X

O analiză obiectivă a fenomenului QAnon

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O analiză obiectivă a fenomenului QAnon

Pretinzându-se un membru al guvernului la nivel înalt, „Q” a publicat mesaje criptice legate de 8Chan, expunând problematica „statului adânc” în timp ce susține că e pe punctul de a fi răsturnat. Să aruncăm o privire la acest fenomen uluitor.

Pentru unii „Q” este un erou, un patriot, și poate chiar un salvator. Pentru alții, Q este un căpcăun care lucrează la un plan minuțios JADR (un joc de acțiune în direct, pe roluri), sau la o operațiune guvernamentală de tip PSYOP. În centru: sute de mesaje criptice publicate regulat de un anonim pe 8Chan și care susține ca are „acces la nivel Q”, „cel mai înalt nivel de securitate în toate departamentele”. (Deși nu se știe dacă Q este bărbat, femeie sau grup de persoane, pronumele folosit va fi „el” pentru lizibilitate.)

Prin publicări scurte pe forum, alcătuite din cuvinte cheie, coduri, ghicitori, întrebări, imagini, și bizare comenzi de calculator, Q susține că transmite „cea mai mare demascare cunoscută în istorie”. La intervale de câteva zile o fărâmă de informație este adăugată la o ghicitoare conspirativă care, o dată înțeleasă, va releva adevărul despre puterile la conducere. Și nimic altceva.

Prin publicările sale, Q descrie o elită globală ce este malefică, satanică, și obsedată de pedofilie. În descrierile sale, acest grup elitist se ocupă cu traficul uman internațional, orchestrează evenimente false pentru a-și avansa planurile, și oficiază ritualuri oculte în spațiu privat. Este proprietarul și folosește Hollywood, mass-media și rețelele sociale pentru a controla relatările și a cenzura adevărul.

În timp ce acestea s-ar putea să nu surprindă un „fan al adevărului”, mesajul lui Q ia o întorsătură uluitoare: Donald Trump duce un război silențios împotriva elitei globaliste și pregătește chiar, o contra-lovitură de stat majoră pentru a relua controlul guvernului american. Conform cu Q, investigația lui Mueller vis-a-vis de complotul rusesc este doar o fațadă. De fapt, el este pe punctul de a pune sub acuzație sute de politicieni și celebrități proeminențe, inclusiv soții Clinton, frații Podesta și Soros. Această operațiune ar putea cauza multă zarvă și chiar revolte.

Adepții lui Q numesc această perioada „furtuna” – o referire la surprinzătoarea remarcă a lui Trump, din 6 Octombrie, despre o reuniune a ofițerilor militari ca fiind „calmul dinaintea furtunii”. Când a fost rugat să explice, Trump a răspuns: „Veți vedea.”

Să aruncăm o privire la elementele principale ale fenomenului Q.

Fărâmituri

Q folosește 8chan pentru a publica bucăți de informație – un mediu practic nemoderat, populat cu membrii ce adoră investigațiile online și sunt obsedați de detalii. De aceea ei se autointitulează „autiști”.

314 „Fiți autiștii ce-i știm. Este vorba de RUPTURĂ. Godspeed, Patriots. Q”

Elementul „autist” este necesar deoarece Q susține că nu poate să dezvăluie lucruri în mod direct. Trebuie să folosească coduri și întrebări pentru a „reduce programele detectoare ce absorb și analizează informațiile în mod continuu”.

Primul mesaj al lui Q, postat pe 28 Octombrie 2017, a făcut o predicție îndrăzneață referitoare la arestarea lui Hillary Clinton, urmată de „revolte masive” și de activarea Gărzii Naționale în toată țara pe data de 30 Octombrie.

1 „Hillary Clinton va fi arestată între 7:45 – 8:30 Luni dimineața – dimineața pe 30 Octombrie, 2017. Extrădarea  HRC este deja în mișcare de ieri fiind implicate câteva țări, în caz că fuge din țară. Pașaportul a fost aprobat pentru marcare din 30 Octombrie ora 12:01 am. Așteptați-vă la revolte masive organizate ca sfidare și ca mulți să fugă din SU. SU M va conduce operațiunea în timp ce GN va fi activată. Dovadă de verificare: localizați un membru al GN și întrebați dacă este activat pentru serviciu în 30 Octombrie în majoritatea orașelor mari.”

