X

CHEMTRAILS se numeste acum GEOINGINERIE si este folosita pentru blocarea luminii solare. Dar principalul mijloc prin care oamenii obtin vitala VITAMINA D este tocmai soarele. Adica ne vor omori pe toti …

de null

Image: Geoengineering may destroy us all: Hysterical climate change scientists now trying to DIM the sun through planned atmospheric pollution

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vă amintiți când simpla menționare a “chemtrails” în public era imediat atacată de toți oamenii de știință “atotștiutori” ca o nebunească “teorie a conspirației”, fără niciun argument adevărat? Ei bine, chemtrails a primit acum un nume oficial – geoinginerie – și acum chiar mass-media oficială recunoaște în mod deschis că sunt reale și că sunt folosite pentru a combate “schimbările climatice”.

Oamenii de știință din țările în curs de dezvoltare, cum ar fi Bangladesh, China, India și Thailanda, studiază în mod activ modul în care chemtrails-ul ar putea fi folosit pentru a “atenua” razele solare, prin amplasarea unui strat de chimicale între ele și pământ. Ei susțin că blocarea artificială a luminii solare naturale de la atingerea suprafeței pământului este preferabilă înfruntării unei presupuse creșteri iminente și dezastruoase a temperaturilor globale – care, în mod ironic, este adevărata teorie a conspirației.

Chiar dacă nu există deloc dovezi credibile care să sugereze că “încălzirea globală” este chiar un lucru real, se cheltuiesc imense sume de bani pentru a descoperi cum să se oprească, prin blocarea luminii solare departe de oameni. Așa-numita “geoinginerie solară” este de fapt ceva acum, iar cercetătorii spălați pe creier din întreaga lume caută să creeze în mod artificial un efect atmosferic similar cu straturile de cenușă care erup dintr-un vulcan mare.

Cu alte cuvinte, prin bombardarea cerului cu tot felul de substanțe chimice menite să blocheze lumina soarelui să ajungă pe pământ, acești presupuși “oameni de știință” cred că pot prelua controlul asupra temperaturilor la nivel global și să oprească a se face prea cald. La rândul său, acest lucru va conduce, aparent, la utopia globală pe care fanaticii schimbărilor climatice o preconizează – însă fără soare.

“Țările în curs de dezvoltare trebuie să preia conducerea în cercetările geo-ingineriei solare”, se arată într-un comentariu scris de 12 așa-numiți “savanți”, publicat recent în revista Nature .

“Ideea în mare (a geo-ingineriei solare) este destul de nebună, dar ea se înrădăcinează treptat în lumea științifică”, a comentat autorul principal, Atiq Rahman, șeful Centrului pentru Studii Avansate din Bangladesh.

Pseudo-cercetătorii nebuni care încearcă să blocheze soarele vor ajunge la uciderea a milioane de oameni prin exacerbarea deficientei de vitamina D

Poate că nu este deloc surprinzător faptul că impulsul din spatele acestei spălări de creier în masă a oamenilor de știință care provin din unele dintre cele mai sărace țări din lume, sunt subvențiile masive de bani Occidentali. Un proiect de cercetare în valoare de 400.000 de dolari, cunoscut sub numele de Inițiativa de Guvernanță în Managementul Radiației Solare, se află în spatele impulsului pentru acest tip de cercetare, la rândul său susținut de proiectul Open Philanthropy Project (Proiectul Public de Filantropie), o fundație condusă de Dustin Moskovitz, unul dintre cofondatorii Facebook.

Potrivit lui Rahman, proiectul implică cercetarea modului în care avioanele ar putea fi folosite pentru a pulveriza nori artificiali care conțin “sulf de reflexie” în atmosferă – ceea ce este exact ceea ce activiștii chemtrails avertizează încă de acum mulți ani.

“Tehnica este controversată și pe bună dreptate”, arată comentariul. “Este prea devreme pentru a ști care ar fi efectele sale: ar putea fi foarte utilă sau foarte dăunătoare”.

Între timp, nici una dintre aceste tehnici pseudoștiințifice nu ia în considerare cum blocarea intenționată a luminii solare naturale va afecta conținutul de vitamina D în grupurile de populație din întreaga lume. Principalul mijloc prin care oamenii obțin vitamina D vitală este de fapt soarele, iar razele ultraviolete B (UVB) care generează această vitamină in pielea umana vor fi un lucru al trecutului, dacă acești oameni nebuni care încearcă sa se joace de-a Dumnezeu sunt eficienți în realizarea viselor lor globale cu chemtrails.

Acest lucru se întâmplă deja, apropo, ca rezultat al păcălelii cremei cu protecție solară.

Adevărul este că chemtrails sunt deja pulverizate ziua și noaptea în întreaga lume, fără știrea a miliarde de oameni. Dar cei aflați în spatele acestei nebunii ajung în cele din urmă să iasă din dulap, admițând în mod deschis ceea ce chibzuiesc – ceea ce înseamnă că este timpul ca indivizii informați de pretutindeni să ia o poziție îndrăzneață în trezirea conștiinței cu privire la nebunia încercării de a elimina soarele din ecuația existenței umane.

Citește Geoengineering.news pentru o mai bună acoperire a chemtrails și alte încercări de geoengineering.

Sursele pentru acest articol includ:

Reuters.com

NaturalNews.com

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button