Ceva despre Siria interzis de transmis la tv romanesti

apr. 15, 2018 12654 6 http://bit.ly/2H3UISq

Cu toate ca interviul a fost facut de CNN, totusi asa ceva este interzis a se transmite la televiziunile romanesti, unde nu-i loc decat pentru propaganda gretoasa:

Noutati SIRIA: Propaganda gretoasa si cenzura la tv / Consiliul de Securitate al ONU se va întruni astăzi la ora 18:00 / UE sustine / Romania, din nou sluga.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
6 Comentarii la “Ceva despre Siria interzis de transmis la tv romanesti”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. contracurent
  # 15 aprilie 2018 at 15:46

  respectabila doamna in rosu inteleg ca e membru al congresului american si spune clar ca atacul asupra siriei a fost ILEGAL, deci stim o treaba, vedeti la min 6

 2. Spaceman
  # 15 aprilie 2018 at 20:29

  https://saccsiv.wordpress.com/2017/04/07/video-veteran-american-despre-atacul-chimic-din-siria/#comment-349473

  Evident că Arabia Saudită a organizat și finanțat toate atacurile chimice din Siria, puse în seama regimului Assad, cu scopul de a atrage comunitatea internațională într-o acțiune de înlăturare a regimului sirian condus de Bashar al-Assad — pro Iran, care dușmanul numărul unu al saudiților.

  Eu cred că anul trecut, democrata americană Tulsi Gabbard a încercat să aducă la masa negocierilor Iranul și Arabia Saudită, numind acțiunile militare ale americanilor de înlăturare a regimurilor legitime — contraproductive. Cred că asta a înfuriat serios Arabia Saudită.

  • Spaceman
   # 15 aprilie 2018 at 20:38

   …Iran, care (este) dușmanul numărul unu al saudiților. 🙂

 3. acelas
  # 16 aprilie 2018 at 12:25

  vocea strazii, civila, una dintre cele autentice daca nu singura, se mai face auzita in Romania si parlamentul ei

  http://evz.ro/siria-psd-liviu-dragnea.html

  in prevad un viitor destul de scurt si f aburpt lui Plesoianu, care vorbeste in paralel de Irak. Serviciile vor avea grija, si nu numai romanesti ..

 4. acelas
  # 16 aprilie 2018 at 12:35

  printre altele se distinge net de parlamentarii Romaniei. Are o exprimare exacta, la obiect, dar si curata din punct de vedere al gramaticii. nu face erori. Are si cultura, se vede si din a doua parte a materialului (dar si cu alte prilejuri) cu distictia celebra din filosofie a apriori – a posteriori. Incultii de la sri au zis apriori, nestiind ce inseamna exact.

  ma intreb cum o sta si la partea religie-credinta ?

Scrie un comentariu

Scroll Up