X

Ciclistul belgian Michael Goolaerts a făcut INFARCT în timpul cursei. A murit la spital

de null

https://www. youtube.com/watch?v=klk3j4K6rHc

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ciclistul belgian Michael Goolaerts a făcut infarct în timpul cursei Paris – Roubaix. Sportivul a murit la spital.

Ciclistul belgian Michael Goolaerts a făcut infarct în timpul cursei Paris - Roubaix

Ciclistul belgian Michael Goolaerts a făcut infarct în timpul cursei Paris – Roubaix

Ciclistul, care avea doar 23 de ani, s-a simțit rău și a căzut, în timp ce pedala în cursa de duminică. I s-a făcut masaj cardiac la marginea străzii. Seara a fost constatat decesul, la spitalul din Lille, la ora locală 22.40.

Problemele cardiace au survenit la 100 de kilometri de la start, între Viesly și Briastre. Ceilalți rutieri au trecut nepăsători pe lângă belgianul prăbușit, socotind că a fost vorba despre o alunecare, într-o zonă cu denivelări.

epa06655081 Veranda’s Willems team rider Michael Goolaerts of Belgium is attended to by medics after allegedly suffering a cardiac arrest following a crash during the 116th Paris Roubaix cycling race, France, 08 April 2018. EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Visualizza l'immagine su Twitter

Veranda’s Willems – Crelan Pro Cycling Team@Snipercycling

Autopsia va fi făcută în Franța

Autopsia în cazul tânărului ciclist belgian Michael Goolaerts va avea loc în următoarele zile în Franţa, a anunţat, luni, Parchetul din Cambrai, care a deschis o anchetă asupra cauzelor morţii, informează AFP.

“Nu este o anchetă penală, este o anchetă care vizează, când circumstanţele unui deces sunt inexplicabile, ceea ce este cazul când un tânăr de 23 de ani moare de o asemenea manieră subită, să elucideze circumstanţele fără a se presupune existenţa unor infracţiuni”, a precizat Parchetul din Cambrai.

Autopsia va fi efectuată în următoarele zile în Franţa, dar data nu a fost încă fixată.

“Conform primelor elemente, ar fi vorba de o problemă cardiacă care a provocat căderea sa, iar nu căderea este cea care provocat starea sa”, a adăugat Parchetul.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. “Apoi, pentru că deși organismul e ok cu sexul, nu e ok cu sarcinile. Pentru adolescente, desigur.
    ”Din punct de vedere hormonal, al organelor genitale, adolescenții sunt pregătiți. Dacă există spermatogeneză (procesul de formare a spermatozoizilor) și există menstruație, înseamnă că sunt pregătiți să aibă o viață sexuală. Dar organismul adolescentelor nu este pregătit să ducă o sarcină până la capăt – apar complicații în timpul sarcinii și la naștere, avorturi.” spune Dr. Cătălin Bosoancă, medic primar, specialist în obstetrică și ginecologie. Citiți continuarea pe noi3.life.
    http://www.doctorulzilei.ro/mama-unei-adolescente-de-15-ani-ii-dau-voie-copilului-meu-sa-faca-sex-oricand-vrea-el-am-discutat-cu-psihologi-ginecologi-endocrinologi/
    Ce bazaconii “științifice”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button