Evident, 30 Octombrie a venit și trecut, și nimic din acestea nu s-a întâmplat. Aceasta nu l-a oprit pe Q din a posta sute de mesaje în lunile următoare.

Al doilea mesaj folosește întrebări scurte și cuvinte cheie specifice lui Q, ce expun esența planului.

2 „Mockingbird

HRC reținută, nu arestată (încă). Unde e Huma? Urmăriți-o pe Huma. Aceasta nu are nimic de a face cu Rusia (încă). De ce se înconjoară Potus cu generali? Ce este informația militară? De ce se evită agențiile cu 3 litere? Ce caz de Curte Supremă permite folosirea IM v  Congresul reunit și agențiile autorizate? Cine are autoritate supremă asupra branșelor noastre militare fără condiții de autorizație decât 90+ în condiții de război? Care este codul militar? Unde este AW reținut? De ce? POTUS nu va apărea la TV pentru a vorbi națiunii. POTUS trebuie să se izoleze pentru a preveni opiniile negative. POTUS a știut că eliminarea elementelor criminale este esențială pentru a aproba legislație. Cine are acces la tot ce este secret? Credeți că HRC, Soros, Obama etc au mai multă putere decât Trump? Fantezie. Oricine controlează biroul Prezidențial, controlează acest teritoriu măreț. Nu au crezut nici o secundă (Democrații și Republicanii) că vor pierde controlul. Aceasta nu este o bătălie R contra D. De ce și-a donat Soros toți banii recent? De ce și-ar plasa toate fondurile în RC.

Mockingbird 10.30.17

Dumnezeu să binecuvânteze pe toți frații Patrioți.”

Ca și alte frânturi ale lui Q, acest mesaj se referă la multe persoane, teorii și concepte. „Mockingbird” este un cuvânt cheie adeseori folosit de Q. Cel mai probabil se referă la proiectul CIA numit Operațiunea Mockingbird:

„Operațiunea Mockingbird a fost un pretins program la scară mare al CIA din America, ce a început devreme în anii 1950 și care a încercat să manipuleze mass-media știrilor cu scop de propagandă. Acesta a finanțat organizații studențești și culturale, precum și reviste ca organizații frontale.”  – Wikipedia, OPeration Mockingbird

Frântura de informație a lui Q susține că Trump este „izolat”, că se preumblă pe la „agențiile cu 3 litere”, că se bazează pe informații militare și că s-a înconjurat cu generali înadins. Mai adaugă că lupta nu este între Democrați și Republicani.

Articolul #133 detaliază concepția lui Q vis-a-vis de elita globală, care, conform celor spuse de el, este greu de digerat.

133 „Greu de digerat. Important a progresa. Cine sunt păpușarii?

House of Saud (6+++)-$4 trilioane+

Rothschild (6++)-$2 trilioane+

Soros (6+) – $1 trilion+

Concentrați-vă atenția mai sus (3). Declarațiile de avere, publice – Fals. Multe guverne ale lumii hrănesc „Ochiul”. Gândiți-vă la fonduri de rezervă (alimentator). Gândiți-vă la război  (alimentator). Gândiți-vă la pacte de mediu (alimentator). Triunghi are (3) laturi. Ochi al Providenței. Urmăriți liniile de descendență. Care este cheia de boltă? Există Satan? Există ”gândirea” lui Satan? Cine-l venerează pe Satan? Ce este un cult? Insula lui Epstein. Ce este un templu? Ce se petrece în templu? Venerare? De ce este templul pe vârful unui munte? Câte nivele ar putea exista dedesubt? Care este semnificația culorilor, designului și a simbolului deasupra cupolei? De ce sunt acestea relevante? Cine sunt păpușarii? Au fost păpușarii pe această insulă? Când? Cât de des? De ce? Vladimir Putin: ”Noua Ordine Mondială îl venerează pe Satan.”

Q”

Acest articol declară că „păpușarii” sunt organizați în 3 „laturi”, ca un triunghi: Arabii, familia Rothschild și Soros. În centrul triunghiului, „ochiul” este alimentat de guverne ale lumii folosind fonduri de rezervă, războaie și pacte de mediu. Apoi Q face aluzii la venerarea lui Satan și Insula Epstein. Mai exact, el menționează bizarul templu de pe Insula Epstein, care, crede el, ascunde nivele subterane.

