X

De Ziua Europei, Klaus Iohannis a criticat vocile antieuropene

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Auzim în ultima vreme în România voci care dau foarte ușor vina pe Europa și pe Bruxelles pentru aproape orice.  Este cel mai facil discurs din partea celor deranjați de standardele europene de democrație autentică. Ceea ce nu spun însă acești politicieni este că fără democrație, fără stat de drept, fără legi corecte nu există prosperitate și bunăstare pentru majoritatea cetățenilor. Ar exista doar privilegii pentru un grup restrâns aflat la putere”, a spus Klaus Iohannis, în discursul susținut la Palatul Cotroceni la Recepția oferită de președinte cu ocazia Zilei Europei.
Recepția oferită de președintele Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Europei, a început prin intonarea imnurilor Europei și României. Printre invitați – sefa DNA, Laura Codruța Kovesi, șeful PSD, Liviu Dragnea și premierul Viorica Dăncilă. Tăriceanu, numărul doi în stat, a refuzat să participe.
Șeful statului a afirmat că acești politicieni se hrănesc „populist din seva euroscepticismului” și „omit cu bună știință beneficiile uriașe ale apartenenței” la proiectul european.
„Răspunsul nostru trebuie să fie hotărât și să se bazeze pe avantajele incontestabile ale apartenenței la Uniunea Europeană”, a subliniat el.
Transcriptul discursului președintelui României il puteti citi la:
VIDEO Klaus Iohannis, la recepția oferită cu ocazia Zilei Europei: Auzim în ultima vreme în România voci care dau foarte ușor vina pe Europa și pe Bruxelles pentru aproape orice / Este cel mai facil discurs

Cititi va rugam si:

9 Mai: ZIUA EUROPEI – ZI DE DOLIU NATIONAL

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button