X

Un doctor avertizează asupra CHEMTRAILS LUNG, o noua epidemie ce cauzeaza probleme creierului si plamanilor / Multi medici stiu dar tac

de null

Image: Doctor warns world about “chemtrail lung,” a new health epidemic causing brain and lung problems across society

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doctor avertizează asupra afecțiunilor pulmonare și cerebrale cauzate de  Chemtrail (substanțele chimice toxice dispersate de avioane)

Chemtrail este un amestec de substanțe chimice toxice (aluminiu, bariu si titan) pulverizate de avioanele militare și comerciale, care diminuează foarte mult lumina soarelui, distrug copacii, contaminează sursele de apă și afectează creierul uman și corpurile tuturor ființelor de pe pământ

(Natural News) Existența chemtrails-ului a fost un subiect de dezbatere, dar acum este recunoscut de mai mult de experți de la meteorologi la oameni de știință. Este din ce în ce mai greu de negat, deoarece tot mai mulți oameni suferă de boli legate de chemtrails.

Când gazda TV Rachel Reenstra a avut probleme în a depăși o tuse persistentă, însoțită de dureri și febră, si a mers la un doctor. După ce radiografiile toracice au arătat un tip de bronșită, i-au fost administrate antibiotice, ceea ce părea să o facă să se simtă mai rău.

Doctorul ei i-a spus că o mulțime de infecții bacteriene se întâmplă în jur, iar când l-a întrebat de unde vin, el i-a spus adevărul, că mulți medici nu ar îndrăzni să le dezvăluie pacienților: Chemtrails sunt inima problemelor pulmonare răspândite chiar acum. Surprins de sinceritatea sa, ea a întrebat dacă ar putea să-l înregistreze despre fenomen. Puteți vedea videoclipul de mai jos; medicul anonim apare chiar înainte de minutul 8.

https://www.youtube.com/watch?v=z8VZ2rg65gQ

Doctorul spune că a fost martor la sute de californieni care suferă de această problemă, pe care el o numea “plămânul chemtrail”. El spune că este o “problemă emergentă” cu care se confruntă în întreaga lume, cu gazele toxice, substanțele chimice, metale grele și alte gaze care sunt pulverizate în atmosferă, ceea ce duce la niveluri problematice ale infecțiilor respiratorii.

El a adăugat că este deosebit de rău acolo unde locuiește Reenstra în California datorită apropierii de aeroportul Palmdale. El a spus că topografia zonei și Santa Ana Winds îngreunează această problemă, iar faptul că multe dintre cele mai poluate orașe ale națiunii se găsesc în California nu ajută. In plus, el a citat gazele de fracking care contribuie la problema, impreuna cu excesul de antibiotice si inhalarea mucegaiului.

Interesant, simptomele lui Reenstra au indicat inițial gripa. Când i-a spus doctorului că nu s-a vaccinat impotriva gripei acesta s-a aratat ușurat. În videoclip, puteți vedea pe doctorul curajos care admite că nu recomandă vaccinul împotriva gripei, cu excepția câtorva persoane selectate și chiar și atunci, sfătuiește să nu-l realizeze în fiecare an. El subliniază faptul că oamenii de știință practic ghicesc ce să include in vaccin în fiecare an, iar ultimii ani s-a dovedit sa fie eficient intr-o proporție doar de 20%. El simte că nu aduce nici un beneficiu pacienților și este mai bine să se practice prevenția decât vaccinarea.

Atât doctorul, cât și Reenstra își riscă cariera, vorbind în mod public despre această problemă controversată și sperăm că acest curaj al lor îi va inspira și pe alții să vorbească.

Aproape toată lumea de pe Pământ respiră un aer nesigur

Nu sunt doar chemtrails de care trebuie să vă faceți griji, apropo; există și problema de particule în suspensie. Tipul de pulberi fine care provin de la eșapamentele automobilelor care pot provoca inflamație în plămâni și în afara acestora, contribuind la boli cardiace și rezistența la insulină.