The temple on Jeffrey Epstein’s private Caribbean island Little St James.

Jeffrey Epstein este un miliardar foarte influent care e cunoscut pentru organizarea de petreceri cu politicieni  și celebrități notabile. Documentele de zbor arată că Bill Clinton a zburat cu avionul lui Epstein de 26 de ori. În 2008, Epstein a fost condamnat pentru solicitarea unei fetițe „sclavă sexuală” pentru prostituție, pentru care el a facut 13 luni de închisoare.

„Adus pe avionul privat al miliardarului, poreclit Lolita Express de către localnici, se susține că multe adolescente au fost forțate să ia parte la orgii depravate în cușca sa de pe Insulele Virgine Americane.”

  • The Telegraph, Stephen Hawking fotografiat pe „Insula Păcatului” a lui Jeffrey Epstein.

Frânturi mai noi fac aluzie la importanța ”gătirii sufletului” și sclavilor controlați mental din Hollywood.

923 „Ei au făcut faimoși mulți copii înrobiți, actuali/precedenți. Hollywood e plin de ei. Modele. Găsiți vocile cele mai puternice. Spălați pe creier. Cine a fost adoptat? Cine s-a născut în mediul acesta? Ei au crezut că OILE vor urma STELELE. Q”

Analizând, fiecare frântură ar umple o enciclopedie. Prin articolele sale, Q atinge o varietate de subiecte cum ar fi incidentul armat din Vegas, schimbarea regimului Saudit, negocierile Coreei de Nord, urmărirea lui Edward Snowden, presiunea pentru o lege a internetului și multe altele.

Pentru mulți acestea sunt greu de crezut și  „știri false”. Cu toate acestea, „dovezile” lui Q – dovezi că este conectat direct cu PSU (președintele Statelor Unite) – au convins mulți sceptici care acum cred.

Dovezi

Pentru a dovedi că este apropiat lui PSU, Q a postat fotografii și a prezis niște evenimente legate de PSU. Aceasta i-a determinat pe mulți să creadă că el este într-adevăr un angajat al Casei Albe. Unii chiar cred ca Q este Trump însuși. Iată câteva exemple de dovezi.

1 – Fă-o Q

Un tweet postat de Trump pe 8 Noiembrie, care celebra aniversarea unui an de la câștigarea alegerilor, se spune că oferă indicii legate de Q.

Donald J. Trump: „Felicitări tuturor „DEPLORABILOR” și milioanelor de oameni care ne-au dat o MASIVĂ (304-227) victorie în Colegiul Electoral!”

Dacă întrați pe contul Twitter oficial al lui Trump, la această poză, numele fișierului este DOITQJ8UIAAowsQ.jpg (fă-oQJ8UIAAows.jpg). Faptul că primele litere scriu ”FĂ-O Q” este interpretat de unii ca și indiciu al conexiunii directe Q-Trump.

De asemenea, titlurile ziarului din fața lui Trump scrie: „Prinți și magnați arestați în Saudi reprimă corupția” – un subiect adesea menționat în frânturile lui Q.

Iată în cele din urmă, unul din răspunsurile la tweet:

2 – Loc special

Pe 10 Decembrie, articolul lui Q a spus ca au ales un „loc special” pentru GS (posibil George Soros).

330 „Avem un loc special ales pentru GS. Foarte special. Q”

Pe 17 Decembrie, Trump a postat un tweet folosind cuvintele „loc special” care a fost interpretat ca un alt indiciu.

Donald J. Trump: „Weekend minunat la Camp David. Un loc foarte special. Multă muncă foarte importantă, făcută. Ne întoarcem la Casa Albă acum.”

Q adeseori insistă în a puncta similarități între articolele sale și articolele de pe tweeter postate de PSU.

3 – Stiloul

La 12 Decembrie, Q a publicat o poză a unui stilou lângă papetăria Casei Albe, cu mesajul ”Crăciun Fericit”.

334 „Crăciun Fericit. Q”

10 minute mai târziu, Trump a publicat un mesaj pe tweeter, spunând Hanukkah Fericit.

Trump „Le doresc tuturor celor ce sărbătoresc #Hanukkah în jurul lumii, opt nopți fericite și sănătoase împreună cu cei dragi lor. 45.wh.gov/XpFsZu”

Când un membru al 8Chan a punctat conexiunea, Q a publicat încă o fotografie a misteriosului stilou.

