X

Herman Berkovits, doctorul personal al lui Netanyahu, a fost numit consilier onorific al Vioricăi Dăncilă

de null

Herman Berkovits, doctorul personal al lui primului ministru israelian Benjamin Netanyahu, a fost numit consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă, potrivit unei decizii publicate vineri seara în Monitorul Oficial.

inchide

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.


„Activitatea dl Herman Berkovits este neremunerată”, se precizează în această decizie.
Medicul Herman Berkovits a primit în 2017, la inițiativa Gabrielei Firea, titlul de cetatean de onoare al Municipiului București.

”Activitatea intensa a medicului Herman Berkovits, medic specialist pediatru, in sustinerea proiectelor de informare, asistenta si sprijinire a pacientilor, implicarea si devotamentul de care da dovada in meseria pe care a ales sa o slujeasca – il recomanda pentru acordarea acestei distinctii. Recunoasterea internationala este insusi faptul ca detine in mod oficial functia de medic personal al primului-ministru israelian Benjamin Netanyahu”, spunea atunci Gabriela Firea.
Herman Berkovits s-a născut la Târgu Lapuș, în județul Maramureș, în 1947 și a urmat cursurile Institutului de Medicină din Cluj-Napoca. Este medic specialist pediatru și conduce propria clinica de medicină pediatrică și generală în Ierusalim.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Nimic nu e pe gratis …. cand se spune ca e pe gratis ceva sa ne puna pe ganduri..sa ne cutremuram…”activitatea lui este nerenumerata”…. vai de noi ce ni se mai pune la cale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button