X

Fosila CTP: “Cei care vor participa la mitingul pro-familie sunt handicapați mintal”

de null

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

29 comentarii

  1. Totusi, daca ascultati fragmentul de mai sus , veti vedea ca spune cam acelasi lucru ce spuneati si dvs intr-un articol anterior: ca acest asa-zis miting cu un milion de oameni e o aberatie pusa la cale de PSD, fara o legatura directa cu referendumul de modificare a Constitutiei si el nu are nici un rost pentru noi, ci doar ca show pentru Dragnea &comp, care incearca sa se asocieze cu semnatarii de acum cativa ani buni, fara vreo intentie reala de a sustine familia ca definitie clara in Constitutie. Are nevoie doar de o idee care pare sa coalizeze o mare parte a populatiei, ca se arate ca el poate scoate multi oameni in strada.

    1. CTP-ul nu e la prima rabufnire impotriva normalitatii. Iohannis si altii pun piedici organizarii referendumului, si consider ca au nevoie de o replica energica. Inteleg sa criticam politicienii cand fac tampenii, dar ce facem, ii criticam si cand fac lucruri bune?

      1. Eu nu cred ca face un lucru bun incercand sa se puna in fruntea acestei miscari! Dimpotriva. El e un individ fara morala sau scrupule si nu il vreau asociat cu ideea acestui referendum si cu efortul celor ce au strans semnaturile si au luptat apoi pentru transpunerea practica. Imi pare rau , dar asta e parerea mea. Iar faptul ca unii incearca sa schimbe legea referendumului, nu stiu, nu am studiat schimbarile, daca sunt de bine sau nu, dar eu sper ca asta sa nu fie ultimul referendum initiat de oamenii acestei tari, deci vreau o lege clara si buna in ceea ce priveste referendumul, nu cum era pe vremea lui Basescu, cand nu a fost luat in considerare votul milioanelor de oameni. Si ma intereseaza si ce se intampla cu rezultatele referendumului, odata validat, in cat timp legislativul este obligat sa ii legifereze rezultatele, nu sa amane la nesfarsit cum au amanat si cu parlamentul unicameral de 300 de paralamentari, pana s-a uitat complet de asta. CTP este intradevar , “alta aratarie”, cum zicea bunica, dar strict pe ideea mitingului, sunt de acord cu el.

  2. Dupa ce a slujit ani de zile la UM Digi 24, CTP intr-o emisiune din sapatamana mare o de pe fata! Si spune exact ce se intampla in tara la noi in privinta sri, protocoalelor, dna si mai ales big brotherul american. Si asta dupa ce s-a straduit ani de zile sa manipuleze si sa ridiculizeze pe cei care sustineau “teoria conspiratiei”, facand-o cu “buna” intentie, ne spune acum ceea ce stiam de fapt cu totii, dar spusa acum de el…

    La https://www.youtube.com/watch?v=H_i6nkarkoE ,

    pe la minutul 34-35 incepe expunerea lui, care pe scurt in esenta s-ar reduce la, domne care-i treaba cu americanii astia pe aicea si noi, cu interesele lor pe aici. Lucrurile-s simple. Ei in coruptia lor aia mare, ca sa dea tunurile lor, cu care sunt obisnuiti, nu vor sa se impiedice si incurce de coruptia aia mica autohtona de pe la noi. Asta-i treaba. Imi pare rau ca suna asa, dar asta e (si cand zice asta se uita din reflex in stanga prin studio, simtind ca a deranjat pe cine “din spate” de acolo). E de urmarit secventa toata de vreo 10 min, fiindca spune mai multe acolo, cele ce le stiam cu toti . Zic asta pt ca ziaristul asta e din tabara celor mai ferventi si zelosi sustinatori ale ingerintelor americanesti in tara noastra ..

    1. si mai zice CTP acolo: venind americanii la noi, pt satisfacerea propriilor interese, in a instaura propria lor coruptie majora, in raport cu coruptia noastra minora si care ii deranja si care trebuia eliminata, au gandit baietii “cu cine sa facem curatenie?”, si au zis parlamentul? Hm, niste fosile, sunt numerosi, nu-s de ajutor, greu de lucrat cu ei. Ministrii? Hm, se tot schimba, nu e stabilitate, nu-s de mare incredere. Hai sa facem cu sri-ul. Astia-s de forta. Le dam noi logistica necesara, ii sustinem si in presiuni etc.