„>>8109

Pare familiar? Priviți masa de birou. Unde sunt toți weekendul acesta? Domnul să binecuvânteze. Q”

Într-un interviu, jurnalistul Jerome Corsi ne spune că el crede că a identificat masa de birou.

„Aceea e masa din lemn de dafin. Este aceea pe care Obama a folosit-o, și se pare că ca și Trump o folosește la Camp David. Aceea este masa de birou de la Camp David.

Stiloul este un Montblanc cu cerneală folosit de Trump de mult timp. Este Camp David în weekend și acea fotografie trebuie să fi fost făcută de cineva care era acolo cu Președintele Trump. Stiloul său pe masa de birou; aceasta validează destul de bine că QAnon este foarte aproape lui Donald Trump și prezent în unele din ședințele inchise foarte importante de la Casa Albă.”

Obama sitting in the Laurel office in Camp David. Is it the same desk?

4 – Tweet-ul consensual

Pe 7 Ianuarie, o postare a lui Trump conținea o greșeală în care cuvântul ”consensual” a fost folosit în locul lui “consequential”.

Tweet-ul original: „A lui se pare că este o presedinție enorm de consensuală.”

Tweet-ul corectat: „A lui se pare că este o presedinție enorm de consecventa.”

Deși greșeala a fost corectată câteva minute mai târziu, a devenit subiectul principal rapid fiind ridiculizată pe scară largă.

Un exemplu de titlu ce ridiculizează tweet-ul consensual: ”DONALD TRUMP NU ȘTIE CE ÎNSEAMNĂ CONSENSUAL ÎN EROARE JENANTĂ PE TWEETER”

Cu toate acestea, conform fanilor lui Q, greșeala nu a fost un accident. Faptul că Trump a omis și apoi a adăugat un cuvânt cu litera Q a fost interpretat ca un mesaj de la Trump pentru fanii lui Q. Q însuși a adăugat că nu a fost un accident.

506 „IMPORTANT: Înțelegeți ce tocmai s-a întâmplat? PSU publică pe Tweeter la interval de [15 min]. PSU omite ”Q” în cuvântul selectat. DEFCON [1] PUBLICĂ AICI. PSU moderează articolele la [1min]. PSU adaugă ”Q” în cuvânt selectat. Aceasta nu era menită să însemne AUTO/recunoscut. Aceasta este pentru a vă antrena în înțelegerea corelațiilor dintre articole și Tweet-uri. Viitorul dovedește trecutul. Trageți CEASUL. CEASUL și GRAFICUL sunt ESENȚIALE. Simțiți-vă privilegiați – PSU tocmai a vorbit consiliului său [P_pers] Ne facem datoria spre satisfacția Președintelui. Q”

5 – Predicția

În seara lui 10 Decembrie, mesajul lui Q a conținut cuvintele Moment Sincer & Direct. Următorul a menționat ”semnal eronat” (“false flag(s)”) și ”artificii” (“fireworks”).

325 „Moment Sincer & Direct. Adam Schiff este un trădător al țării noastre. Divulgator. SEC NAȚ. MALEFIC. Tic tac. Sper că cele $7.8mm au meritat. Savurați spectacolul. Q”

326 „Semnal eronat. PSU 100% izolat. Așteptați artificii. JUSTIȚIE. Q”

Dimineața următoare, o bombă conductă a fost detonată parțial în piața Time Square din New York City – Strada 42/stația de Autobus Port Authority Terminal. Suspectul a fost identificta de poliție ca Akayed Ullah de 27 de ani, un Musulman Salafi imigrat din Bangladeș.

Seara următoare, Q a explicat ce intenționase să spună prin ”Moment Sincer & Direct”.

327 „Credeți în coincidențe? ”Moment Sincer & Direct” BDT Gândiți valută. Gândiți artificii. Zădărnicit. Mesaj livrat. Acești oameni sunt nebuni! Q”

BDT este moneda Bangladeșului. În consecință, mesajul sugerează că Q era conștient de ”artificiile” ce urmau și de naționalitatea teroristului.

Alte câteva dovezi circulă în jurul Furtunii, toate fiind interpretate ca indicii insurmontabile chiar de la PSU însuși, ori pure coincidențe visate de minți supraactive.

