X

New York Times: Rusia va expulza 150 de diplomați occidentali

de null

Vladimir Putin

Ministrul rus de Afaceri Externe, Serghei Lavrov, a anunțat joi seară că Rusia va expulza 60 de diplomați americani și va închide consulatul SUA din Sankt Petersburg.

“Literalmente, în acest moment, ambasadorul SUA a fost chemat la Ministerul de Externe, unde este informat cu privire la conţinutul măsurilor de răspuns împotriva Statelor Unite”, a spus şeful diplomaţiei ruse, Serghei Lavrov, într-o conferinţă de presă.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Luni administraţia americană a anunţat că expulzează 60 de ”spioni” ruşi: 48 ”agenţi de informaţii cunoscuţi”  de la consulatul Rusiei în Seattle şi alţi 12 de la Misiunea rusă la ONU. Aceştia au termen de şapte zile pentru a părăsi teritoriul SUA.

Totodată MAE rus a avertizat cu măsuri similare și țările din UE, printre care se află și România, care au decis expulzări de diplomați ruși.

În total rușii ar urma să expulzeze în jur de 150 de diplomați occidentali, un număr apropiat de cel al diplomaților ruși expulzați din zeci de țări în această săptămână, relatează New York Times.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Tactica veche a occidentalilor, crează unele probleme sau întreprind anumite acte, apoi vine răspunsul din partea țărilor contra s-a întreprins acele acte, apoi occidentalii acuză răspunsul venit, normal si logic ca fiind provocare, agresiune, rea voință,….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button