      Pai si exact asa au facut. Printre altele, au pus la cale si acele protocoale cu institutiile “cheie” de la noi, care detin painea si cutitul in punctele esentiale. Am inseles ca sunt protocoale cu zeci de institutii, care ar depasi chiar suta. Pai cum sa mai functioneze drept si corect institutiile alea daca sri era deasupra lor si “sugerau” (eufemistic spus) mereu calea de mers? Praf. Romania legata fedeles. Si prototip al NWO.

      si ma gandesc la un exemplu concret si f graitor pt derularea acestor fapte. Unul din cele mai sensibile si importante sectoare pt big brotherul american era presa, media. Exemplu: cazul lui Vantu. Ce era Vantu? Pai un mogul. Unul “autohton”. Pe amerloci cuvantul asta ii irita aproape la maxim. Da, Vantu era un patron de presa, bine infipt in finantele autohtone, cu relatii si avantaje sporite cu politicul, tot autohton, care i-au facilitat cresterea averii considerabil, ca in povesti aproape. Relatiile cu regimul Nastase in primul rand ii crease aceste avantaje si ii dadura un statut forte, solid, nevariabil, asa incat isi permitea sa plateasca extrem de gras si pe cele mai de notorietate voci. Si formatori de opinie de la noi (printre care, evident si CTP, pe vremea aia totusi sensibil cu alte orientari). Ce au simtit americanii cand au venit aici. Discomfort, furie poate, unul ca asta le statea in gat cum se zice, ii incurca teribil. Pt ca mogulul asta de presa avea o stabilitate de monolit sigurata de sfera politica autohtona, cu ale cuvinte era autonom, nu depinde de nimeni “din afara” in sensul larg. Periculos. Pai asta avea (si chiar facea) toate sansele sa faca presa independenta, vocala, combativa etc. Pai printre primii care au fost decapitati din subiectul “media” de catre americani a fost Vantu, ca le statea in cale si era prea stabil, cu afaceri la noi, asigurate de politicul nostru. Le-au gasit diversele avantaje pe care si le dadusera, uneori chiar legal, pt a consolida averea lui Vantu. L-au decapitat, impreuna si cu politicienii respectivi, chiar mai inaintea lui

      Cam la fel au stat lucrurile si cu Voiculescu. Un alt mogul cu autonomie, cu o stabilitate financiara autohtona. Difera putin finalul, in sensul ca Antenele au resistat pe efort propriu si dupa decapitare, nu precum (i)Realitatea care chiar zilele aceste se pregateste, in sfarsit, sa fie preluata de un grup american (impreuna cu datoriile imense de ani de zile la fisc neplatite? Sau de asta se ocupa tot sri-ul?)

      Lista cu nume grele ale presei romanesti si platite halucinant de bine, mai ales pt anii aceia ..

      https://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Lista-lui-Vantu.-Cine-sunt-cei-aflati-pe-statul-de-plata-al-lui-SOV.-Ce-nume-grele-a-pescuit-mogulul-de-la-Plesu-la-CTP-si-de-la-Grigore-Cartianu-la-Emilia-Sercan-135464

  3. … handicapati mintali sunt parintii lui ptr ca l-au nascut … un blestem pentru Romania …

    oare cat de handicapati mintal au fost parintii lui daca au putut naste un asemenea specimen? …

  4. Nu am facut, nu fac si cred ca nu voi face parte din vreun partid. Problema e ca referendumul a trebuit (si trebuie) sa treaca prin Parlament, Parlament care e compus din membri ai unor partide. Dincolo de orice critici, Dragnea chiar are vointa de a organiza referendumul, in pofida enormelor presiuni interne si externe. Trebuie sa observam cum, intr-o perioada in care, in Vestul Europei, partide asa-zise conservatoare fac pe plac homosexualilor, iar socialistii (lui Hollande) au trecut fara nici o jena peste vointa populara (in Franta au iesit un milion de oameni sa protesteze), iata cum la noi un partid afiliat stangii incearca sa respecte initiativa, in timp ce asa-zisele partide de dreapta (inclusiv presedintele) pun bete in roate. Treaba cu “uniunile civile” cred ca e o perdea de fum si sper sa se imprastie dupa referendum, pentru ca acest lucru este chiar impotriva spiritului initiativei.
    Repet, nu-i iau apararea lui Dragnea, dar trebuie sa avem discernamant. Daca e sau nu borfas, nu stim, deocamdata a fost condamnat (discutabil) in dosarul referendumului de demitere a lui Basescu. Cu relatia dintre Dragnea si o tanara de aceeasi varsta cu copiii lui nu sunt nici eu de acord, dar asta nu inseamna sa ne “canibalizam”.

  5. Acuzand sustinerea familiei – aducand jigniri si critici – denota razvratirea impotriva firii.
    Aceasta nu vine nici din sanatate mintala nici din curatenie duhovniceasca.
    Am o singura nelamurire – cum poti ceda tentatiei mituirii prin renuntarea la bun simt, prin respingerea realitatii benefice dovedite de intreega existenta a omenirii???
    Fiindca este clar ca nu o face gratuit, raspunde unei comenzi platite.
    Un om – cat de “mic” ar fi – are retineri fata de ideea de murdarire a conceptului de FAMILIE care nu este o glumita propagandistica ci baza supravietuirii omului.
    Ne-omul se razvrateste, si inventeaza alternative, din pacate inspirat de Diavol.

  6. Sarpele,vorbeste numai in sentinte,este impotriva poporului,de la care suge,face numai jocul,apara interese,straine de neam si de morala. Un cameleon periculos pentru tara noastra,acesta este. CTP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button