X

Armata britanica are acum cel mai scăzut numar de soldati disponibili pentru linia intai de la Primul Razboi Mondial incoace. Adica mai putin decat Spania sau Polonia

de null
Armata britanică are numai 60. 000 de soldați pregătiți pentru acțiune de linia întâi (Imagine: Getty Images AsiaPac)

Armata britanică are acum cel mai scăzut nivel de soldați disponibili pentru acțiune de front din Primul Război Mondial – mai puțin decât Spania sau Polonia după tăieri devastatoare

Armata noastră are doar 60.000 de trupe disponibile pentru acțiune de linia întâi – cel mai scăzut număr de la Primul Război Mondial.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Documentele arată că din cei 77.467 de soldați antrenați ai noștri, 17.054 au fost retrogradați medical.

Printre ei 7.082 sunt listați ca “non-detașabili” iar 9.972 clasificați ca “detașabili limitat”.

Unele trupe ce nu pot fi detașate suferă de fracturi și boli în timp ce cei listați pentru “operațiuni limitate” suferă de probleme medicale pe termen scurt.

Documntele arată că din cei 77.467 de soldați antrenați ai noștri, 17.054 au fost retrogradați medical (Imagine: Getty Images Europe)
Oficial, armata britanică ar trebui să aibă 82.500 de soldați (Imagine: Caporal James McAllister (RLC))

Citește mai mult: Polițiștii demisionează la cea mai ridicată rată de la începerea statisticilor

Oficial, armata britanică ar trebui să aibă 82.500 de soldați.

Dar retenția și recrutarea slabă au lăsat-o sub așteptări.

Cifra este atât de scăzută încât armata noastră detașabilă este mai mică comparativ cu cele ale Spaniei și Portugaliei, ce se situează la 77.500.

Forțele noastre sunt detașate în peste o duzină de operațiuni în zone incluzând Ucraina, Irak, Kenya, Tunisia, Borneo, Cipru și Afganistan.

Dar armata este de asemenea sub presiune să apere Marea Britanie pe fondul agresiunii în creștere a Rusiei – ce deține 400.000 de trupe – și amenințării teroriste.

Forțele noastre sunt detașate în peste o duzină de operațiuni în zone incluzând Ucraina, Irak, Kenya, Tunisia, Borneo, Cipru și Afganistan (Imagine: Getty Images)

Un ofițer de infanterie a spus pentru Mirror că are șapte trupe retrogradate medical în compania sa. A zis: “E o problemă în întreaga armată.”

“Simțim impactul tăierilor.”

“Din cei șapte retrogradați, doi sunt rezerviști full-time ce se apropie de 60 de ani și trei sunt soldați de peste 50 de ani reținuți pentru abilitățile lor de specialiști și n-are cine să-i înlocuiască.”

“Ceilalți sunt tineri cu răni suferite în urma unui accident de mașină.”

“Armata încearcă să rezolve asta dar ne aflăm în deficit în principal datorită procesului de recrutare ce a fost subcontractat forțându-ne să reținem soldați mai în vârstă și rezerviști, ce datorită vârstelor lor înaintate sunt susceptibili rănilor.”

Am avut 300.000 de soldați în anii ’60 și 163.000 în anii ’70 (Image: Getty)

Citește mai mult: Foștilor soldați li se oferă 10.000 de lire sterline să reintre în armată pentru a reduce deficitul de 4.000 de trupe

“Dacă guvernul nu intervine, situația se va agrava. Tinerii soldați fac trei ani și pleacă datorită condițiilor.”

În Marele Război, numărul a ajuns la peste 3 milioane.

Am avut 300.000 de soldați în anii ’60 și 163.000 în anii ’70.

Dar tăierile au început în 2011 și 2015, David Cameron aprobând o reducere de la 102.000 la 82.500.

Un purtător de cuvânt al armatei a zis că retrogradările medicale sunt temporare, adăugând: “Se fac mari eforturi pentru servicii sanitare de înaltă calitate și reabilitare.”

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. De fapt, nici nu mai au nevoie atat timp cei mai mari dusmani ai lor sunt in interior. Totusi, daca vor mai multi soldati, pot angaja militanti ISIS.

  2. Jurnalist britanic despre o blasfemie mondena, gala Mets
    ” Daca gala ar fi avut ca tematica islamul sau evreii, iadul s-ar fi dezlantuit. De ce e ok ca o gramada de celebritati, pe jumatate goale sa nu-mi respecte religia mea?

    https://m.activenews.ro/externe/Jurnalist-britanic-text-necrutator-la-adresa-unei-blasfemii-mondene-Daca-Gala-ar-fi-avut-ca-tematica-Islamul-sau-problema-evreiasca-iadul-s-ar-fi-dezlantuit.-De-ce-e-OK-ca-o-gramada-de-celebritati-pe-jumatate-goale-sa-nu-mi-respecte-religia-mea-150758

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button