X

HIPNOZA: Site-ul “Unspoil Me” poate șterge amintirea unei emisiuni TV pe care cineva a vizionat-o, permițându-i să o privească din nou ca pentru prima dată

de null

ATENȚIE! Nu încercați așa ceva, nici măcar din curiozitate! Hipnoza este un mijloc prin care duhurile rele pot intra trupul omului.

“Unspoil Me” pretinde că vă poate ”șterge amintirea” unei emisiuni TV pe care ați vizionat-o, permițându-vă să o priviți din nou ca pentru prima dată. 

Samsung lansează un site care poate să-ți ”șteargă memoria” prin hipnoză

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

V-ați spus vreodată: ”Aș vrea să existe un site web corporatist care să mă hipnotizeze și să-mi șteargă o parte din memorie”? Dacă da, ce este în neregulă cu tine?

Site-ul suedez al Samsung include o caracteristică bizară numită ”Unspoil Me” – o sesiune de hipnoză de 23 de minute, care cuprinde modele ce se răsucesc, muzică ce fascinează și un hipnoterapeut care să vă controleze mintea. Scopul este să vă faceți creierul să uite show-ul preferat, pentru a-l putea vedea din nou – ca și cum ar fi pentru prima dată.

Nu, nu e glumă. Firma pare destul de serioasă în legătură cu acest lucru. Sesiunea (de hipnoză) a fost creată de hipnotistii certificați Ulf Sandström și Fredrik Praesto. Înainte de a începe, site-ul solicită participanților să accepte anumiți termeni și condiții, inclusiv următoarele:

 

  1. Înainte de a începe experiența, vă garantez că am peste 18 ani, sunt complet sănătos din punct de vedere mental și nu sufăr de probleme neurologice sau de epilepsie. Dacă nu, garantez că voi contacta un medic înainte de a lua parte la această experiență. Dacă sufăr de tensiune arterială anormal de mică, de asemenea mă voi consulta cu un medic înainte de a lua parte la această experiență.

  2. Sunt conștient de faptul că experiența (auto-hipnoza) ar putea avea efecte reale și sunt pregătit să uit în întregime sau parțial din serialele mele preferate de televiziune.

  3. Asigur că scopul meu unic de a folosi ”Unspoil Me” este pentru scopul propus și, prin urmare, mă voi gândi doar la un clip de film sau la un serial de televiziune pe care voi avea posibilitatea să îl uit.

Instrumentul cere, de asemenea, participanților să își pună căști, să se izoleze într-un loc liniștit și să privească (parcurgă) întreaga sesiune (de hipnoză) fără întrerupere. De asemenea, se recomandă somn cu o noapte înainte de a revedea emisiunea TV ”ștearsă”.

Site-ul chiar nu glumește cu această treabă

Sesiunea de hipnoză

Când începe sesiunea, tiparele hipnotice se rotesc pe ecran pe măsură ce hipnotizatorul se prezintă pe sine. Vibrația este chiar înfiorătoare, iar faptul că tipul sună ca un personaj negativ de-al lui James Bond NU ajută. Apoi, muzica începe și hipnotizatorul îi cere ascultătorului să se concentreze asupra modelului turbat.

Apoi, trebuie să numărați înapoi de la 300, în timp ce hipnotizatorul continuă să repete despre mersul într-un ”loc mai adânc”. La un moment dat, trebuie să vă imaginați un set de 10 trepte care merg într-un loc ”mai adânc”. Hipnotizatorul cere apoi participantului să meargă pe scări, în timp ce spune povestea despre un împărat și un matematician. Există o mulțime de programări neuro-lingvistice.

Apoi, ascultătorului i se cere să prezinte o cronologie liniară și să se gândească când a fost privită pentru prima dată emisiunea TV. Hipnotizatorul îl instruiește pe ascultător să ”plutească” într-un punct de pe cronologie înainte ca emisiunea TV să aibă loc. Odată ce acest lucru este făcut, ascultătorului i se spune să zboare înapoi (în prezent), la super-viteză, la ”acum”.

În final, hipnotizatorul susține că spectacolul va deveni o ”imagine mică neclară” în mintea subiectului. El adaugă, de asemenea, că în timpul somnului de noapte, unul dintre visurile ascultătorului va ”instala” tot ceea ce s-a făcut în timpul sesiunii.

Nu mai fi de speriat

În zilele noastre, companiile mari de tehnologie nu sunt satisfăcute de vânzarea produselor către clienți. Ele trebuie să-i poată spiona, să le colecteze datele și, dacă este posibil, să le controleze mințile și gândurile. În timp ce acest site de hipnoză ar putea fi un truc bizar de marketing pentru a vinde televizoare, reflectă totuși mentalitatea acestor giganti în tehnologie.

Trebuie să fii foarte încrezător ca să te supui unei sesiuni de hipnoză sponsorizată de o corporație. Cine știe ce alte mesaje ar putea fi încorporate acolo? Dar grozăvia nu se oprește aici.

În viața reală, terapia cu electroșocuri este folosită pentru a șterge ”amintirile rele” din mintea subiecților, pentru a trata depresia și sindromul de șoc post-traumatic. În cercurile mai întunecate, hipnoza și electroșocurile sunt folosite pentru a șterge, distorsiona și recrea amintiri victimelor care au suferit traume grave – un pas important al controlului minții.

Având în vedere acest fapt, numele site-ului de hipnoza – Unspoil Me – este destul de deranjant. Da, se face aluzie la faptul că ”șterge” spoilerele TV. Dar, de asemenea, se face aluzie la adevărul întunecat al tehnicilor de ștergere a memoriei: este vorba despre ”reconstruirea” minților celor care au fost ”răsfățați” de crime, traume și abuzuri.

Deci, hipnoza a funcționat? Nu știu. Crezi că m-aș supune la mizeria asta? Însă un lucru pe care îl știu este că ACUM AM NEVOIE SĂ CUMPĂR UN TV NOU AL BRANDULUI SAMSUNG.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. O adevarata nebunie. Dar nu le mai prezentati pe toate asa…ca si cum ar fii o reclama deoarece multi sunt aceia care din curiozitate sau din slaba stapanire de sine le pot incerca si se va ajunge la un mai mare rau. Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button