X

Brevet: ALBINE ROBOT, pentru ca dispar albinele naturale / SA RECAPITULAM: Ei fac semintele, ei produc alimentele, ei le distribuie si ei vor face si polenizarea / CE INSEAMNA ASTA?

de Saccsiv
Albine culeg nectar într-o grădină de trandafiri © Heinz-Peter Bader / Reuters

Dupa cum stiti, dispar albinele:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

MOARTEA ALBINELOR = MOARTEA OMENIRII. Situatia se inrautateste iar raspunsuri tot nu avem. Sa fie CHEMTRAILS? Sa fie PESTICIDELE? TELEFONIA MOBILA? E o exterminare voita?

Si nu doar albinele, ci si multe alte insecte:

Cercetătorii AVERTIZEAZĂ: Biomasa de insecte a scăzut cu 75%. Umanitatea NU VA MAI SUPRAVIEȚUI MULT … 

Iar asta afecteaza in primul rand polenizarea. Dar, ce sa vezi? S-a gasit solutia: albinele robot. Iata ce putem citi la Robot bees: Walmart plots global pollination (IMAGE) de pe RT:

Albine robot: Walmart plănuiește o polenizare globală

Gigantul de retail american Walmart a înregistrat un brevet pentru albine robotice în speranța că vor fi capabile să polenizeze culturi precum o fac cele reale. ‘Robo-albina’ ar putea oferi o soluție la declinul continuu al populațiilor de albine.

Brevetul pentru așa-numitele ‘drone de polenizare’ a fost depus mai devreme în această lună ca parte a unei serii de șase brevete axându-se pe agricultură automatizată. Potrivit brevetului, robo-albinele ar utiliza un “aplicator de polen configurat să colecteze polen de la o floare a unei prime culturi” iar apoi, utilizând senzori și camere, să-și găsească calea către alte flori pentru a aplica polenul.

Deși nu e destul de clar care ar fi planurile companiei pentru acest brevet, unii analiști au sugerat că gigantul de retail intenționează să obțină o poziție mai puternică în agricultură și să capete mai mult control asupra lanțului de aprovizionare.

 

Cererea de brevet

Albinele, responsabile pentru polenizarea unei treimi din alimentele consumate de oameni, au murit într-un ritm alarmant în ultimii ani. Se spune că declinul albinelor este rezultatul unui fenomen numit ‘Colony Collapse Disorder’, deși cauza exactă încă nu este cunoscută.

Un studiu recent indică fungicidele utilizate frecvent ca principalul vinovat. “Am depus multă muncă în această analiză și ‘câștigătorul’ a fost fungicidele” a zis autorul principal Scott McArt în decembrie. “Reiese că uzul fungicidelor constituie cea mai mare cauză pentru îmbolnăvirea și dispariția albinelor.”

 

 

Poate că roiurile de albine robotice, precum cele produse de cercetătorii de la Universitatea Harvard în 2013, conferă o soluție fezabilă pentru omenire într-o lume în care albinele reale sunt plasate pe lista speciilor pe cale de dispariție.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Sa recapitulam:

I. Ei fac semintele:

UE urmează să aprobe ‘căsătoria încheiată în iad’ între BAYER si MONSANTO

Dar plantele iesite din semintele lor nu mai fac seminte. In iunie 2007 Monsanto achizitioneaza Delta & Pine Land Company, cei care au dezvoltat tehnologia “terminator”, prin care se produc plante cu seminte sterile, astfel incat dupa recoltare nu se pot folosi semintele rezultate pentru o noua recolta, fiind necesara cumpararea de noi seminte de la Monsanto. Insa cea mai mare ingrijorare o starneste printre agricultori “efectul terminator”, caci prin polenizare si plantele normale capata noile “proprietati”:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

Deocamdata mai gasim seminte normale:

Ghid de organizare a grădinii

Dar nu mai e mult si nu le vom mai gasi.

II. Ei produc si distribuie majoritatea alimentelor:

Doar 10 companii globaliste controlează aproape toată hrana pe care o cumpărați și o consumați

Sigur, inca mai sunt si producatori mici sau inca mai putem sa producem si noi, dar nu pentru foarte multa vreme.

III. Ei vor face si polenizarea

Dupa cum puteti citi in articolul de mai sus.

Sigur, in aceste conditii, n-ai cum sa nu te gandesti daca nu cumva disparitia albinelor este consecinta unui deliberat act criminal. Adica, daca nu cumva chiar ei le-au ucis, pentru ca mai apoi tot ei sa polenizeze, dar doar unde vor ei si doar daca considera ei ca se intrunesc anumite conditii …

IV. Concluzia:

Vor ca intreaga omenire sa fie la cheremul lor. Ei iti vor da sa mananci, daca vor vrea sa-ti dea sa mananci. Ei vor declansa foametea la comanda ca pedeapsa, pentru eliminarea unor neamuri intregi, pentru declansarea razboaielor locale sau pentru a determina mase mari de oameni sa navaleasca in zonele imbelsugate.

Masele de habauci n-au insa nici o treaba. Legumizeaza cu nasul in telefonul mobil ca nu cumva sa rateze vreun like la vreo cana cu cappuccino si se mai “trezesc” din cand in cand doar la chemarea papusarilor ingineriilor sociale, pentru a iesi la mitingurile in care cer tocmai masurile ce le desavarsesc de fapt statutul de slavi in marea puscarie planetara:

EVIL EYE – simbolul uriasului “March for Our Lives” pentru DEZARMAREA POPULATIEI americane / Aceiasi au creat si PUSSY HATS – simbolul MARSULUI FEMEILOR de anul trecut

Cititi va rog si:

SoloHealth Station din reteaua de magazine Walmart AU SCANERE pentru citirea cipurilor RFID implantate?

Iar referitor la albine:

Foto: ALBINELE SI ICOANELE. Iata cum albinele nu acopera cu ceara chipurile si trupurile Mantuitorului, Maicii Domnului sau ale Sfintilor

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button