X

Video (subtitrare romana): Caesar’s Messiah – The Roman Conspiracy to Invent Jesus (Mesia Cezarului – Conspiratia romana care l-a inventat pe Iisus). Analiza documentarului. Adica un soi de Zeitgeist produs tot de un Joseph …

de null

https://www.youtube.com/watch?v=b6HUn647U6c

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Studiati va rog si:

http://www.caesarsmessiah.com/

La http://www.caesarsmessiah.com/About/about.html aflam ca Joseph Atwill a lucrat 20 de ani cu specialistul in computer software David Ferguson, detinand impreuna o serie de companii, precum Ferguson Tool Company si ASNA. Conform http://law.justia.com/cases/california/calapp3d/192/560.html Joseph e nepotul lui David.

Din 1995 a inceput sa studieze originile crestinismului.

Iata si un interviu TV cu el:

Postat pe youtube de rodephemet, fiind vorba despre Rodeph Emet TV, gazda Bracha Bat Yosef.
Pe acelasi canal il gasim si impreuna cu John Hudson, fondatorul Dark Lady Players http://www.darkladyplayers.com

Revenind la documentar, aflam la minutul 0:00:22 ca sediul crestinismului era la Roma. Fals din start.

0:01:20

Ne zic ei despre „crestinii” de tip George Bush si razboaiele lor.

Dar familia Bush n-are nici o treaba cu crestinismul, ci cu Skull and Bones:

Personalitati si organizatii: familia BUSH

Asadar materialul deja incepe sa semene cu productia altui Joseph: documentarul Zeitgeist.

0:03:03

Suntem indemnati sa cream o lume mai buna.

Desigur …

Apoi ne sunt prezentati cei ce-si mai dau cu presupusul in film:

Kenneth Humphreys, autor: „Jesus Never Existed”

Prof. Robert Eisenman, C.S.U.L.B., autor: „James the Brother of Jesus” si „The New Testament Code”

Dr. Rod Blachhirst, La Trobe University, Australia

Timothy Freke, coautor: „The Jesus Mysteries” si „Jesus of the Lost Goddes”

D.M. Murdoch / Acharya S, autor: „The Crist Conspiracy”

John Hudson, autor: „Goodbye Jesus”

0:06:45

Zic ei ca crestinismul a fost inventat de Titus Flavius si familia sa, dupa caderea Ierusalimului din anul 70. Adica dupa Nero. Insa cum ramane cu prigoana din timpul  aceluia?

E indubitabil ca dupa incendierea Romei, Nero a dat vina pe crestini.  Iar autori antici pagani, precum Tacitus, vorbesc de cruzimi inspaimantatoare. Marginile unuia dintre drumurile principale din Roma au fost intesate de cruci cu crestini rastigniti, carora li s-au dat apoi foc pentru a arde noaptea.

Asadar, Titus Flavius a fondat o religie ai carei adepti erau prigoniti inca inainte de infiintare.

0:18:40

Mai aflam ca Flavienii au creat crestinismul pentru a distruge religia iudeilor. Si asa a inceput anti semitismul .

Pai da, fara abordarea acestei chestiuni, nici ca se putea, tinand cont ca cel cu teoria e chiar evreu.

0:25:15

Evangheliile ar fi fost scrise dupa moartea lui Vespasian.

Cam atunci sau cu cativa ani mai inainte, dar asta nu dovedeste ca fiul sau le-a comandat.

0:26:40

Preotii pagani s-au transformat in preoti crestini si biserica a luat fiinta la Roma.

Au ei ce au cu Roma = centrul crestinismului inca de la inceput …

0:36:30

Ni se mai repeta inca o data ca romanii au creat astfel un antisemitism.

Dar … cu banii unei puternice familii evreiesti din Alexandria, cum tot ei spun mai inainte. Nu li se pare aiurea?

0:45:00

Insira si ei „asemanari” intre Iisus si tot soilul de zeitati, dupa modelul Zeitgeist, produs de Peter Joseph. Nu le reiau, am demonstrat atunci ca-s habauceli:

Zeitgeist subtitrare in limba romana si analiza documentarului

0:50:00

A doua venire s-a si petrecut si e vorba despre Titus Flavius.

Adica Parusia a fost cu Titus.  Iata ce scrie in evangheliile cica scrise de Flavius:

„Vedeti sa nu va amageasca cineva. Caci multi vor veni in numele Meu, zicand: Eu sunt Hristosul, si pe multi ii vor amagi. Si veti auzi de razboaie si de zvonuri de razboaie; luati seama sa nu va speriati, caci trebuie sa fie toate, dar inca nu este sfarsitul. Caci se va ridica neam peste neam si imparatie peste imparatie si va fi foamete si ciuma si cutremur mare pe alocuri. Dar toate acestea sunt inceputul durerilor.

Atunci va vor da pe voi spre asuprire si va vor ucide si veti fi urati de toate neamurile pentru numele Meu. Atunci multi se vor sminti si se vor vinde unii pe altii si se vor ura unii pe altii.

Si multi prooroci mincinosi se vor scula si vor amagi pe multi.

Iar din pricina inmultirii faradelegii, iubirea multora se va raci. Dar cel ce va rabda pana la sfarsit, acela se va mantui.

Si se va propovadui aceasta Evanghelie a imparatiei in toata lumea spre marturie la toate neamurile, si atunci va veni sfarsitul„.

