X

Ultimul “Taken” cu Liam Neeson. Doar ca acum e in viata reala iar actorul e de partea ucigasilor de copii …

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Actorul Liam Neeson încurajează Irlanda să legalizeze avortul: “Trebuie să sustinem ceea ce este bine”

Actorul Liam Neeson se alătură activiștilor de pro-avort pentru a încuraja uciderea legalizată a copiilor nenăscuți în Irlanda sa natală. 

Cunoscut pentru rolurile sale în filmele de acțiune populare, Neeson a lucrat cu Amnesty International și alte grupuri de pro-avort de ani de zile.

Duminică, el a scris o scrisoare către Sunday Independent împingând Irlanda să legalizeze avortul la cerere.

“Există momente în care trebuie să susținem ceea ce este corect”, a afirmat Neeson. “Când nedreptatea evidentă a unei situații cere ca noi să facem acest lucru. Pentru mine, referendumul viitor privind al optulea amendament este unul dintre aceste momente. A sosit timpul să luăm atitudine. Un moment în care oamenii trebuie să stea de partea femeilor. ”

Pe 25 mai, Irlanda urmează să voteze dacă va păstra al optulea amendament, care protejează dreptul la viață al bebelușilor nenăscuți. Activistii pro-avort, sustinut de unii dintre cei mai bogati oameni din lume, imping tarile pro-viata pentru a legaliza avortul la cerere.

Activiştii pro-viaţă estimează că al optulea amendament a salvat aproximativ 100.000 de copii nenăscuți din avort.

Dar Neeson a afirmat că problema avortului se referă la “drepturile femeilor”. El nu a menționat niciodată copiii în scrisoarea sa – cu excepția, ironic, să se laude pentru a fi un Ambasador al Bunăvoinței Unicef ​​pentru “drepturile copilului”.

El a presupus că toate femeile sprijină avortul și că bărbații trebuie, de asemenea, chiar dacă nu înțeleg pe deplin sau nu sunt de acord.

“Nu este nimic rău să nu știi tot ce trebuie să știi despre avort”, a scris el, îndemnându-i să susțină avortul oricum.

Ulterior, Neeson a afirmat că legile pro-life ale Irlandei rănesc femeile – o revendicare refuzată de mai multe ori de către medici din întreaga țară.

“Da, au trecut zilele în care țara noastră a fost nevoită să abandoneze femeile însărcinate și fetele la porțile instituțiilor care le-au ascuns în spatele zidurilor înalte”, a scris Neeson. “Totuși, ne-am lăsat prietenele, soțiile, fiicele, surorile și mamele noastre la porțile de plecare de la aeroportul din Dublin, forțându-le să călătorească în alte țări pentru a accesa serviciile de asistență medicală de bază și a le refuza îngrijirea necesară după întoarcerea lor”.

Nu este adevarat. La începutul primăverii, dr. Eamon McGuinness, fost președinte al Institutului de Obstetrici și Ginecologi din Irlanda, a scris o coloană pentru Irish Times, care a respins aceste afirmații.

Dacă legile ar aduce cu adevărat femeile în pericol, McGuiness a spus că “ar conduce la eliminarea lor din Constituție. O restricție constituțională asupra abilității mele sau a capacității oricăruia dintre colegii mei de a salva viața unei femei însărcinate ar fi într-adevăr inacceptabilă “.

Din 1983, când Irlanda a adoptat al optulea amendament pentru a proteja dreptul la viață al bebelușilor nenăscuți, McGuinness a declarat că țara a devenit una dintre cele mai sigure locuri din lume pentru mamele însărcinate.

Susţinătorii Pro-Life au făcut eforturi intense împotriva unei mass media părtinitoare, a unor celebrități precum Neeson și U2 și a donațiilor imense și ilegale de la oameni de afaceri americani bogați, care intenționează să împingă Irlanda să adopte avortul la cerere. Voluntarii pro-viaţă au manifestat în toată Irlanda pentru a salva al optulea amendament și mii de vieți ale copiilor nenăscuți.

Multe din eforturile lor de a avea acces au fost întâmpinate cu ostilitate și vandalism de către activiștii în avort . Saptamana trecuta, un activist de avort ar fi agresat un pro-lifer in Galway in timp ce incerca sa monteze un poster.

Două sondaje din această primăvară arată că militanții pro-avort pierd teren. Totuși, sprijinul pentru avort este mai mare decât opoziția. În luna aprilie, Business Insider a raportat că 47% dintre alegătorii irlandezi declară acum că vor vota pentru abrogarea al al optului amendament pro-viață, în scădere cu 9 puncte față de un sondaj anterior. Potrivit sondajului, 28 la suta vor vota pentru a mentine amendamentul pro-life, iar 20 la suta sunt indecisi.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Exista si un grup de artisti care militeaza pentru legalizarea avortului. Acestia au ca simbol ochiul rau (evil eye).

    1. Pe pagina acetui grup de artisti am postat si eu cateva mesaje, facand astfel ceea am considerat ca sunt dator sa fac. M-au rabdat o vreme, apoi am scris 2 mesaje, unul in care am afirmat ca o natiune care isi ucide si isi arde in crematorii copiii nenascuti e mai rea decat nazistii, celalalt in care spuneam ca locul copiilor europeni (ucisi) va fi luat de copiii imigrantilor musulmani si ca, mai devreme sau mai tarziu, vom avea de-a face cu Sharia (asa cum deja se intampla in Marea Britanie). Dupa ce am postat aceste doua comentarii, mi-au sters toate comentariile si m-au blocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE