X

Andrei a fost VACCINAT cu ROR acum 2 săptămâni. Acum se ZBATE între viață și moarte. Medicii au cerut acceptul părinților pentru DECONECTAREA de la aparate și pentru PRELEVAREA de ORGANE

de null

UPDATE. ATENTIE! ACEST ARTICOL ESTE SCRIS IN URMA UNEI INSCENARI CARE NE-A FOST FACUTA (nu numai grupul nostru, pentru ca postarea a pornit de pe un grup numit “Mamici si pitici“). Se pare ca a fost o inselatorie bine pusa la punct. Persoana care a facut postarea initiala pe Facebook are antecedente de inselatorii de acest gen! Este cazul ca POLITIA SA INTERVINA si sa se afle de pe ce IP a postat aceasta “mamica”.
“Mamica” are cel putin 2 conturi de Facebook, unul dintre ele este cu numele Chirila Adriana, iar celalalt cu numele Alexandru Florina.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dovezi ca “Adriana/Florina” nu e la prima inselatorie de acest gen.

Dragilor, pro-vaxxerii, pro-mincinosii sau cine or fi fost sunt atat de MALEFICI, incat au INSCENAT un caz de convulsii postvaccinale!

Noi am avut incredere in persoanele cu care am vorbit, inclusiv in “mamica Adriana Chirila” si am vrut SA AJUTAM CU ADEVARAT!   Cred ca ar fi cazul sa se sesizeze POLITIA, pentru ca acest caz putea fi FOARTE REAL si vorbim despre fapte penale deja!   Noi am trimis mesaje ministrilor, senatorilor, deputatilor, presei, am publicat articol pe site, am platit postare pe Facebook, pentru ca am vrut sa ajutam!   Pro-vaxxerilor, sunteti MIZERABILI!   TRAGEDIA este ca desi noi am contactat pe Pintea, Arafat, Bodog, Rafila, PRESA si alte persoane care ar putea sa ia atitudine…DAR doar un domn senator a raspuns apelului nostru!!! Daca era un caz real, cum multe sunt, ce am fi facut? Cei care au parghii NU AU REACTIONAT ABSOLUT DELOC.  

P.S.: Poza si video-ul de mai jos nu sunt cu “Andrei” asa cum a pretins “mamica”, ci este un caz real din SUA. Pozele, video-ul au fost luate de pe internet si trimise noua.

Vom reveni cu mai multe informatii.

Articolul initial.

Sursa pozei: grupul Facebook “Mamici si Pitici”

In Satul Mare, la Spitalul Judetean, a fost internat joi, 22/02/2017 pe sectia de terapie intensiva un baietel de doar 1 an si 3 luni, in urma unor convulsii care au debutat la 14 zile dupa vaccinul ROR Priorix.

Copilul nu a avut antecedente de convulsii febrile (deci nu face parte din acea categorie de 4% din copii cu asemenea problema de sanatate), iar mama nu a stiut ce ii se intampla copilului ei, fiind pentru prima data cand acestea au aparut aceste convulsii si s-as speriat foarte tare, chemand salvarea.

A postat public pe un grup de mamici ce i s-a intamplat copilului, punand un filmulet de o jumatate de minut. Alte mamici i-au confirmat, dupa filmarea pe care a facut-o, ca sunt convulsii si au sfatuit-o sa mearga de urgenta la medic.

Video convulsii AICI.

Trebuie sa amintim faptul ca un copil care are predispozitia naturala de a face convulsii, isi revine dupa doar 5 minute la normal, fara sa sufere vreo complicatie. Insa, in acest caz, dupa ce au ajuns la spital, evolutia copilului s-a inrautatit rapid, intrand in coma.

Momentan doar aparatele il mai tin in viata. Simptomele pe care le-a avut copilul sunt cele ale meningitei: meningita este o boală serioasă, care poate da și febră și convulsii. Dar se asociază și alte semne clinice care diferențiază destul de ușor o febră cu convulsie febrilă de o meningită cu convulsii. Conform prospectului, convulsiile, febra si meningita fac parte din lista reactiilor adverse posibile: “convulsii (crize convulsive) cu sau fara febra la copii, meningita, epilepsie”.