„Atunci de va va zice cineva: Iata, Mesia este aici sau dincolo, sa nu-l credeti. Caci se vor ridica hristosi mincinosi si prooroci mincinosi, si vor da semne mari si chiar minuni, ca sa amageasca, de va fi cu putinta, si pe cei alesi. Iata, v-am spus de mai inainte.

Deci, de va vor zice voua: Iata, este in pustiu, sa nu iesiti; iata, este in camari, sa nu credeti. Caci precum fulgerul iese de la rasarit si se arata pana la apus, asa va fi si venirea Fiului Omului. Ca unde va fi starvul, acolo se vor aduna vulturii”.

Seamana cu ceva din cele de mai sus Titus Flavius? Mai mult, ni se zice ca intai se va propovadui Evanghelia in lume, apoi vine sfarsitul, deci si a doua venire. Nu viceversa, cum ar rezulta din teoria lor.

Deci cum e? Atata au mesterit oamenii lui TF la niste texte pana s-au contrazis singuri sau mai degraba autorii teoriei sunt slugoii diavolului?

0:53:00

Primii Sfinti Catolici.

Asa mari specialisti in istorie sunt indivizii, incat habar n-au de marea schisma ce a avut loc dupa vreo mie de ani.

Flavia Domitilla din familia Flavianilor ar fi fost primul Sfant crestin.  Fiul ei Clement a fost primul papa catolic. Flavius Constantin – Constantin cel Mare a facut religia oficiala.

Bun si Sfantul Stefan, primul martir, ce-a fost in ecuatia asta? Ca sa dam un exemplu.

Daca a fost asa o mare conspiratie romana, de ce in perioada Flaviana a avut loc o atat de cumplita prigoana impotriva crestinilor?

Realizatorii recunosc ca au fost omoruri si torturi, dar cica doar impotriva mesianicilor razboinici. Incredibil cat tupeu pot avea … Adica toti acei Mucenici despre care citim in Vietile Sfintilor erau un soi de revolutionari?

1:02:00

Nici dracii nu exista …

1:02:45

Evanghelia dupa Barnabas.

Despre nazbatia asta, cititi va rog:

In EVANGHELIA LUI BARNABAS (BARABAS) ar scrie ca pe Golgota nu a murit Iisus Hristos, ci Iuda Iscarioteanul, iar Iisus vorbeste despre venirea profetului Mahommed … Mass-media anti crestina zbiara de bucurie ca s-a gasit manuscrisul

1:04:25

Iosif din Arimateea il roaga pe comandant sa il elibereze pe Iisus.

Unde au citit ei treaba asta?

Cu epistolele Sfantului Apostol Pavel cum ramane? Unde intra in teoria asta nebuna? De ce a fost arestat? A fost si el un razboinic?

1:15:00

In final, ajung ei acolo unde ma si asteptam inca de la inceputul vizionarii:

Se petrec schimbari la nivel planetar, asa ca e momentul sa se spuna adevarul, iar „redescoperirea miturilor le ofera oamenilor sansa sa isi aleaga o credinta care li se potriveste”. Apoi ni se prezinta un Iisus incadrabil in ratacirea new age si se termina glorios cu ecumenismul total.

Tot ca in Zeitgeist …

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Interesant cum toate aceste noi “descoperiri” apar doar ca să ne arate noua, cum am fost “înselați” de creștinism pana acuma. exact cum zice in proiectul blue beam:

    “Primul pas in proiectul NASA Blue Beam se ingrijeste de prabusirea tuturor cunostintelor arheologice.

    Se ocupa cu crearea artificiala de cutremure in anumite locatii precise de pe planeta unde, se presupune ca noi descoperiri vor explica in sfarsit oamenilor eroarea tuturor doctrinelor fundamentale ale religiilor lor.

    Aceste informatii falsificate vor fi folosite pentru a face toate natiunile sa creada ca doctrinele lor religioase au fost intelese si interpretate gresit vreme de secole.

    Acesta este primul pas din planul conceput pentru umanitate, deoarece ei doresc sa distruga convingerile tuturor crestinilor si musulmanilor de pe planeta.”

    http://ortodoxinfo.ro/2017/11/07/video-si-transcriptul-proiectul-nasa-blue-beam/

    1. Coprie

      HRISTOS A INVIAT!
      Iertare, ti-am scris acum cateva saptamani, dar n-ai raspuns. Mai e valabil e-mailul pe care-l vad eu aici?

  2. Adevarat A Inviat.
    Era un film reportaj pe tvr, filmare undeva prin anii 1995. Un nene povestea o intamplare ce o traisa el. Mergea cu caruta undeva la un drum lung si pe cale luase un evreu. Pe drum discutasera ei si nu mai retin, aflase sau se stiau de mai inainte. Pe cand treceu pe langa o troita rumanul nostru credincios fiind dar rusinat de evreu nu-si face cruce la care evreul ii zice: DATI CACIULA JOS DIN CAP SI INCHINATE DUPA CUM ITI ESTE OBICEIUL FIINDCA DACA HRISTOS NU A EXISTAT II VAI DE VOI CRESTINII DAR DACA A EXISTAT II VAI DE NOI EVREII. Dupa care omul nostru si-a facut cruce dupa ce si-a dat caciula jos din cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button