X

De ce pleaca masiv evreii din Europa in Israel? Ca sa-l intampine pe Mesia?

de null
Foto: https://www1.cbn.com/cbnnews/insideisrael/2016/January/Jewish-Exodus-from-Western-Europe-Sets-New-Record

Cu ani in urma, Barbara Lerner Spectre spunea:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://www.youtube.com/watch?v=0rqxUpEMty8

Asadar:

 

„Jews are going to be at the center of that”

„Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role, and without that transformation, Europe will not survive.”

 

Si ce nume are individa: Spectre, adica Fantoma.

Ea a fondat si Paideia:

http://www.paideia-eu.org/

Unde gasim:

New Museum Program together with Rothschild Foundation (Hanadiv) Europe

Iar treaba cu rolul conducator al evreilor, care sa stapaneasca peste o noua populatie europeana, e veche:

Ați auzit de PLANUL KALERGI? Finanțare: evreii ROTHSCHILD și WARBURG / Obiectiv: OMUL VIITORULUI de RASĂ MIXTĂ, dispariția diversității vechilor rase și popoare / Conducătorii omului nou: EVREII…

Si cel mai bine poti crea o astfel de rasa mixta, aducand non europeni pe batranul continent. Si uite asa criza refugiatilor:

Evreul GEORGE SOROS: Uniunea Europeana TREBUIE sa accepte cel putin UN MILION DE REFUGIATI pe an

Iata si ce spunea un rabin prin 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=IKOQOXGE3ds

Adica:

 

„Va intreb: astea nu sunt vesti minunate, ca Islamul copleseste Europa? Messia nu va veni decat atunci cand Edom, adica Europa si crestinatatea, au fost total distruse. Da, astea sunt stiri minunate!”

 

Pe scurt, au planuri mari cu Europa. Dar cu toate acestea, se petrece ceva, ce unora li se poate parea bizar: evreii pleaca masiv de pe batranul continent.

La prima vedere, motivul plecarii lor pare a fi tocmai invazia inslamista si atacurile teroriste, doar ca exodul lor a inceput inainte:

Evreii pleaca din Franta – e cea mai mare migratie de la crearea statului Israel

Semn ca stiau de fapt ceea ce urmeaza.

Dar daca pleaca, cum vor mai stapani atunci continentul? Cum se vor mai asigura ca lucrurile merg pe fagasul dorit de mai marii lor? Simplu: nu pleaca toti iar cei care raman o vor face prin aceleasi institutii prin care au influentat mersul Europei si pana acum.

UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare). Asta cere MOSHE KANTOR, Chairman of the ECTR, presedinte al CONGRESULUI EVREIESC EUROPEAN si chairman of the Policy Council al CONGRESULUI EVREIESC MONDIAL …

Pe de alta parte, oare venirea islamistilor sa fie principalul motiv al plecarii evreilor spre Israel? Caci evreii din Israel striga de ani de zile non stop ca stau cu teama de atentate, razboi, pietre, cutite venite din partea palestinienilor, Hezbollah, Iran, Hamas, etc. Asa ca n-ar fi Israelul chiar cel mai linistit loc de pe pamant pentru cei veniti din Europa.

Probabil se impusca mai multi iepuri dintr-un foc. Ceva ii cheama in Israel, ceva de o importanta covarsitoare se va petrece, ceva de nivel mondial si cu centrul acolo.

Sa fie vorba despre instaurarea antihristului? Eu cred ca da. Sa ne amintim:

Ce spuneau si alti rabini

VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA asteptat de ei / Pe fata: AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si REVOLUTII apoi regele lor va stapani lumea. Vor instaura NOUA ORDINE MONDIALA. Vor dispare tarile / CE NU NE SPUN: Ca MESIA asteptat de ei este ANTIHRISTUL …

Video. RABINUL SEF al Ierusalimului CERE GRABIREA venirii lui MESIA: “Atotputernicul Dumnezeu sa puna capat asteptarii si sa-l dezvaluie in fata ochilor nostri pe Mesia”

VIDEO (1990) – Rabin sef catre Benjamin Netanyahu: FA CEVA PENTRU A GRABI VENIREA LUI MESIA. Si intr-adevar, au inceput sa faca ….

Surprinzator? ACUM 100 DE ANI, rabinul Chafetz Chaim A PREZIS pentru 2017 AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si descoperirea lui MESIA / Tot el a prezis si al doilea razboi mondial …

Pregatirile

EVREII au deschis deja o lista cu PREOTII ce VOR SACRIFICA in TEMPLU celebra VACA ROSIE. Atentie la CONDITIILE NECESARE pentru a fi un astfel de preot: sa nu se fi nascut in spitale si sa nu fi vizitat spitale. CE STIU EI SI NU STIM NOI?

Breaking Israel News: „Va trebui să începem pregătirea pentru măsurile de securitate necesare la sosirea lui mesia” – adică pentru venirea antihristului…

Ce spuneau despre viitorul presedinte al SUA

GEMATRIA EVREIASCĂ (mult înaintea alegerilor): “DONALD TRUMP îl va anunța pe MESIA”

Decizia lui Donald Trump, dupa ce a ajuns presedinte:

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

Toate aceste evenimente ma determina sa consider ca, de fapt, plecarea evreilor din Europa spre Israel are in primul rand legatura cu aparitia lui Mesia asteptat de ei. Se duc acolo, caci acolo, in templul reconstruit in Ierusalim, va fi incoronat. Si nu mai este mult pana atunci.

Pentru cititorii mai incepatori, amintesc ca acest Mesia este de fapt antihristul:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA asteptat de RABINI este ANTIHRIST

Care antihrist, intr-adevar va fi incoronat la Ierusalim, ne spun clar profetiile:

20 ianuarie: Sfântul Lavrentie de Cernigov. PROFEȚIA sa despre ANTIHRIST

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Mesia care trebuia sa vina a venit deja

    “Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit.
    Şi celor câţi L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca să se facă fii ai lui Dumnezeu”

  2. …” templul reconstruit in Ierusalim” este deja realizat sau pe cale de a se face?!
    si 2) evreii nu parasesc Europa pe motiv de imigratie, absolut nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button