Acoperirea media

Conform așteptărilor, acoperirea media vis-s-vis de Q este extrem de subiectivă, partizană și încăpățânată. Unul din primele articole despre Q a apărut în NYmag. Articolul susține:

„O nouă teorie a conspirației numită ”Furtuna” acaparează cele mai mizerabile părți ale internetului, ei bine, ca o furtună. Conspirația Furtunii prezintă clici secrete, un cerc de trafic-sexual de copii condus (parțial) de satanicul Partid Democrat, și, desigur, nenumărate salturi și presupuneri paranoice ce nu reușesc să reziste la cel mai mic scrutin bazat pe fapte.”

Acoperirea revistei Newsweek în legătura cu fenomenul este, de asemenea, extrem de critica. Titlul spune totul: ”Cum a devenit Furtuna cea mai mare poveste falsă a lui 2018”.

În Martie, programul de pe Comedy Central, Opoziția cu Jordan Keppler, a făcut glume pe seama lui Q și Furtunii.

La celălalt capăt al spectrului, Alex Jones crede ferm în autenticitatea lui Q. Pe 24 Decembrie a declarat:

„Multe din spusele lui QAnon primisem separat din sursele mele de la Casa Albă, Pentagon, CIA.”

Liz Crokin, jurnalistă la TownHall.com a declarat într-un interviu că ea crede că Q este însuși Trump.

„Acum, eu cred că Q este Președintele Trump, cooperând probabil cu Stephen Miller, să arunce informații neoficial pentru a porni o campanie, persoanelor gen pilula-roșie, în legătură cu ce se petrece cu Furtuna și cu demolarea Statului Adânc, ceea ce include și mediul pedofil din Statul Adânc. Spun oamenilor de mult timp ce se petrece cu acești elitiști, acești elitiști oculți, ce efectiv violează, sacrifică copii, beau sânge, și le place efectiv să mănânce bebeluși. Este prea greu pentru un om de rând să digere totul dintr-o dată, când nu are nici o idee că acestea se petrec.

Deci a fost un efort foarte planificat, neoficial, de către Președintele Trump și administrația sa pentru a trezi încet publicul la A) ceea ce se întâmplă cu adevărat și B) faptul că-i demolează pe acești oameni. Când sunt arestări în masă, și apar nume gen Hillary Clinton, sau aruncați în pușcărie pentru trafic sexual, nu este isterie în masă. Lumea va realiza, ”Dumnezeule, poate că este adevărat”, sau aceasta nu este doar vreo forma de lovitură, este real și chiar se petrece.”

În concluzie

În timp ce Q este o personalitate foarte polarizatoare, exista elemente ce ar trebui să fie clare tuturor. În primul rând, totul legat de Q este 100% pentru Trump și în total acord cu agenda politică a lui Trump. Din punctul de vedere al RP, este o modalitate inovativă și eficientă de a stimula suport pentru Trump, evitând mass media.

Dar este totul adevărat? Demolează Trump, cu adevărat, rețeaua de globaliști sataniști? De aceea 90% din acoperirea mass mediei vis-a-vis de Trump este negativă? Pe de altă parte, este ”Furtuna” o modalitate de a obține suportul ”adevăriștilor” în timp ce, de fapt, nu se petrece nici o furtună? Ar puntea fi cel mai elaborat JADR din istoria umanității, orchestrat de un căpcăun genial?

Un lucru e sigur: există ceva profund mesianic legat de fenomenul Q. Profeții ale tribulațiilor și promisiunii de a salva lumea de discipolii lui Satan chiar iau proporții biblice, epice. Prin tweet-uri poze ”miraculoase”, Q a convertit grupuri de sceptici în fani devotați care acum cred și sunt gata să răspândească vestea. Q însuși adaugă acestui mistic prin a-L menționa adeseori pe Dumnezeu, citând Tatăl Nostru.

Deci, este Q autentic? După cum spune și el, ”adevărul învinge întotdeauna”.  Doar timpul va dovedi dacă profețiile lui despre Judecata Finală se vor adeveri sau dacă va sfârși ca un alt profet fals.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Aceasta este deci parerea Vigilent Citizen despre un subiect putin cunoscut in Romania.

