X

Avalanșă de reacții pe Twitter după ce Organizația Boy Scouts (Cercetasii americani) a anunțat schimbarea denumirii in “gen neutru”

de null

Twitter meltdown after Boy Scouts announces ‘gender neutral’ name change

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avalanșă de reacții pe Twitter după ce Organizația Boy Scouts anunță schimbarea numelui in “sex neutru”

Boy Scouts of America (Cercetașii din America) a anunțat că va abandona în curând “Boy” de la numele organizației, provocând pe Twitter scandal și neîncredere. Criticii schimbării numelui spun că tinerii americani sunt în mod intenționat lipsiți de masculinitatea lor.

Cu ocazia acceptării în curând a fetelor in organizație, Boy Scouts va deveni oficial Scouts BSA în 2019, pentru a reflecta natura “incluzivă” a clubului de secole. Consiliul de conducere al grupului a votat în unanimitate să accepte toți copiii, indiferent de sex, în luna octombrie – o decizie care ar fi putut fi stimulată, cel puțin parțial, prin abandonarea înscrieriilor în club. În prezent există aproximativ 2,3 milioane de cercetași în Statele Unite – în scădere cu aproape 30% din 2000.

“Întrucât intrăm într-o nouă eră pentru organizația noastră, este important ca toți tinerii să se poată inscrie în rândurile Cercetașilor în orice mod posibil”, a declarat Michael Surbaugh, director executiv al Boy Scouts of America, într-o declarație. “De aceea este important ca numele programului nostru de Cercetași pentru tinerii mai în vârstă să rămână în concordanță cu abordarea numelui unic folosită pentru Cercetașii Juniori” . Cercetașii Juniori sunt pentru copiii mai mici de 7-10 ani.

Dar schimbarea numelui ar fi putut fi un mod prea cuprinzător în funcție de gen, cu unii conservatori care acum scriau pe twitter elogii față de bărbatul american.

“R.I.P.(Odihnească-se in Pace) Boy Scouts, 1910-2018. O altă instituție a fost asediată de corectitudinea politică. Liberalismul deteriorează încet tot ceea ce a fost odată bun în societatea noastră “, a declarat Lucian B. Wintrich, șeful Biroului DC pentru conservatorul Gateway Pundit.

“Acesta este războiul culturii cu care ne confruntăm. Scopul stângii este acela de a converti în oameni slabi si molateci”, a scris Allen West, un comentator politic și fost congresman american.

Un alt fost congresman, Joe Walsh, a împărtășit un sentiment asemănător: “Facem tot posibilul pentru a ridica o generație de băieți care nu se vor putea apăra pe ei înșiși, familiile lor sau țara lor”, a scris Walsh.

Mulți de pe Twitter au acuzat schimbarea numelui cu privire la “corectitudinea politică” și “feministele”, iar unii sugerează că clubul se redenumește în “cercetașii de soia”.

 

Allen West@AllenWest

Masculinity is now “toxic” & a “mental illness.” The of America is dropping ‘Boys’ frm name. This is the culture war we face. The goal of the left is to convert men into weak, feckless, cupcakes. We just survived 8 years of one in the White House. Not cool.

Twitter Ads info and privacy

John Cardillo@johncardillo

Just rename them the Soy Scouts of America.

Twitter Ads info and privacy

Others responded to the news by creating images of the gender-neutral dystopia that soon awaits America’s youth:

The Hanging Chads@TheHangingChads

Boy Scouts (2019)

Twitter Ads info and privacy

RedPillReport™@RedPillReport

Here lies the Boy Scouts of America. Born in 1910. Died in 2018. RIP

Met their demise at the hands of Political Correctness & Social Justice.

All good things must come to an end…if leftists have anything to say about it.

Twitter Ads info and privacy

Critics also described the name change as hypocritical, with one Twitter user writing: “Everywhere we look, exclusively male spaces are being invaded and neutralized. At the same time, exclusively female spaces thrive and grow. This hypocrisy is unsustainable.”

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Lex Corvus ♔@LexCorvus

Everywhere we look, exclusively male spaces are being invaded and neutralized. At the same time, exclusively female spaces thrive and grow. This hypocrisy is unsustainable.

Twitter Ads info and privacy

“Now that the Boy Scouts no longer exist and must accept girls, how is it possible Gir

Twitter

 

View image on Twitter

 

Allen West

✔@AllenWest

 

Masculinitatea este acum “toxică” și o “boală mintală”. #BoyScouts of America scapă numele “Boys”. Acesta este războiul culturii cu care ne confruntăm. Scopul stângii este acela de a converti oamenii în oameni slabi si molateci. Nu este in regulă. #tcot #ccot

10:41 PM – May 2, 2018

John Cardillo

✔@johncardillo

Redenumiți în Cercetașii de soia din America. #BoyScouts

7:30 PM – May 2, 2018

 

Alții au răspuns la știri creând imagini ale distopiei neutre față de gen, care așteaptă în curând tânărul american:

RedPillReport™@RedPillReport

 

 

Aici se află cercetașii americani. Născut în 1910. A murit în 2018. RIP.(Odihnească-se in Pace)

 

Si-au găsit sfârsitul în mâinile corectitudinii politice și justiției sociale.

 

Toate lucrurile bune trebuie să ajungă la capăt … dacă stânga are ceva de spus despre asta. #BSA #BoyScouts

 

Criticii au descris, de asemenea, schimbarea numelui drept ipocrit, cu un utilizator Twitter care scrie:  “Oriunde privim, spațiile exclusiv masculine sunt invadate și neutralizate. În același timp, spațiile exclusiv de femei se dezvoltă și se dezvoltă. Această ipocrizie nu este sustenabilă. “

 

Lex Corvus ♔@LexCorvus

 

Oriunde privim, spațiile exclusiv masculine sunt invadate și neutralizate. În același timp, spațiile exclusiv de femei se dezvoltă și se dezvoltă. Această ipocrizie nu este sustenabilă.#BoyScouts

 

6:15 PM – May 2, 2018

 

“Acum, că Cercetașii Băieți nu mai există și trebuie să accepte fetele, cum este posibil, Cercetașii fete să existe, dar să nu accepte băieții?”, A scris actorul american James Woods ca răspuns la știri.

Omul de afaceri și fostul candidat la funcția de președinte al SUA, Herman Cain, au deplâns sfârșitul “Boy Scouts” – dar au avertizat pe alți conservatori să evite suflul schimbării numelui.

“Adio,” Boy Scouts “, 108 de ani este un drum bun. Bun venit, viitorii “Cercetași”. … Amintiți-vă, să fiți conservatori nu înseamnă că trebuie să vă speriați de orice. E o cale groaznică de a trăi. Lăsați-l la stânga politică”, a scris Cain.

Cercetașii din America nu au comentat în mod direct despre schimbarea numelui. Dar clubul exclusiv de fete a criticat decizia lui Boy Scouts din octombrie de a admite fete, spunând ABC News într-o declarație că: “În loc să abordeze problemele sistemice ale persecuției sexuale, gestionării incorecte financiare și programării deficitare, managementul superior al BSA dorește să adauge un accelerator al problemelor prin recrutarea fetelor. “

Mai mult de 3.000 de fete sunt deja înscrise în programul BSA , permițându-le să participe la Cercetașii Juniori înainte de schimbarea formală a politicilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button