Un raport recent al Institutului pentru Efectele Sănătății a constatat că 95% din populația planetei noastre respiră în aer nesigur, care provine de la arderea combustibililor solizi cum ar fi cărbunele sau biomasa la emisiile de transport. Anul trecut, mai mult de șase milioane de morți au fost legate de poluarea aerului, cu cauze cum ar fi boala pulmonară cronică, cancer pulmonar, accident vascular cerebral sau atac de cord.

Cu atâtea toxine care plutesc deja în aerul pe care-l respirăm, ultimul lucru de care avem nevoie este chemtrails-ul să pună în aer chiar mai multe substanțe toxice. Descoperiți mai multe știri despre geoengineering și chemtrails la Geoengineering.news .

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Plamanii si caile respiratorii superioare (si nasul) secreta un mucus in mod natural pentru a se proteja de particule straine, virusi, etc. Acest mucus este miscat spre afara, in permanenta, de catre cilii ce captusesc membrana cailor respiratorii – si de multe ori este expectorat/eliminat dimineata. Unele persoane secreta mai mult mucus (de aceea racesc mai greu), altele mult mai putin (racesc sau iau gripa foarte usor).

    Alimentele care favorizeaza secretia (amplifica mucusul): painea, lactatele. Expectoratia/eliminarea acestui mucus se face mai usor prin lichefierea cat de cat a mucusului ca sa le vina mai usor cililor si/sau tusei/stranutului sa antreneze afara mucusul cu mizeriile ajunse in plamani. Exista o multime de plante expectorante, cel mai usor cica este sa pui o jumatate de ceapa taiata pe noptiera si s-o lasi toata nopatea (a doua zi – alta ceapa).

    Cred ca trebuie gasita o alternanta intre stimularea mucusului – pe timpul zilei – cand suntem expusi la aerul de afara si favorizarea lichefierii pe timpul noptii si expectoratia lui – dimineata, dupa somn.

    Exista o categorie de oameni care patesc ceea ce este descris in fraza de deasupra, in mod natural, datorita unui viciu. Dar nu am s-o pomenesc aici. Cert este ca sunt mai putin sensibili decat majoritatea si ca exista o maaaree campanie impotriva viciului acestora.

    Nu stiu daca fumul de tamaie favorizeaza producerea mucusului, desi, in mod normal – aceasta ar fi reactia unor plamani sanatosi – merita incercat (nu exagerati totusi!).

    https://dozadesanatate.ro/cum-sa-elimini-mucusul-din-plamani/

    https://frumusetile.com/ai-probleme-cu-respiratia-bea-acest-ceai-sa-ti-cureti-plamanii-de-mucus-toxine-si-inflamatie/

    https://sanatate.bzi.ro/11-plante-medicinale-cu-proprietati-expectorante-13415

  2. E groaznic ceea ce se intampla! Vad zilnic cerul brazdat cu acea substanta…de la o zi la alta tot mai des trec avioane care ne inunda cerul si aerul din absolut toate zonele … si totusi, ce se poate face, de ce nu ia nimeni nicio masura..!?

    1. daca televiziunile nu deschid subiectul, vor fi mereu doar cateva mii de romani preocupati si deranjati de subiectul chemtrail, adica nimic

    1. “Trei frati patati” sub forma de ceai, capsule, o cura mai indelungata(este o planta antialergica). Poarta o mascuta chirurgicala la nas si gura pe strada, chiar daca unii or sa se uite lung la tine. Mai este siropul de muguri de pin pentru gat, care te face sa expectorezi. Fulgii de cereal, in special de ovaz, inmuiati in ceai, provoaca la 15-20 min dupa consum mucus care se poate elimina in batista prin suflarea nasului , si expectoratie din gat, care la fel trebuie eliminate. Sanatate multa !

  3. Propunem sa initiem o petitie online pentru interzicerea circularii avioanelor militare si comerciale care spreiaza cerul intregii Romaniei! Daca nu se respecta suntem nevoiti sa cumparam rachete balistice si sa tintim asupra lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button