Noi inca nu avem vreo parere despre acest Q. Dar suntem siguri ca Donald Trump e cu ei, cu papusarii …

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Buna ziua, am vazut ieri pe pro tv filmul Kingsman- The Secret Service. . Google m-a trimis spre situl dvs unde am gasit o recenzie interesanta, dar aici pe situl de pe fb nu o mai gasesc. Intrebarea mea e daca situl gasit pe google e acelasi cu aceasta pagina, de fapt de acolo am ajuns aici, dar nu gasesc recenzia la film , recenzie care e doar acolo http://ortodoxinfo.ro/2017/11/26/kingsman-secret-service-promoveaza-agenda-elitelor-rasa-umana-este-un-virus-care-ucide-pamantul-si-trebuie-exterminata/

  2. Evreii islamizează Europa. Israelul, Elita financiară evreiască și Organizaţiilor evreieşti din întreaga lume au organizat invazia islamică!

    1. Evreii europeni sunt „în prima linie de primire a migranților și refugiaților musulmani”, a afirmat Dr. Diana Pinto, unul dintre principalii istorici evrei din Europa.

    Vorbind săptămâna trecută (2015) la o conferință mondială a Centrului Comunitar Evreiesc din Ierusalim, Pinto, un membru senior și un membru al consiliului de administrație al Institutului de Cercetare pentru Politica Evreiască din Londra, a descris modul în care „evreul european, recunoscându-și propriul statut de refugiat postbelic, salută afluxul migranților și refugiaților musulmani – unul dintre cele mai mari câștiguri ale deceniului următor „.

    Potrivit reflectării discursului său tipărit în Times of Israel din Ierusalim , Pinto, care este și membru fondator al Consiliului European pentru Relații Externe, a spus că „în această interfață cu popoarele care dețin identități istorice încărcate, evreii europeni spun: „Nu contează de unde vii, ceea ce contează este locul unde te duci”.

    Comentariile lui Pinto au fost confirmate de un articol din Agenția Telegrafică Evreiască (JTA) din 8 septembrie 2015 (” evreii europeni, atenți la riscuri, solicită ajutor pentru refugiați „), care a povestit despre câteva cazuri de evrei care acordau ajutor pentru invazia hoardelor musulmane, chiar dacă ei erau foarte conștienți de faptul că mulți dintre arabii care au intrat au fost „antisemiți”.

    JTA l-a citat pe Ron van der Wieken, președintele Organizației Centrale a Evreilor din Olanda, spunând că, deși era „conștient de faptul că anumiți refugiați din Orientul Mijlociu au sentimente foarte negative față de evrei … Evreii nu pot retrage sprijinul celor care au nevoie și fug de violența extremă , „Și a cerut Olandei să elaboreze o politică de “caritate” pentru refugiați.

    Zoltan Radnoti, noul președinte al consiliului rabinic al Mazsihisz (Asociația comunităților evreiești din Ungaria) a fost citat spunând: „Eu îi ajut pe refugiați…am datoria să ajut.”
    Mazsihisz a înființat depozite de colectare în instituțiile evreiești din Budapesta, din care oferă invadatorilor alimente, haine, scutece, medicamente, apă și alte necesități.

    În Italia, potrivit JTA , comunitatea evreiască din Milano a deschis porțile muzeului Holocaust pentru a găzdui invadatorii fără locuință din Orientul Mijlociu și Africa.

    La Bruxelles, JTA a relatat că Menachen Margolin, un rabin din Chabad și director al lobby-ului Asociației Evreilor Europeni, a condus o delegație a rabinilor pentru a livra alimente și neperisabile invadatorilor.

    Times of Israel a raportat mai devreme (” 5 lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la criza refugiaților „, 17 septembrie 2015), că în septembrie a avut loc o întâlnire de urgență a Consiliului Deputaților evreilor britanici pentru a „coordona peste 20 de organizații evreiești din Regatul Unit ca „răspuns la criza refugiaților și a migranților”.
    Consiliul de deputați al evreilor britanici a creat chiar un site special numit ” Suport pentru refugiați „, susținut de toate sinagogile și organizațiile evreiești importante din Marea Britanie, pentru “a fi un magazin unic pentru cei care doresc să se implice în sprijinirea refugiaților și solicitanților de azil, atât în Marea Britanie, cât și în străinătate. ”

    Evreii din Marea Britanie cer ca mai mulți nenorociți să fie admiși în Marea Britanie – dar nu în Israel …

    Times of Israel a detaliat diferite moduri în care cititorii săi ar putea ajuta invadatorii din Europa. În primul rând, articolul le-a spus cititorilor să nu trimită mâncare sau îmbrăcăminte, ci doar bani – deoarece, așa cum a spus Shachar Zahavi, din partea ONG-ului israelian IsraAid: „Preferăm să achiziționăm obiecte de salvare pe teren [în Grecia].” În plus, IsraAid organizează medicii evrei să înființeze clinici în Grecia și Serbia.

