X

Refugiatii musulmani TERORIZEAZA enoriasii unei Biserici Ortodoxe din Cipru

de null

Photo Credit: By ChristosV [CC BY-SA 3.0], from Wiki
Foto: de ChristosV [CC BY-SA 3. 0], de pe Wiki
Migranții musulmani terorizeaza comunitatea creștină din Cipru

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autor: Steve Warren, 9 aprilie 2018

Un grup de aproximativ 20 de imigranți musulmani au atacat membrii bisericii Faneromeni, o comunitate creștină, în noaptea de miercuri din Săptămâna Patimilor, în Nicosia, capitala Ciprului, potrivit SigmaLive.

Membrii congregației s-au aflat în interiorul clădirii, când musulmanii au sosit în curtea bisericii. Au început să țipe, să bată și să blesteme, în timp ce membrii bisericii ieșeau din clădire în curte.

Potrivit rapoartelor mass-media, un musulman a amenințat mai mulți creștini cu un topor, urmărindu-i. Un alt bărbat, care purta un schelet, a amenințat, de asemenea, mai mulți membri ai bisericii.

Toți migranții au părăsit scena înainte ca poliția locală să sosească.

Unii membri ai mass-media s-au întrebat dacă această acțiune a fost rezultatul apropierii Paștelui Ortodox, care a fost sărbătorit duminica următoare de creștinii ortodocși.

Cu toate acestea, membrii bisericii spun că incidente de felul acesta au avut loc zilnic.

Biserica Faneromeni este una dintre cele mai mari biserici din capitala Ciprului și a fost construită în 1872, potrivit site-ului Visit Cyprus.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button