X

Canada: MOARTEA IN MASA a graurilor

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Moartea în masă a pasarilor investigată în sudul Okanagan

Mary Simonin călătorea pe șoseaua Naramata duminică după-amiază, când a făcut o descoperire surprinzătoare.

Ea a făcut fotografii care arată că cel puțin 40 de păsări moarte căzute pe stradă.

 

”Am crezut că e ceva căzut dintr-un camion pe drumul spre depozitul de deșeuri și m-am așteptat ca toate păsările să zboare într-o clipă, dar nu s-a mișcat niciuna”, a spus ea. ”Am încetinit și când m-am uitat am văzut că toate aceste păsări sunt moarte.”

 

Ea credea că păsările sunt grauri europeni – o specie invazivă în Okanagan.

 

”A fost cu siguranță neobișnuit. Da, a fost ciudat. Am încercat să-mi imaginez ce s-ar fi putut întâmpla. Știam că nu ar fi putut fi electrocutate pe linii (liniile electrice), deoarece păsările stau pe ele acolo tot timpul. Am numărat cel puțin 40 dintre ele”, a spus Simonin.

 

Păsările au fost curățate de drum, dar modul în care au murit rămâne un mister.

Autoritățile de la Wildlife spun că nu este sezonul obișnuit pentru otrăvirea accidentală cauzată de fructele fermentate.

Ministerul Pădurilor, Pământului și Resurselor Naturale a declarat că a trimis una dintre păsări la laboratorul privind sănătatea animalelor, pentru testare.

Rezultatele sunt așteptate în câteva săptămâni.

Video la:

https://globalnews.ca/video/embed/4083955/

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button