    Organizația „umanitară” israeliană IsraAID a fost înființată în 2001 și cuprinde peste 35 de organizații de ajutor umanitar , mișcări de tineret, mișcări de solidaritate și societăți de prietenie.
    B’nai B’rith International este unul dintre membrii fondatori ai IsraAID și în parteneriat cu IsraAID.
    IsraAID este finanțată în mod privat de donatori individuali israelieni și nord americani, precum și de organizații partenere precum B’nai B’rith.

    Times of Israel a raportat, de asemenea, că Societatea Evreiască de Ajutor pentru Imigranți din SUA (HIAS) a anunțat că are sute de persoane în 12 țări care oferă refugiaților asistență juridică, consiliere pentru traume și mijloace de trai sustenabile.

    Bineînțeles, în tipicul ipocrit de tip suprematist evreiesc, acești evrei și organizațiile lor sunt toți în favoarea invadatorilor care se revarsă în Europa – dar, în același timp, toți susțin Israelul, care refuză categoric să accepte „refugiați”.
    După cum este detaliat în LA Times din 6 septembrie 2015 (” O țară care nu va lua refugiați sirieni: Israelul „), premierul israelian Benjamin Netanyahu a spus că „lipsa profunzimii demografice și geografice” a Israelului nu permite acceptarea “refugiaților”.
    Această „lipsă de adâncime demografică” la care s-a referit este, desigur, faptul că imigrația în Israel este strict controlată și se bazează pe rasă: daca nu ești evreu nu poți emigra în acest stat.
    Această exclusivitate rasială este ceea ce se înțelege prin apelurile frecvente la menținerea Israelului ca „stat evreiesc și democratic” – propagandiștii evrei se aruncă mereu în partea „democratică” a sloganului, pentru a distrage atenția de la faptul că ceea ce doresc cu adevărat este un stat evreiesc rasial, numai pentru evrei.
    Deși este, desigur, dreptul fiecărei rase și al popoarelor de a avea propriul stat, se pare că lobby-ul evreiesc internațional vrea să-și rezerve acest drept numai pentru sine și să-l nege pentru oricine altcineva.
    Prin urmare, lobby-ul internațional evreiesc, prin acțiunea politică directă și prin intermediul mijloacelor de informare în masă controlate, este întotdeauna „în fruntea” promovării invaziei nesfârșite asupra națiunilor europene – dar în același timp sprijină fanatic politica închisă a frontierelor Israelului.

    (Sursa: http://newobserveronline.com/jews-at-forefront-of-welcoming-invasion-2/)

    2. Israelul ajută direct islamiștii să invadeze Europa!

    https://www.youtube.com/watch?v=vpkgbiAuaVA

    3. Barbara Lerner Spectre – activistă evreică, director fondator Institutul European de Studii Iudaice din Suedia (2001), organizație finanțată de guvernul suedez și Fundația Wallenberg pentru a promova ideologia evreiască. Ea s-a remarcat printr-o campanie rasială împotriva persoanelor suedeze, în special, și a oamenilor europeni, în general, prin promovarea marxismului cultural și a genocidului demografic. Printr-o organizație numită One Suedia, pe care o conduce, ea promovează multiculturalismul (marxism cultural) împotriva europenilor în propria lor patrie.
    Barbara Lerner Specter este soția Rabinului din Stockholm.

    În 2010, Barbara L. Spectre a acordat un interviu postului israelian IBA-News, interviu difuzat pe scară largă prin intermediul YouTube și alte organizații social-media.
    Barbara L. Spectre: „Europa trebuie să devină multiculturală. Evreii vor conduce această transformare.”

    https://www.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw

    4. Cine a creat Planul Kalergi – genocidul popoarelor europene?

    http://andrewcarringtonhitchcock.com/jewish-genocide-of-the-white-race-case-closed/

    http://www.thechristianidentityforum.net/downloads/Jews-Mixing.pdf

    5. Cine a creat ISIS?

    https://www.youtube.com/watch?v=TZG4ETur8Jo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button