X

Ce fac unii medici pentru ca bebelusii avortati sa nu tipe …

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Medic specilizat in avorturi care a promovat tăierea cordoanele bebelușilor nenăscuți să nu mai poată țipa, își șterge postarea de pe Twitter

Medic specilizat in avorturi Leah Torres a șters un mersaj de pe Twitter brutal de sincer despre uciderea copiilor nenăscuți săptămâna aceasta, după ce a provocat o publicitate negativă pentru industria avortului. 

Torres, care profesează in Utah, a postat mesajul în răspuns la cineva care i-a criticat munca ei.

Când persoana a întrebat dacă Torres aude țipetele copiilor pe care îi ucide, ea a răspuns :

– Știi că fetușii nu pot țipa, nu? Am transecta cordonul 1 astfel incat nu exista cu adevarat nici o oportunitate, daca sunt chiar destul de departe de-a lungul sarcinei pentru a avea un laringe. Nu-mi cer scuze pentru practica mea medicală. De asemenea, eu sunt un “uter extractor”, dacă așa vrei să descrii histerectomia.

Realitatea tragică a avorturilor pe care Torres le-a expus cu înflăcărare a atras multă atenție din partea LifeNews.com și a altor instituții și figuri conservatoare.

Joi, Torres a șters postul inițial ca rezultat al reacției.

“Da, am șters postul”, a scris Torres . “Prietenul meu mi-a cerut să îl șterg. El incearcă în Australia să deschidă dialogul între “pro-life” și “pro-choice” pentru binele mai bun al sănătății reproducerii. Postarea urma să împiedice progresul in această direcție așa că l-am șters.”

Interesant, Cecile Richards, președintele Planned Parenthood, cel mai mare lanț de avort din America, aprecieză mai multe dintre posturile lui Torres apărând postarea ei inițială.

Torres nu și-a cerut scuze pentru ce a spus. În schimb, motivația aparentă de a șterge tweet-ul a fost publicitatea negativa.

Industriei avortului nu-i place să admită realitatea groaznică și imorală a comerțului său. În fiecare an, ucide aproape un milion de copii unici, care trăiesc nenăscuți în America, dar își ascunde munca morții cu propagandă despre “alegere” și “îngrijire” afirmând că femeile au dreptul la avort fără restricții.

Urmăriți LifeNews.com pe Instagram pentru imagini pro-viață și cele mai recente știri pro-life.

Recent, legiuitorii pro viață din întreaga țară au atras atenția asupra barbarității avortului prin legislație pentru a interzice avorturile prin dezmembrare.

Până în prezent, Alabama, Arkansas, Kansas, Louisiana, Mississippi, Oklahoma, Texas și Virginia de Vest au adoptat legi care interzic medicilor de avorturi să dezmembreze copiii vii nenăscuți. Cel puțin alți oameni lucrează pentru a adopta o legislație similară.

Doar una dintre multele metode de avort, avorturile de dezmembrare implică “dezmembrarea în cunoștință de cauză a unui copil nenăscut viu și extragerea unui astfel de copil nenăscut dintr-o singură bucată dintr-un uter prin folosirea clemelor, prinzând forceps, clește, foarfece sau instrumente similare care prin convergență de două pârghii rigide, feliere, zdrobire sau prinderea unei porțiuni a corpului copilului nenăscut, în scopul tăierii sau inlăturării acestuia.”, Potrivit Comitetului Național pentru Dreptul la Viață. Ele sunt frecvente în al doilea trimestru.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Eu n-am inteles ce anume le taie ca nu mai tipe, dar este clar ca ceva fac.

Deci uneori acel bebelus poate tipa. De ce il face sa nu mai tipe? Ca sa nu se auda tipatul. De ce sa nu se auda tipatul? Ca sa nu constientizeze mama ca este vorba despre un copil si nu o bucata de carne cum credea sau cum i s-a spus. E horror …

Cititi va rog si:

DE CE SUNT ANESTEZIATI “MORTII” in timpul prelevarii de organe? Ce reactii apar atunci cand sunt taiati? CE LUCRURI TERIFIANTE NI SE ASCUND?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Cred că se referă la taierea cordonului ombilical, locul prin care copilul este conectat efectiv la circulația mamei…și prin care primește tot ce are nevoie ca să trăiască. Nu pot supraviețui copilașii nici 2 minute, dacă se întrerupe acel cordon. Doamne ferește, dacă ar ști mamele ce lucru înfăptuiesc!

  2. Din cate stiu eu, fetusii nu pot scoate sunete in mediul intrauterin deoarece asta presupune sa aiba aer in plamani.

    Aerul expirat si trecut prin corzile vocale, genereaza sunet.

    Ori fetusii, trag aer in plamani pentru prima oara dupa ce se nasc. E acel moment dupa ce primesc o palma la fund pentru a li se declansa respiratia. Atunci isi folosesc pentru prima data plamanii.

    Daca ma insel, sa ma corecteze cineva din domeniu.

  3. intrauterin plămânii sunt încărcați cu lichid amniotic , deci țipătul de durere este mut , ce poate fi mai groaznic , imaginează-ți că ești băgat în vizuina unei hiene care te scoate afară pe bucăți , un picior apoi o mână și tot așa până rămâne capul care a simțit tot ce se întâmplă , avortul este mult mai mult de cât o crimă .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button