X

Copil aflat în moarte cerebrală și-a revenit, după ce mama își dăduse acordul să-i fie prelevate organele. Încă o dovadă că toți trăiesc când sunt măcelăriți

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Povestea lui Trenton, un băiețel de 13 ani, din Alabama, pare scenariu de film, însă e o realitate care cu greu poate fi redată în cuvinte.  Copilul a fost rănit într-un accident cumplit, în timp ce se juca alături de un bun prieten. S-a izbit cu capul de asfalt și a suferit nu mai puțin de 15 fracturi craniene. A fost operat, însă șansele de recuperare erau minime.

Medicii au stat de vorbă cu părinții lui Trenton, le-au explicat situația, iar mama sa, Jennifer, sfâșiată de durere, a luat o decizie importantă, aceea de a dona organele fiului său, după ce acesta urma să fie deconectat de la aparate.

Minunea a venit în momentul în care femeia se pregătea să semneze documentele prin care își dădea acordul ca organele fiului ei să fie prelevate de medici. Chiar înainte de a fi deconectat de la aparatele care-l țineau în viață, Trenton a dat primele semne de viață. Creierul băiatul și-a reluat activitatea cerebrală, spre uimirea medicilor.

Cu fericire, lacrimi și o nouă speranță, Trenton, alături de mama sa, și-a început lungul drum spre recuperare. Deși suferă în continuare de dureri severe și crize convulsive, Trenton este viu. A avut până acum trei intervenții chirurgicale pe creier, iar în cele din urmă i sa permis să se întoarcă acasă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE