X

VIDEO: Părintele Justin Pârvu vorbea despre noile documente și 666 cel puțin din 1997

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sunt preoti si teologi activisti pro cip ce zic ca parintele Justin Parvu ar fi fost prostit de grupuri de neoprotestanti in ultimii ani ai vietii si astfel a inceput lupta sa anti cip prin 2009.

Doar ca marele duhovnic vorbea pe tema asta cel putin din 1997 …

Vizionati va rog incepand cu minutul 11:34

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. nu numai par.Iustin Pirvu ci si marii stareti rusi spun acelasi lucruri in filmele sarea pamintului.Deci la noi nimeni nu se ridica la acest nivel decit parintele I.Pirvu

  2. Poate ca acesta este raspunsul:

    Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul – capitolul 13
    7. Şi i s-a dat să facă război cu sfinţii şi să-i biruiască şi i s-a dat ei stăpânire peste toată seminţia şi poporul şi limba şi neamul.

    Ei adica fiarei.

    1. Mai ușor cu acuzele. Părintele Justin se semna cu J, iar în carțile editate cu binecuvântarea sf. sale la fel se folosea numele Justin:
      Semnatura Părintelui Justin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button