X

Preşedintele Ugandei vrea să interzică sexul oral

de null
https://upload. wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/32/Yoweri_Museveni_September_2015.jpg/220px-Yoweri_Museveni_September_2015.jpg

Declaraţia preşedintelui Ugandei, Yoweri Museveni, care se declară împotriva practicării sexului oral, a făcut înconjurul internetului, fiind doar una dintr-un lung şir de idei controversate.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Yoweri Kaguta Museveni este preşedinte încă din anul 1968. În timpul lungului său mandat, Uganda a experimentat o uşoară creştere economică, în ciuda poziţiei veşnic autoritare a liderului statului.

Preşedintele Yoweri Museveni încearcă acum să interzică poporului să practice sexul oral şi îi critică dur pe cei care „propovăduiesc” aceste practici. Ba, mai mult, a trimis chiar o avertizare publică în acest sens, scrie Daily Mail.

„Cu această ocazie vreau să avertizez oamenii cu privire la pericolele la care se expun atunci când practică ceea ce ei numesc sex oral. Gura e pentru mâncat, nu pentru sex. Eu ştiu adresa sexului, ştiu unde se face sex. Dacă îţi bagi gura acolo, vei avea viermi la stomac“, avertizează preşedintele.

Museveni a semnat în 2014 un act care interzice homosexualitatea şi spune că regretă că a renunţat la uciderea criminalilor.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Dar spusele presedintelui Ugandei reprezinta o rusinoasa lectie pt crestinii (si ortodocsi) care practica asemenea animalitati. Pardon, nici animalitati. Practici diabolice. Extrapoland, am putea spune dupa presedintele Ugandei, si noi fata de homosexuali: ce treaba are aparatul digestiv cu sexul? Noi stim cu totii care e chestiunea cu sexul. Dar ce treaba are ea cu partea aparatului digestiv?!

    asadar cum de aceasta categorie de oameni e considerata de catre CNCD de la noi de expemplu minoritate “sexuala” ?!? Ce treaba are aceasta ciudatenie diabolica cu sexul? Aia nu e parte sexuala.

    Pe cand o alta minoritate “sexuala” la CNCD care isi declama atractia ei (si ea “minoritara”) fata de zona trupului numita “ureche” ? Pe cand va conferi CNCD-ul niste drepturi similare si maxime, ca pentru orice cuplu sanatos de oameni, unor cupluri de exemplu de “urechisti” ? Deh, si ei ar fi o minoritate, iar daca rostesti ceva impotriva lor e discriminare!

    Pe de alta parte, cum li s-a permis celor de la CNCD magaria vicleana de a introduce in randul “minoritatilor” de alt tip, care pot fi abuzate si pot suferi diverse traume – fara a lor vina, sa introduca si “minoritatea” homosexuala. Adica pe criteriu sexual?? Pentru ca asta e o optiune! Chestie de logica juridica elementara. Caci nu e cazul vreunui sarman cu handicap nascut asa, sau dobandit, oricum deci fara voia lui, si caruia pe buna dreptate trebuie sa i se faca dreptate, sau cazul vreunei femei batute sau data afara de la slujba, ambele pt ca era doar o femeie, si nu e nici un copil abzuzat pt ca are un parinte betiv sau care nu-i pasa de el, si trebuie asigurate drepturi. Nu. Homosexualii fac sodomie, este un act deliberat, o alegere, dar pe seama acestui fapt ei vor drepturi egale heterosexualilor normali, si sa fie aparate ca de pe urma altor “minoritati” constituite firesc, pe criterii ce u au avut la baza o optiune proprie, personala, ci una externa lor, involuntara.

    introducerea asa numitelor minoritati “sexuale” in randul minoritatilor recunoscute sa zicem natural pe lumea asta, este un abuz si o ineptie mai evidenta decat multe altele. Iar la nivel global ea este o strategie “sorosista” fara doar si poate, si implementata treptat prin ong-uri finantate pe masura.

  2. In sfarsit un om cu capul pe umeri si care gandeste cu adevarat. Si asta in conditiile in care Uganda este considerat un stat de lumea a treia, dar preponderent de religie crestina catolica. Ca mentiune, si in Kenya este declarata preponderent crestina.

  3. Are dreptate in legatura cu spurcaciunea perversiunilor. Poti sa iei boli cu transmitere sexuala. Dar viermi la stomac? Voi ati auzit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button