X

Ministrul Sănătății alarmată de OMS de rata tot mai scăzută a vaccinărilor din România: “Cred că nu s-au făcut campanii suficient de AGRESIVE pentru a putea convinge părinţii să se informeze despre beneficiile vaccinării”

de null

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acoperirea vaccinală în România s-a redus ”dramatic” de la an la an, situându-se sub sub limita de 95 la sută recomandată de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii.  Cu ocazia Săptămânii Europene a Vaccinării, Ministerul Sănătăţii (MS) a transmis un ”mesaj de susţinere fermă a vaccinării”, iar Sorina Pintea afirmă că ”Legea vaccinării trebuie să reprezinte o prioritate”.

Potrivit MS, în contextul în care în România ”rata de vaccinare a scăzut dramatic în ultimii ani” instituţia doreşte să transmită un ”mesaj de susţinere fermă a vaccinării”, în Săptămâna Europeană a Vaccinării.

“Legea vaccinării trebuie să reprezinte o prioritate pentru noi. Avem nevoie de un cadru legislativ pentru binele copiilor noştri. Decizia părinţilor cu privire la vaccinarea copiilor trebuie să fie luată în urma informării, în mod responsabil. Să nu uităm că prin vaccinare au fost eradicate multe boli şi datorită vaccinurilor astăzi nu mai avem poliomielită sau alte afecţiuni care ne mutilau sau chiar omorau copiii. Cred că nu s-au făcut campanii suficient de agresive pentru a putea convinge părinţii să se informeze despre beneficiile vaccinării. Până la apariţia unui cadru legal, intenţionăm să demarăm campanii de vaccinare în zonele cu focare de rujeola şi populaţie vulnerabilă”, a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, citată în comunicatul de presă.

Potrivit MS, numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până săptămâna trecută este 12 368, din care 49 de decese.

”În prezent, la nivel naţional, se înregistrează o scădere dramatică a acoperirii vaccinale la vaccinurile incluse în cadrul Calendarului Naţional de Vaccinare, care se situează sub limita de 95 % recomandată de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Astfel, vaccinarea în România a scăzut constant de la an la an la toate vaccinurile incluse în Programul Naţional de Vaccinare” au transmis reprezentanţii ministerului.

Potrivit acestora, la nivelul anului 2016, pentru copiii în vârstă de 18 luni, acoperirea vaccinală la nivel naţional s-a situat între 68,1% şi 95,4%.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Auzi la ei blestematii: “Avem nevoie de un cadru legislativ pentru binele copiilor noştri.”.
    Dupa faptele lor ii veti cunoaste, precum zice Domnul. Care-s faptele lor ? AU distrus tara toata, au vandut-o pe bucati strainilor, resursele, apele, tot, tot. I-au gonit pe romanii prin lume, tot raul posibi l-au facut si acum au nesimtirea crunta sa spuna “pentru binele”. Ei satanele ne doresc binele!!!!!

  2. Tragedia trăită de familia cantaretului Nelu Ploiesteanu, al cărui fiu s a stins cu câteva zile în urma, dupa o suferință de 30 ani, in urma administrarii unui vaccin, sigur va convinge multa lume, care va dori, evident , sa audă.

  3. „binele copiilor noștri.”: binele cu forța nu poate fi numit bine, ci dictatura.
    Nu vorbesc despre utilitatea vaccinării ci despre dreptul de a o utiliza sau nu.
    Parcă în 1989 au murit niște oameni în numele libertății.
    Apoi campaniile pro vaccinare cum pot fi mai agresive decât să declare ei că militarizează problema, obliga și pedepsesc?
    Suficient pentru oamenii cu un pic de minte ca să se întrebe care-i interesul adevărat în această afacere.
    Apoi mai este vorba de asumare. Dacă pe cel care refuză un tratament corporal îl responsabilizezi nominal pentru eventuale consecințe, în cazul acceptării vaccinării răspunderea pentru consecințele pe termen scurt și lung este ambiguă, nu este nominală. Până la urmă pe corpul propriu nu poate răspunde un terț, dacă nu te numești societate sclavagistă.

  4. @ doamnei ministru Sorina Pintea (in caz ca, citeste)

    Sunteti inca prea tanara si aveti toate sansele sa prindeti un tribunal, care sa va judece pentru ceea ce faceti.

  5. Campanii agresive de “informare”? pai tocmai cei care s-au informat si au vazut ce contin nu accepta metale grele si adn strain injectat in corp .

    Ai zice ca sunt nebuni sau prosti cand vorbesc de campanii agresive de informare, dar de fapt sunt actiuni de intimidare agresive unde diversi angajati ai statului, politisti insotiti de tot felul de bugetari vin si intimideaza parinti sa isi injecteze copii cu otravuri desi nu doar ca nu au nici o acoperire legala si actioneaza la limita legii si profund imoral dar e un genocid in vazul tuturor, din pacate unii parinti cedeaza, ironic exact aia neinformati care nu stiu cat de mult pierd cedand asa usor.

    Angajatii statului intimideaza populatia care ii plateste prin taxe la ordinul unor corporatii straine cu interese obscure care au mituit si santajat politicieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE