X

[VIDEO] Vasilica Viorica Dăncilă a aprins flacăra Yad-ului Vashem

de null

https://www. facebook.com/stiripesurse.ro/videos/1842843692404953/

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a vizitat miercuri Memorialul Yad Vashem din Ierusalim, Israel, unde a luat parte la ceremonia de aprindere a Flăcării Veşnice, a depus o coroană de flori în sala “Aducerii Aminte” şi a semnat în Cartea de Onoare a Memorialului dedicat victimelor Holocaustului.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, vizita a constituit un prilej pentru reiterarea angajamentului României pentru sancţionarea tuturor formelor de antisemitism şi de negare a Holocaustului.“În context, premierul român a amintit că România are în proiect deschiderea unui Muzeu Naţional de Istorie a Evreilor şi a Holocaustului, cu sprijinul Israelului şi al Institutului Yad Vashem”, se arată în comunicat.Conform sursei citate, în continuarea vizitei pe care o efectuează în Israel, prim-ministrul român a avut o întrevedere cu ambasadorul Colette Avital, secretar general al World Jewish Restitution Organization şi preşedintele Centrului Supravieţuitorilor Holocaustului din Israel.”Cu acest prilej a fost abordată tema restituirii proprietăţilor evreieşti confiscate abuziv de regimul comunist şi a fost evocată cooperarea în grupul de lucru creat în cadrul Guvernului de la Bucureşti pe problematica restituirii proprietăţilor evreieşti şi a pensiilor pentru supravieţuitorii Holocaustului”, se mai arată în comunicat.

Premierul Viorica Dăncilă efectuează, miercuri şi joi, o vizită oficială în Statul Israel la invitaţia prim-ministrului Benjamin Netanyahu.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Intervin si eu pe langa subiect. Barbatii care intra intr-o sinagoga (chiar neevrei) sau care, dupa cum am vazut, depun flori la muzeul holocaustului, poarta kipa, asa li se cere. Dupa cate am inteles, nu se cuvine unui crestin sa poarte kipa, intrucat acest obiect vestimentar si religios a fost introdus de catre evrei tocmai in opozitie fata de crestini (barbati) care au obligatia sa se roage cu capul descoperit.

  2. normal, purtatul kipei jidovesti e similara rostirii shahadei musulmane de catre crestini. apostazie, oare un ovrei sau vreun musulman ar intra intr o biserica facandu si cruce? ..ar cinsti pe Sfintii din icoane?..

  3. Cand vom gasi rumâni care nu sint prostituatele sionistilor?
    … Ce fel de “vesnica” este o flacara daca trebuie s-o aprinzi “sistematic”, din cand in cand?
    … Ce rost are sa promiti ca le faci evreilor – trib disparut de 2500 de ani – MUZEU???
    De ce nu face ratacita Muzeul genocidului facut de jidani asupra rumânilor? – asa ar apara Adevarul si Dreapta credinta. … Ei fac muzeu al Geto-dacilor care inca mai traiesc?
    Aceeasi batjocura ca si cu moscheea – te umilesti acasa ca sa ii vizitezi si sa te umileasca si acolo…
    CE-I MANA PE EI IN LUPTA???
    De unde atat putere sa umfle minciuna hocu-pocus-jidano-tigano-slavo-caustului?
    Ce castiga acesti tradatori de tara si lepadati de credinta si de neam?

  4. “Cu acest prilej a fost abordată tema restituirii proprietăţilor evreieşti…” – camatarii lumii sunt nesatiosi!
    Romania- vaca de muls, de aia a fost “invitata”, sa mai cotizeze, sa plece capul si sa nu uite ca este neam de goim!

    1. Eu zic mai intai sa le restituie Nicolschi viata celor ce s-au stins in puscariile comuniste, si timpul rapit celor ce au mai iesit de acolo in viata. Dupa aia, mai putem discuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button