X

Putin mărește efectivul militar de la frontiere invocând “pretenţiile teritoriale ale unor state vecine”

de null
Image result for russia nato borders

Preşedintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind bazele politicii privind frontiera de stat care menţionează printre pericolele la adresa Rusiei ‘pretenţiile teritoriale ale unor state vecine’, posibilitatea unor conflicte, precum şi consolidarea NATO la frontiera vestică a Federaţiei Ruse, relatează vineri portalul newsru. com. Moscova este preocupată, potrivit documentului, de ‘pretenţiile teritoriale ale unor state străine şi corporaţii internaţionale asupra resurselor strategice din zona arctică şi Orientul Îndepărtat rus’, pericolul infiltrării de peste graniţă a reprezentanţilor serviciilor de informaţii străine şi unor terorişti, precum şi la posibile focare de tensiune în spaţiul CSI (Comunitatea Statelor Independente), conform Agerpres.

Pentru a spori eficienţa activităţii de frontieră, Rusia va creşte capacităţile operaţionale tehnice ale forţelor sale de grăniceri, prin conlucrarea acestora cu Serviciul Federal de Securitate (FSB), Ministerul de Interne, Garda Naţională (Rosgvardia) şi alte organisme de supraveghere. În decembrie 2017, şeful FSB, Aleksandr Bortnikov, a declarat că, în ultimii cinci ani, în Rusia au fost condamnaţi 137 de ofiţeri de informaţii ai unor servicii secrete străine şi agenţi ai lor. ‘Agenţiile de informaţii străine continuă încercările de a pătrunde în toate sferele de activitate ale statului nostru. Fireşte, aceasta întâmpină o ripostă din partea contrainformaţiilor ruse’, a spus el. Tot atunci Bortnikov a mai spus că, în 2017, au fost dejucate 23 de atentate pe teritoriul Federaţiei Ruse, iar în ultimii doi ani mai mult de 200 de persoane au avut interdicţie de a părăsi ţara, întrucât voiau să se alăture unor grupări teroriste din străinătate, conform aceluiaşi portal.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Il au pe Gorbaciov și le ajunge… Teritoriul oricum îl vor pierde în viitorul destul de apropiat..Imperiul Rus a fost detonat de Gorbaciov ca turnurile gemene de americani. Practic Gorbaciov le-a săpat groapa din care nu vor mai ieși. Gorbaciov poate intra în Cartea Recordurilor la secțiunea distrugerea propriei Mame Rusii cot la cot cu bețivanul Eltzman. Ce n-au reușit Napoleon, Hitler și alți dușmanii ai Rusiei în războaie au reușit Gorbaciovu și Eltzinu. Și uite așa americanii au învins comunismul cu Gorbaciov în frunte ! Uriaș succes.

  2. cel mai rau ma deranjeaza pretentia lor de a fi Roma nr. 3. Sau cind sunt luati ca etalon pt ortodoxie. Cind ortodoxia lor este putin altceva decit e lasat, fiind asa, un fel de neoortodoxie de rit NKVD/KGB/restul serviciilor de acum si din totdeauna de cind exista ele. Pestilentiala imbarligatura. Dar slava Domnului ca pe langa aceia mai exista si crestini ortodocsi. Care nu s.ar pupa cu tov.Bergolio pe aeroportul Havana nici picati cu ceara.

  3. Profetiile Sfintei Macaria rusoaica ,Matuska

    “Curand o sa se intample ceva…
    Ce anume Matuska ?
    Razboi , razboi va fi pretutindeni ,vor incepe sa se bata cu bate ,batandu se intre ei si multi oameni vor fi omorati . Cand au sa se bata cu batele toti vor rade iar cand au sa inceapa sa traga cu pusca toti vor plinge.


    Vrajitorii vor acoperi intreaga lume cu intuneric iar fara Soare nimic nu va mai creste .Dar nimeni nu va lua in seama aceasta .Soarele va razbate de 4 ori iar apoi va fi din nou intuneric .Si nu ne vor lasa sa aprindem luminile vor zice ca trebuie sa facem economie de energie .Acesta e doar inceputul apoi se va face frig .Curand va fi zapada la Pasti iar iarna va incepe cu Acoperamantul MAICII DOMNULUI (1\14 octombrie ).Nu va fi iarba pina la San Petru ( 29 iulie ). Soarele va descreste la jumatate . Va fi rau vara si inca mai rau iarna.Zapada se va troieni si nimeni nu o va mai curata .Apoi va fi un ger strasnic .
    Curand veti ramane fara paine .Curand nu veti mai avea nici apa , nici mere , nici cartofi .
    Mare foamete fare paine vom rupe cojile in doua ca sa le impartim .
    …Dar daca ne rugam Mantuitorului , Maicii Domnului si lui Ilie Proorocul ei nu ne vor lasa sa murim de foame ,ii vor pazi pe cei ce au crezut in Dumnezeu si s au rugat cu nefatarnicie .
    MAICA DOMNULUI Nadejdea mea
    Cand va fi intuneric ca noaptea la ora 4 .oo dupa amiaza atunci va veni Maica Domnului .Va strabate pamintul ,va fi in toata Slava Sa si va veni in Rusia sa faca Credinta Dreapta .
    Cand are sa vina MAICA DOMNULUI VA NETEZI TOATE nu dupa voia lor ( a celor de la putere sau a vrajitorilor ) ci dupa voia Ei ,dupa cum porunceste Mantuitorul .
    Va veni vremea cand fiecare se va gandi nu la cat a mancat in ziua aceea ci la cat s a rugat .
    Pentru scurta vreme Ea , MAICA DOMNULUI VA REFACE CREDINTA . ”

    Nota
    bataia cu bate inseamna inchiderea usilor din ambasade si papusile mapet care se vor certa iar oamenii vor privi ca la spectacol ” si vor rade insa cand vor incepe a trage cu pusca toti vor plinge ” ca atunci se vor bubui cu armele nucleare …
    Sfanta Matuska roaga te si pentru noi care traim in aceste vremuri de pe urma.
    DOAMNE AI MILA si de noi cei plini de nevoi si pacate si ai mila de toata suflarea Ta care se numeste Biserica Ta si Turma Ta ,HRISTOASE DUMNEZEULE.
    amin.

    1. au trecut vreo 30 de ani de cand se zice ca au fost spuse “profetiile ” astea si cam nimic nu s-a adeverit ; curand curand nu prea se pupa cu 30 de ani

      1. … Dar tu ai vrea ca sa se întâmple?
        Dacă urmărești în ordinea în care au fost spuse lumea va fi secătuita după al 3 razboi mondial când va arde pământul la propriu.
        … nu se știe nici pana mâine ce poate a se întampla însă Sfinții ne au avertizat.
        Datoria noastră este sa ne rugam ca DUMNEZEU sa mai amâne apocalipsa, sa nu înceapă războiul… Însă Voia lui Dumnezeu, este Voia lui Dumnezeu.
        DUMNEZEU nu vrea pieirea păcătosului ci vrea întoarcerea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button