X

Preoții nepomenitori greci despre monahul Sava: „Părintele Sava Lavriotul minte din nou”

de null

https://3.bp.blogspot.com/-lvDJhHnCN0Q/WusBRbpkWfI/AAAAAAAAE2o/oUpZ434oCPYveawrb6TL_k55PE9W9x4mwCLcBGAs/s640/

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nu ratați duminică, 6 mai, dezvăluirea „Părintele Sava Lavriotul minte din nou”

de p. Nicolae Manolis

Încă o dată, părintele Savva Lavriotul ne-a amețit cu neadevăruri și cu nemaiauzite inepții teologice. Pot să spun că sunt exasperat de toate afirmațiile nerușinate pe care le proferă. Îl acuză pe părintele Theodoros Zisis de atitudine antipatristică, pe singurul patrolog însemnat pe care îl are Biserica noastră în rândul celor ce întrerup pomenirea [ierarhilor eretici/ecumeniști]. Cine? Unul care, dacă a citit câteva zeci de cărți de teologie crede că posedă înțelepciunea Părinților. Îi doresc să se coboare de pe armăsarul mândriei și să se smerească. E prea mic pentru a se confrunta cu mărimea dascălului nostru luminat.

Uimitor este, că oricâte dovezi i-am oferit pentru a ieși din înșelarea presupusei acrivii a îngrădirii, prost înțelese, acesta rămâne neclintit în certitudinea pretinsei sale corecte credințe patristice. Îl acuză cu neobrăzare și pe părintele Teodor și pe toți cei care mergem pe aceeași cale cu părintele, că trimitem credincioșii să ia parte la slujbele săvârșite de ecumeniști! Este o acuzație ticăloasă, care arată calitatea acestui om, pe care ne-am obișnuit să îl auzim spunând azi ceva și mâine altceva.

Echivocul e noua dogmă a călugărului Savva Lavriotul. Au realizat însă cu cine au de a face mulți dintre aghioriții care îi erau alături și care caută o modalitate de a se desprinde de cel care afirmă în toate părțile că îi reprezintă pe părinții aghioriți. Personal, nu mă interesează câtuși de puțin pe cine reprezintă. Fiind martor al minciunilor sale nerușinate, îmi pare rău pentru el și cu sfântă indignare și glas aspru, dar și părintesc, îi adresez cuvânt.

În publicația exclusivă de duminică veți fi martorii unui joc tragic, care din viziunile tainice ale vicleniei și ale complexelor de sete de putere iese la suprafață ca o duhoare de gânduri ascunse și de înșelare…

Duminică, 6 mai, voi publica răspunsul meu la calοmniοasele declarații recente ale acestui monah. Așa cum se spune și în popor, hoțul și mincinosul în primul an doar se bucură …

Nu uitați ca duminică, 6 mai, imediat după slujba de la Biserică, să vă conectați la siteul Κατήχησις („Cateheza”)!

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. CIUDAȚI ochi și VICLEANĂ privire mai are omul acesta…parcă ar fi de…”vulpe”, ori chiar de “lup” care abia așteaptă să RĂPEASCĂ din Oile cuvântătoare și “credule” ale TURMEI Bisericii Românilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button