X

MISIUNE INDEPLINITA – Alfie a murit …

de null
Alfie Evans dies after he's taken off life support
Foto: https://nypost. com/2018/04/28/terminally-ill-child-alfie-evans-dies-in-after-doctors-remove-life-support/

Probabil ca ati citit despre acest caz dramatic:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Micuțul Alfie a demonstrat că SISTEMUL este CRIMINAL. La trei zile de la DECONECTAREA de aparate, acesta continuă să RESPIRE singur. JUDECĂTORUL care a decis EUTANASIEREA, membru al al Grupului LESBIENELOR și HOMOSEXUALILOR din Barou

Încă un caz dramatic în Anglia: Poliția nu le permite părinților să-și salveze propriul copil

Sistemul vrea NOI VICTIME: Un nou Charlie Gard? Medicii din MAREA BRITANIE vor acum să-l UCIDĂ și pe ALFIE EVANS

A murit in aceasta dimineata, a scris tatal sau pe facebook.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Bineinteles a murit “din cauze naturale” si “datorita bolii”, iar faptul ca pana acum “justitia” lor si sistemul medical s-au luptat din rasputeri sa-l UCIDA prin eutanasiere, refuzand sa-l lase la clinica din Italia, ar fi doar ..o coincidenta.. Nu-i asa?

  2. da daca era evreu copilul deznodamantul era acelasi? “judecatorul” sodomit decidea la fel?..intrebarile sunt retorice..

  3. Un stat bolnav care din punctul meu de vedere a esuat. O data cu micutul Alfie Evans a murit si ultima sansa de a trai liber in ceea e a mai ramas din Regat Unit. Moartea este preferata vietii,homosexualitatea este preferata unei binecuvantate familii . Devine pe zi ce trece mai clar ca astia il venereaza pe Satan. Iar acum nici macar nu se mai ascund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button