Medicii au avut un comportament abuziv fata de parinti, invinuindu-i ca ei au adus copilul in aceasta stare grava! Apoi au refuzat cererea parintilor de a fi transferat la alt spital, ca mai apoi sa ii ameninte ca vor anunta protectia copilului ca sa fie decazuti din drepturile parintesti.

De asemenea, au facut mari presiuni sa deconecteze copilul de la aparate dupa doar 24 de ore de coma si sa doneze organele, fara sa incerce recuperarea copilului desi se stie ca au mai fos cazuri similare in care copilul si-a revenit! Tatal era aproape convins ca nu mai exista speranta si dorise sa semneze actele, insa mama s-a opus.

Intr-un final, dupa ce au sesizat ca exista discutii aprinse in mediul online, medicii s-au simtiti presati si au fost transferati la Bucuresti in data de 23/03/2018 pentru ca “e mai vinetiu si nu mai pot sa il trateze la Satu Mare”, desi medicii au motivat initial ca nu ar rezista unui transfer.

Asadar: s-au grabit sa deconecteze copilul de la aparate si au refuzat sa il transfere, ingradindu-i copilului sansa la viata avand in vedere ca orice ora conteaza in asemenea situatii!

La Bucuresti, presiunea de a dona organe a continuat si nu s-au facut niciun fel de analize pana azi: 24/03/2018. Din nou, de aceasta data medicii au convins-o pe mama, dar nu au obtinut acordul tatalui. Daca au vazut ca nu pot nicicum sa convinga parintii sa accepte acesta procedura, au inceput sa demareze analizele medicale dupa 3 zile!!! 3 zile in care acest copil putea sa primeasca tratament!

Mama este constienta ca aceste reactii adverse sunt din cauza vaccinului ROR administrat cu 2 saptamani in urma si ne-a dat permisiunea sa publicam acest caz, insa se simte bulversata de situatie si de comportamentul medicilor. Se teme ca acestia i-ar putea face si mai mult rau copilului (avand in vedere comportamentul celor de la Satu Mare) si momentan refuza sa vorbeasca public. Este tinuta departe de copil si i se permite sa il viziteze un timp foarte limitat.

Asteptam noutati de la mama copilui. Indata ce acestea apar, vom reactualiza pagina.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Ce mare tristete!!! Maicuta Domnului mult miluitoare sa protejeze sarmanul copilas nevinovat! Si sa dea curaj si putere parintilor sa nu ia decizii proaste! Doamne ajuta!

  2. Sarmanul puiut.

    Doamne nu-l lasa prada mafiei medicale si al traficului oficializat de organe.

    Ce repede se grabesc sa-i ia organele. Incredibil !!!

    Oameni buni, acest comportament tradeaza multe. Sectorul medical e transformat in comert. Noi oamenii suntem depozite ambulante de organe.

    Cand ai o problema, esti privit ca potential donator din start. Incredibil !!!

    Medicii nu se mai gandesc sa te faca bine, se gandesc doar cum sa obtina profit de pe urma ta.

    FOARTE GRAV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Doamne lumineaza-i pe acesti parinti incercati, ajuta-i sa-si deschida ochii si sa realizeze ce se petrece defapt.

    Nu-i mai priviti pe acesti medici ca pe niste dumnezei. Nu mai luati de bun tot ce recomanda. Faceti asa cum simtiti in sufletul vostru.

  3. Maica Domnului grabnic ajutatoare este, sa o rugam cu toti sa salveze acest copilas si ….nu mai vaccinati copiii de oreion, lasati-i sa faca oreion, e o boala a copilariei

    1. Ce are de castigat ?

      Nimeni pe lumea asta nu face ceva lipsit de interes.

      Cu siguranta, persoana provine din sistem, ori cel medical, ori din servicii.

      Urmareste subrezirea credibilitatii celor care lupta la propriu impotriva vaccinarii, in fata factorilor de decizie la care s-a facut apel in vederea solutionarii cazului si nu numai, astfel incat acestia sa exclame:

      “Iarasi astia cu teoriile lor conspirationiste, ne dau bataie de cap si se agita argumentand apelul lor cu stiri false!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button