X

Băsescu nu respinge ideea familiilor homosexuale

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a emis o nouă opinie cu privire la dezbaterea privind statutul cuplurilor formate din persoane de același sex.  Din perspectiva actualului senator PMP, existența familiilor homosexuale este o realitate care trebuie reglementată juridic.

În timpul unei întâlniri cu studenții Facultății de Științe Politice din cadrul Universității din București, care a avut loc săptămâna trecută, Băsescu a abordat problema familiilor formate din persoanele de același sex, spunând că acesta reprezintă o realitate în România.

„Partidul (PMP -n.r.) este unul creștin, care promovează familia, dar nu respinge ideea familiilor homosexuale. Pentru că a refuza așa ceva, înseamnă a refuza să vezi realitatea, pentru că ei trăiesc împreună și trebuie să aibe un statut când se despart. Nu suntem de acord ca familiile homosexuale să înfieze copii”, a afirmat Traian Băsescu.

În prezent, în Parlament, există trei proiecte care privesc legalizarea parteneriatelor civile pentru cuplurile homosexuale. Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, afirma și el că există o nevoie pentru o astfel de reglementare legală, având în vedere că referendumul privind redefinirea căsătoriei în Constituție ar putea avea loc în luna mai.

În 2013, Băsescu afirma că nu ar trebui ca statul român să se îndrepte spre interzicea căsătoriilor între persoanele de același sex.

„Sunt de acord cu libertatea fiecărui om sa facă ce vrea cu viața lui, inclusiv această libertate, pentru că ce facem fiecare între pereții casei noastre este problema noastră. A intra în această zonă, a o reglementa cu interdicții prin Constituție este o mare greșeală”, spunea Băsescu, în acel moment.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Nu trebuie nimic din toate astea. In primul rand, aceste proiecte INCALCA flagrant spiritul initiativei de modificare a constituiei, propunand un surogat de casatorie, legiferand promiscuitatea si concubinajul. Daca initiatorii ar vrea sa fie cinstiti cu poporul, ar putea sa adauge o intrebare la referendum privind aceste “uniuni”.
    In al doilea rand, ne putem da seama ca aceste proiecte sunt facute la presiunea unor factori externi, ceea ce nu e normal.
    In al treilea rand, daca o alta tara europeana legalizeaza poligamia, inclusiv homosexuala sau alta aberatie si un cetatean roman e bagat in asa ceva, trebuie ca si Romania sa legalizeze aberatia respectiva?
    In al patrulea rand, peste un an sau mai putin vor tipa unii ca din gura de sarpe “discriminare, discriminare” pentru ca nu li se permit adoptiile si pentru ca “uniunea” lor nu se numeste “casatorie”. Apoi, daca doi indivizi din astia se duc in alta tara si adopta un copil, la revenirea in Romania nu vor avea pretentia ca adoptia sa le fie recunoscuta?
    Intreb si eu: pentru ce ramanem in UE, ca sa fim batjocoriti?!

  2. In atentia d-lor Dragnea, Tariceanu si Basescu: ROMANIA NU TREBUIE sa se plece in fata pretentiilor perversilor de la conducerea UE, ci sa faca FRONT COMUN cu celelalte 5 state membre care nu au legiferat nici macar “uniunile”

  3. Prea mult rau a facut Romaniei, chiar nu pricepe ca familia e asa cum a lasat-o Dumnezeu iar sodomitii n-au decit sa-si zica “sodomilia” si nu sa se ascunda sub denumiri sfinte

  4. Comandante esti un dobitoc!
    Neuronul tau atrofiat dupa atita vodca spune asa: “…existența familiilor homosexuale este o realitate care trebuie reglementată juridic…”
    Serios!!?? Apai daca e asa, hai sa legalizam si pedofilia si crima si hotia, caci sint si acestea tot niste realitati. Habaucule ar fi trebuit sa fii bagat demult la beci si sa fii dat prada unui astfel de cuplu de bulangii, ca poate asa intelegeai si tu cum sta treaba, dar tare ma tem ca in marea ta nebunie chiar ti-ar fi placut.

  5. Locurile aidoma cu Sodoma si Gomora vor fi sterse de pe fata pamantului …vreti sa intelegeti asta pentru binele vostru atunci Romania va trai …
    daca nu vreti a intelege si vreti a aplica legea sodomei si gomorei pe acest pamant atunci
    …scapa cine poate …
    din potopul de foc care va veni!

    Slugile lui antihrist din asa zisa conducere a Romaniei sunt vandute fiarei si merg dupa acest principiu ” dupa noi potopul ” sunt constienti de ce au facut si chiar nu i intereseaza.
    Absolut tot ce este politica cu asa numitii ” oameni ” ai politicii ca si acest chior insemnat de Basescu impreuna cu toata sandramaua de papusi mapet din Bucuresti numita parlament ,presedinte si guvern sunt political corect fata de Brussels pentru ca sunt vanduti la fiara din Brussels iar acestia sunt in slujba lui antihrist care dicteaza si face legi de la Brussels pentru a fi potopul de foc asupra pamantului.
    DOAMNE AI MILA de a Ta turma
    Amin.

  6. Un nenorocit, un jeg de om. La fel a făcut si când era președinte: desi promulgase legea prin care străinii pot cumpăra terenuri in Romania, ii indemna pe romani sa nu le vanda. De parca puterea de cumparare a romanilor se poate compara cu cea a unui occidental. JEG, JEG, JEG

  7. Derbedeul acesta care a condus Romania vreme de zece ani e bun de balamuc, nu de senatul Romaniei. Perversii acestia de la Bruxelles si din alte parti imperecheze-se cum vor, dar sa ne lase pe noi in pace. Nu vrem sa facem din pamantul acesta o Sodoma si o Gomora. Solutia ar fi sa iesim din ue cat mai repede. Aceasta alcatuire antihristica ne-a adus numai rele. Atentie Dragnea, Tariceanu, Iohannis si care mai sunteti pentru sodomizarea tarii! Atentie parlamentari chemati sa legiferati pentru binele poporului! Dumnezeu are pedepse individuale si colective. Nu va doresc sa va ajunga aceste pedepse. Nu cumva sa legiferati sodomia si celelalte prostii, izvodite de diavolul si practicate de slujitorii sai.

  8. Sunt unii in tara asta de si-au luat nume romanesti, dar duhul lor este de ura impotriva tarisoarei noastre Romania.
    Sunt zile in care ii vezi cum “se lupta” ei pentru tara, cum s-ar lua la tranta chiar si cu ursu din rasarit, numai … numai sa ne bage intrun razboi cu ursu.
    Nu i-ar mai rabda Dumnezeu.

  9. Bietul om! Dumnezeu să-l vindece de astfel de duhuri necurate și să-l întoarcă la pocăință și la rugăciune! Înaintea lui Dumnezeu, cu astfel de idei, nu poate fi un privilegiat și habar nu are de asta! La vămile văzduhului va da răspuns pentru sminteala pe care o răspândește.

    O astfel de trufie luciferică îmi stârnește doar milă! Dacă nu se va pocăi, va răspunde nu doar pentru păcatele proprii, ci și pentru ale acelora pe care i-a smintit. Mult i s-a dat și mult i se cere. Fiecare dintre noi vom da răspuns pentru modul în care ne-am făcut datoria la serviciu. Deci și domnul Basescu! O funcție mai mare presupune o responsabilitate mai mare! Vai de cei prin care vine sminteala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button