X

ZAPADA PORTOCALIE = MANIPULAREA VREMII + CHEMTRAILS?

de null
Foto: http://www. mediafax.ro/social/atentionare-de-la-medici-zapada-portocalie-este-periculoasa-pentru-oameni-acestia-recomanda-sa-se-evite-deplasarile-pe-strada-17076851

Dupa cum probabil ca deja stiti, a nins portocaliu:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

VIDEO+FOTO: Zăpadă PORTOCALIE în mai multe zone din țară

Ni se spune ca de la nisipul din Sahara, dar ni se atrage atentia ca este periculoasa pentru sanatate.

Iata insa comentariul fratelui tataia postat la Mi-e dor de ei …:

 

Off-topic dar nu mi-ar fi atras atentia acest subiect daca nu as fi vazut astfel de pete ruginii pe propria mea masina dupa topirea zapezii de pe ea. Sa credem oare explicatia oficiala? Eu nu prea as crede-o.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/zapada-portocalie-in-mai-multe-zone-din-tara-foto.html

CIca nu e vorba de poluare ci despre faptul ca acea zapada contine praf din Sahara adus de un nor…etc. Eu nu prea cred ca poate fi vorba de nisip adus din Sahara. Dupa cum nu cred ca este vorba nici de „poluare” din moment ce noi stim ca „poluarea” este in realitate un fenomen creat de om 100% in mod intentionat prin acele „chemtrails”. Deci culoarea stranie a zapezii, petele ruginii pe care le lasa in urma dupa topire coroborate cu faptul ca ninge atit de tardiv…eu cred ca este vorba despre manipularea vremii prin chemtrails cu efecte nefaste asupra sanatatii populatiei. Probabil inclusiv moartea lui Andrei Gheorghe a fost provocata de acest asa-zis nisip Saharian. O fi dus cineva la laborator mostre din ceea ce ramine dupa aceasta zapada? Probabil nimeni. Cei mai multi pur si simplu accepta explicatia oficiala. Si in fond in care laborator sa ai incredere caci nu stii care sint 100% independente si care sint in mina ocultei mondiale. Si in fond metodele noastre de laborator pur si simplu nu sint 100% infailibile…nu toate substantele pot fi indentificate in laborator. In general se indetifica doar ionii de metal….dar nu se mai stie in ce combinatii s-au gasit aceia initial.

 

Conform Mediafax Agenţia de Protecţia Mediului a prelevat probe din mai multe zone din oraşul Galaţi şi va stabili dacă este vorba despre praful saharian invocat de meterologi.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Pe mine ma intriga faptul că e întâi zăpadă apoi este praful din deșert. Nu trebuia sa fie amestecată zapada cu nisipul? Nu au venit amândouă o dată? Poate greșesc.

    Doamne ajută!

  2. “Cei mai multi pur si simplu accepta explicatia oficiala.”si care explicatie ar trebui sa o acceptam?!Conform celor spuse de dumneavoastra ne-ar trebui niste dovezi,in laborator.De acord,dar dovezi vrem si pentru ipoteza dumneavoastra.Ce facem in acest caz?

  3. eee !!! si voi sunteti asa de suspiciosi. fiti putin mai intelegatori. a gresi e omeneste. i s.a explicat destul de clar … butonul alb e pt. zapada, cel roz pt. tornada, si cel albastru, pt. blue beam. dar, deeeh. supararea ca i.a cazut tura de weekend, un paharel in plus si … iaca beleaua. p.s. problema nu e ca zapada e roz ci ce a consumat nenea de la butoane … vodka sau wysky?

  4. Pe de-o parte avem slugile satanei care conduc veacul asta si pe de alta luptatorii pt Imparatia lui Hristos. Eu nu am nevoie de alte dovezi. Desi intentiile lor, ale slugilor, se vad in faptele lor.

  5. Aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu zilele astea: Ce este cu acest asa zis “praf saharian” care s-a depus pe masina mea straturi – straturi, exact cum este sunca de porc. Dar sa sintetizam putin:
    1. De ce au venit doctorii si au alertat populatia in privinta acestui “nisip saharian”, cum ca ar fi alergen si toxic pentru organism stiind faptul ca in Sahara traiesc beduinii si alti oameni care nu au probleme cu nisipul asta?
    2. La mare cind merg mii de romani, nu au parte de multe furtuni de nisip care pot face exact acelas efect pe care l-a facut “praful saharian”? Aici de ce nu se mai inflameaza acesti doctori?
    3. Nu cumva la TV s-a facut o mare manipulare in legatura cu acest nisip, ca lumea sa stie ca este din Sahara si nu care cumva sa se intre la banuieli ca ar fi de alta natura?
    4. A facut cineva test la acest agent orange care se afla depus in stratul de zapada?

  6. Si credeti ca se va da un raspuns real in urma acelor probe? Normal ca nu. O sa spuna ca a fost praful saharian care a venit cu primul tren pana la noi in tara. Chemtrails, planeta X sau orice altceva, dar nu praf saharian.

    1. Crapa peste tot in lume. Iti recomand canalul de youtube, LAST MESSAGE. Sau poti cauta 2018 is strange, si o sa vezi niste videouri bine facute, cu evenimente reale, ce se intampla sub ochii nostri, dar poate presa nu mediatizeaza atat de mult.

  7. Nu am vazut zapada portocalie langa Timisoara, dar am vazut nori grosi de culoare portocalie cu cateva zile inainte de ninsoare. Se intampla din ce in ce mai des sa vad pe aici nori portocalii, rosiatici. Dar in timpul ninsorii am simtit un miros ciudat in aer, un miros iritant care aducea a spirt medicinal. Mirosurile ciudate in aer in timpul precipitatiilor au devenit ceva din pacate frecvent in zona noastra. In parte se datoreaza desprinderii particulelor de poluanti organici persistenti pe care ii arunca toamna in capul nostru ca mijloc primitiv de combatere a tantarilor, si se simt mai ales in jurul cladirilor. Ca o paranteza, rezultatul genialei campanii e ca se umple toata casa de tantarii disperati sa se salveze de afara si ca se acopera totul cu un strat persistent de otravuri care in anumite conditii climatice se desprind de pe cladiri, dandu-ne ocazia sa inhalam un aer urat mirositor si toxic pe tot parcursul anului. E posibil ca alte mirosuri neplacute din timpul precipitatiilor sa apara ca urmare a caderii din atmosfera a anumitor particule, inclusiv a celor folosite oficial sau neoficial in manipularea vremii. Cat despre daca sunt periculoase sau nu… Daca au efect iritant asupra organismului, in primul rand asupra cailor respiratorii, produc diverse simptome dupa expunere, corodeaza sau distrug diverse materiale, cred ca lucrurile sunt destul de clare. Asta nu inseamna ca cele aparent inofensive sunt asa. Dar toate anomaliile pe care le-am vazut eu erau evident periculoase.

  8. Ce mai tura-vura….este mana lui Putin si amestecul Rusiei…astea sant cuvintele magice pentru sclavi din colonie…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button