Manipulatorul înfinge un ac în braţul lui Eminem. Slavii MK sunt puternic drogaţi în timpul programării.

 

La finalul videoclipului, Eminem este scos din salon în scaun cu rotile, puternic sedat. Deci un alt star pop înfăţişat drept un sclav controlat mintal şi neputincios.

 

În concluzie

Industria muzicală s-a schimbat de la debutul lui Eminem din 1998. în vreme ce versurile sale violente şi controversate erau cândva descrise drept produsul unui spirit isteţ dar rebel, “controversa” din Framed este perfect aliniată agendei elitei. Moartea, uciderea, dezumanizarea, controlul minţii, satanismul: Toate sunt aici… nu diferit de clipul lui Lil Uzi VERT despre moarte, sânge, pastile şi satanism… nu diferit de clipul de la Rihanna despre tortură şi sânge… nu diferit de o sumedenie de alte clipuri. Nu e nici o exprimare a revoltei în Framed – ci este exact la ceea ce vor să-i expună pe fanii lui Eminem.

Şi, asemenea video-clipurilor a nenumărate alte staruri pop, Eminem este prezentat ca o marionetă confuză şi neputincioasă aflată în mâinile oamenilor puternici. Oare câţi oameni au fost realmente programaţi şi “înscenaţi” să ucidă pentru elită? Mai mulţi decât credeţi.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button