FOTO: Politisti urinand pe biserica

mart. 27, 2018 5144 1 http://bit.ly/2qFCMT1

. Foto: https://www.realitatea.net/imaginea-zilei-doi-politisti-protestatari-si-au-facut-nevoile-pe-zidurile-bisericii-kretulescu_2141430.html

Este vorba despre Biserica Krețulescu din Piaţa Revoluţiei iar politistii au participat la mitingul de sambata din Capitala in care angajatii MAI au cerut marirea salariilor si demisia Ministrului Justitiei Tudorel Toader.

Conform Ziare.com “sindicalistii justifica gestul, prin aceea ca nu au fost amenajate toalete in preajma”.

Intr-adevar, este o mare problema cu lipsa toaletelor publice in Bucuresti, mai ales in timpul mitingurilor, insa de ce au ales sa urineze tocmai pe biserica? Asta spune multe …

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “FOTO: Politisti urinand pe biserica”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Iris
    # 28 martie 2018 at 9:45

    Citind aici ramai fara cuvinte:

    http://www.ioanistrati.ro/2018/03/24/cele-mai-cumplite-suferinte-ale-diavolului

Scrie un comentariu

Scroll Up