X

VLADIMIR PUTIN nu are TELEFON MOBIL. Ce mobile folosesc ceilalti lideri ai lumii

de null

June 23, 2017. Russian President Vladimir Putin during a telephone conversation with Turkish President Tayyip Erdogan.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liderii lumii și dispozitivele lor de telefonie mobilă: Cine folosește ce?

ViaÈ›a fără smartphone-uri poate fi de neimaginat pentru unii.  Mesageria instantă, postarea de videoclipuri, fotografii È™i anunÈ›uri, precum È™i folosirea numeroaselor platforme sociale, adresarea comunităților È™i a electoratului in mediul on-line – tot ceea ce necesită în mod ideal acces neîntrerupt la smartphone-uri È™i servicii de telefonie mobilă.

Pentru unii lideri mondiali, acest lucru este adevărat, în timp ce alții sunt mai atenți și precauți la vedere situațiile anterioare in care tehnologia a eșuat dezamăgind pe utilizatorii săi. Deci, care este relația dintre marii politicieni ai lumii și smartphone-uri și ce telefoane mobile preferă liderii de țări să folosească?

Theresa May

Obiceiurile vechi se mențin de-a lungul timpului, dar premierul britanic Theresa May a schimbat vechiul smartphone Blackberry pentru un iPhone. Electoratul din orașul Maidenhead pe care Theresa May îl reprezintă ​​din 1997, a găzduit sediul european al Blackberry începând cu anul 2016. Noul iPhone al premierului ar putea fi foarte distractiv, totuși, datorită restricțiilor stricte din Palatul Whitehall accessul la aplicațiile smartphone va fi limitat.

Emmanuel Macron

Sibeth Ndiaye@SibNdiayeReplying to @EmmanuelMacron

pour son portrait officiel. @soazigdlm

Twitter Ads info and privacy

ÃŽn iunie 2017, purtătorul de cuvânt al palatului Élysée, Sibeth Ndiaye, a postat un videoclip al preÈ™edintelui francez Emmanuel Macron, care a aranjat două telefoane mobile – unul pe celălalt – pe biroul său, în timpul unui videocall. Telefonul smartphone afiÈ™at pe partea de sus pare să aibă caracteristici iPhone bine cunoscute, butonul Home È™i cititorul de amprentă. O sonerie de iPhone poate fi auzită în fundalul videoclipului, pe măsură ce dispozitivul se luminează.

Donald Trump

ÃŽn martie 2017, directorul de social media din cadrul Casei Albe È™i asistentul lui Donald Trump, Dan Scavino, a confirmat pe Twitter că preÈ™edintele american folosea “noul iPhone de câteva săptămâni …” ÃŽn mod ironic, cu doar un an înainte, Dl. Trump ia îndemnat pe susÈ›inătorii săi să “boicoteze toate produsele Apple”, urmând refuzul companiei de a debloca telefonul implicat în atentatul din San Bernardino din 2015.

Narendra Modi

Primul ministru indian, Narendra Modi, a fost surprins in timp ce își făcea un selfie după ce a votat în Ahmadabad în timpul alegerilor din India din 2014. Relația lui Modi cu dispozitivele mobile a devenit din când în când o panta alunecoasă, așa cum s-a întâmplat încă din martie 2018, fiind acuzat de spionarea cetățenilor săi prin intermediul aplicației oficiale de smartphone a biroului său.

Angela Merkel

Dispozitivul mobil al cancelarului german a intrat sub lumina reflectoarelor în 2013, când a fost dezvăluit că Agenția Națională de Securitate Națională a monitorizat apelurile Angelei Merkel. Cancelarul spune că utilizează două smartphone-uri, Nokia 6260 și Blackberry Z10.

Vladimir Putin

Potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Putin nu are un telefon mobil. Dacă domnul Putin trebuie să utilizeze un telefon mobil și telefonul fix nu este disponibil, unul dintre asistenții săi îi va înmâna un smartphone, a spus purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button