X

INCENDIUL din Kemerovo, un fel de COLECTIV? Pe internet apar tot mai multe înregistrări ale oamenilor care NU coincid cu datele oficiale

de null
https://www. atvgh.com/wp-content/uploads/2018/03/100564042_045767168.jpg

Tragedia din Kemerovo e plină de mister.
Pe internet apar tot mai multe înregistrări ale oamenilor care nu coincid cu datele oficiale.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://www.facebook.com/kometa.news/videos/1770564133004511/

Pe internet au apărul informații neoficiale conform cărora sunt mult mai multe victime, iar informația intenționat este ținută în secret.

https://www.facebook.com/kometa.news/videos/1767314896662768/

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Asta puteti oare numi stire?! Doua paragrafe repetate si link cu sursa… de pe facebook?! :-( Pare un articol nereusit al celor de la Mediafax (cunoscuti pentru stirile gen can-can).

    Niste IPOTEZE care circula pe net nu ar merita preluate ca stire decat daca sunt verificate!… Asta nu inseamna ca vreau sa cred orbeste ipoteza oficiala! Vreau dimpotriva sa spun ca ar trebui sa nu faceti exact la fel ca cei din “presa centrala” care baga stiri neverificate (in cazul lor, dupa cum li se dicteaza).

    1. acu sa ma ierti matale, ca nu vreau sa fiu rautacios peste masura: da ai platit si tu un banut celor de la site ca sa faca investigatii? ai dat macar o para chioara ca sa aibe resurse si oamenii astia sa isi faca meseria? Sau internetu e gratis si informatia la comanda?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button