X

România modernă: Iohannis face apel la toleranță și acceptare în cazul „drepturilor” LGBT

de null

Președintele Klaus Iohannis a discutat, la Bacău, despre diversitatea socială și acceptarea tinerilor LGBTI+ într-o Românie modernă.

FOTO: https://www. cotidianul.ro/iohannis-despre-referendumul-pentru-familie/

Discuția cu un tânăr membru al Asociației ACCEPT are loc în cadrul unui eveniment organizat la Bacău de Consiliul Tineretului din România, în care s-a dezbătut viziunea tinerilor asupra României de mâine.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Klaus Iohannis atrage atenția că inițiativa de redefinire a familiei în Constituție inflamează spiritele în societate și încurajează intoleranța față de comunitatea noastră.

Președintele României a afirmat că urmează să vadă cum pot fi rezolvate problemele privind discriminarea, însă crede că acest lucru va fi disipat în momentul în care oamenii se vor implica mai mult.

„Orice formă de discriminare trebuie combătută, însă pentru a face asta elaborarea unei legislații specifice este doar un pas. Unul important. O să mă sfătuiesc cu colegii mei să vedem în ce măsură putem să îi convingem pe colegii parlamentari să accepte o discuție pe tema eliminării discriminării. Discriminarea va dispărea când societatea, în general, devine mai conștientă. În școală poate fi eliminată mai ușor când profesorii, directorii, părinții se vor implica.

Știți foarte bine că în momentul de față o modificare pe tema modificării Constituției inflamează societatea românească. Cuvântul cel mai potrivit este toleranță. Dacă suntem toleranți nu înseamnă că vrem să fim altfel, ci că vrem să îl cunoaștem pe celălalt și să îl acceptăm. Eu nu am văzut rolul meu în a tranșa discuția pe Constituție, de exemplu, ci eu văd rolul meu de a explica în ansamblu că toleranța este o calitate esențiale a unei societăți moderne”, a declarat Iohannis.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Hai sictir!
    Asa o sa ne bagi pe git toate prorcariile acestei lumi cazute si degenerate. Pas cu pas, ca in sloganul tau de campanie.

  2. Una este sa-i tolerezi pe păcătoși și alta este sa tolerezi niște păcate strigătoare la cer. Domnul nostru Iisus Hristos ne învață că trebuie sa- i iubim pe păcătoși, dar sa uram păcatul lor. Sodomia, gomoria și alte forme de desfrânare spurcată sunt păcate de moarte în fața lui Dumnezeu. Este exact ceea ce ar trebui să știe domnul președinte, când vorbește de toleranță.

  3. Un porc care isi bate joc de o tara intreaga .

    Sa plece la toleratii lui . ca nu avem nevoie de ideologiile lui .

  4. Constat ca propaganda homosexuala e foarte “toleranta” cu institutia casatoriei. Nu ai cum sa “redefinesti” casatoria si nu acesta este scopul referendumului. Pana de curand, era de la sine inteles ca e vorba de doi soti (nu mai multi) de sexe diferite. Dar, de catva timp, unii se fac ca nu pricep.
    Dl. Iohannis, altminteri destul de nevorbaret (era sa zic necuvantator), a pierdut o buna ocazie de a tacea. Daca PSD intentioneaza sa-l demita, e foarte bine.

  5. din surse inalte, s-a hotarat deja ca in Romania sa se legifereze concubinajul homosexual, primul pas spre casatorie. Asteapta doar momentul de haos si bruiaj economic si politic potrivit pt a scoate legea. In ce priveste referendumul, nicio sansa, se stie ca lumea doarme si nu iese din casa dacat daca le ajunge foamea in gat…

  6. iohanis urmeaza EXACT aceelasi scenariu derulat in tarile in care mariajul ghei a fost legalizat. Toti “presedintii” si-au cerut scuze, toti au urmat cuvant cu cuvant instructiunile date de sefu’
    Daca se doreste atat de mult legalizarea mariajului ghei este doar pt a putea legaliza Gpa si speranta ca PMA, GPA, si procreația artificială sa devina mijlocul favorit de a procrea. Este o piata de 1,2mld$ la nivel mondial in putinele tari care au legalizat GPA.
    Etape necesare
    – incurajarea moravurilor usoare (toata lumea are relatii intime cu toti si toate)
    – legalizarea mariajului gay
    – introducerea ideologiei de gen
    – egalitate absoluta intre toti cetatenii, nu mai exista diferente intre sexe
    – eliberarea femeii de povara sarcinii
    – introducerea GPA pt toti
    – comert infloritor de material genetic, ovule, utere etc
    – copiii sablon facuti la comanda crescuti de stat
    – bebe-o marfa ca oricare alta pe piata ofertei si a cererii
    J Attali : “mergem în mod inexorabil spre o umanitate unisex, unde barbatii si femeile sunt egale pe toate planurile, iar procreatia nu va mai fi privilegiul si nici povara purtata de femei. O umanitate unisex unde jumătate va avea ovocite, iar cealaltă jumătate va avea spermă, pe care o vor pune în comun pentru a da naștere copiilor, singuri sau impreuna cu alții, fără sa aiba o relație fizică și fără sa poarte sarcina. Sau putem face copii chiar si fara sa fie conceputi, daca ne lasam purtati de moda vertiginoasa a clonajului. »
    Recent Barbara Streisand aparea in mass media cu cateii ei clonati; asteptam cu nerabdare sa vedem si nepotii clonati.
    Iar despre mamele-surogat nici nu mai vorbim, e un subiect banal, inclusiv uzinele de bebelusi nu mai impresioneaza f mult.

  7. tolerant cu pacatul este presedintele IOHANIS.Asta dovedeste ca el nu este crestin si nu il intereseaza aceste valori si nici ce zice Dumnezeu in legatura cu acest pacat.Daca toleram asta le vom face un f.mare rau LGBT-istilor pt ca ii ajutam sa se duca la iad!SA NU FIE !crestinii avem aceasta responsabilitte.A accepta homosexualittea inseamna sa il ajuti spre a ajunge mai iute la iad…si nu numai ei ci si noi cei care prin toleranta nu le mai atragem atentia asupra pacatului lor de care trebuie sa se dezbare.Daca vor bine ,daca nu vor treaba lor dar sa nu ne bage Iohanis pe git noua ,romanilor ,atitudinea de TOLERANTA SPRE IAD!…/sa se duca el daca vrea.

  8. … pentru cine este Johannis președinte?
    Ce nu înțelegeți?
    Bucureștiul va fi șters de pământului pentru spurcaciune mare așezata acolo și va fi doar o groapa cu apa.
    … ” președinte, parlament, guvern ”sunt niște păpuși mapet în
    ghearele lui antihrist.
    DUMNEZEU CU MILA la ce ne așteaptă.
    Unul este HRISTOS DUMNEZEU
    în Sfânta TREIME pentru O Cruce, pentru un Neam și pentru o Tara ROMÂNIA.
    amin.

    1. … Bucureștiul va fi șters de pe fata pământului… și va fi doar o groapa cu apa…

  9. Și nu sunt mai multe soluții pentru scapa cine poate… Ori scoatem tara din MIZERIA ȘI TROACA numita UE și NATO și apoi hotare închise și la est și la vest … ori… ne primim,, răsplata,, , aliluia și scăpa cine poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button