X

Un film de vazut: “Anon”

de null
Foto: http://www. artofvfx.com/anon/

Iata si un trailer:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nu-l analizez deocamdata. As vrea mai intai sa aflu parerea voastra despre el. Sa-l sugerati va rog si cunoscutilor vostri ce inca dorm in ghete. Apoi aflati-le parerea. E foarte importanta.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. L-am vazut pe Netflix saptamanatrecuta. Nu stiu cum sa-l numesc…Un avertisment? Un film profetic? Avand in vedere ca Hollywood-ul face filme ” cu trimitere” si ” cu dedicatie” si ” comandate” de papusari, cred ca est mai degraba infricosator…Daca asa va arata lumea viitorului apropiat si daca tehnologia va duce acolo, pai aia nu se mai poate numi viata, libertate, liber arbitru…Este filmul despre o supraveghere totala , fata de care 1984 al lui Orwell pare o gluma nevinovata…Nimeni nu se poate ascunde, nu mia exista nimic intim, totul este inregistrat si pus la dispozitia autoritatilor, orice miscare este stiuta dar ca mi s-a parut diabolic a fost MODUL in care se face asta: prin ochii oamenilor, adica ce sunt oamenii, niste computere cu picioare?? Este un film incredibil, sincer nu mi-a trecut prin cap ca cineva se poate gandi la asa ceva, dar se pare ca asti sunt cu mult inainte, ma gandesc ca poate au si inceput cu implanturile astea, cine stie? Ganditi-va la ” primitivii” ochelari google care sunt cam acelasi lucru, pot scana orice si retine orice…unde vom ajunge??? Road to hell…

  2. ‘Anon'(im), este un film care are ca subiect principal anonimitatea, care poate fi un lux, fiind ceva foarte rar într-o lume super digitalizată, un inamic pentru autorități care declară că ‘anonimitatea este inamicul, trebuie să… de-anonimizăm’, deoarece în spatele anonimității se pot ascunde infractori periculoși, criminali. Iar ca subiect secundar se remarcă banii sub formă de numerar, ieșind în evidență folosirea lor în scopuri infracționale. Interesant mi s-a părut faptul că într-o astfel de lume super digitalizată, concentrată pe un ‘ochi al minții’ electronic, traficul de droguri este considerat o infracțiune minoră, traficanții de droguri vând doar ‘ceva’ pentru ‘ocazii speciale’.

  3. Foarte interesant, cam asta ni se pregateste. De mentionat si minciunile pe care le promoveaza, cum ar fi ca sistemul e bun, ca intentia lui e sa ne protejeze de infractori si ce motiv ar fi sa ne ascundem, si ca sistemul ar putea fi spart si ai putea beneficia daca chiar iti doresti de anonimitate. Sper sa se trezeasca cati mai multi pana nu e prea tarziu.

  4. Deci, marea majoritate a populatiei inca nu a inteles, ca ocultistii ne spun tot viitorul de pe agenda lor, in diferite moduri subtile.. Nu trebuie decat sa ai sclipirea necesara si sa faci legatura..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button