X

ANDREI GHEORGHE era EVREU. Iată ULTIMA SA POSTARE și una dintre BLASFEMIILE sale celebre. Va fi INCINERAT

de null
Foto: http://www.nationalisti.ro/2018/03/blasfemii-difuzate-de-andrei-gheorghe-pe-instragam-un-afront-adus-atat-credintei-crestine-cat-si-natiunii-romane-al-carei-drapel-l-a-pus-pe-scarbavnicul-lui-madular/

Andrei Gheorghe era evreu. O spunea deseori.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform Pro tv, iata ultima sa postare de pe Facebook:

 

“M-am întors și sunt același, cu aceleași ocupații. Voi continua să trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, AG”

 

Asadar, la categoria fapturi imbecile i-a trecut si pe ingeri si preoti. Ei bine, la aceasta ora el a vazut deja realitatea de dincolo.

Va fi incinerat. Referitor la incinerare, cititi va rugam si:

Hotărârea Sinodului BOR din 1928 cu privire la INCINERARE. Ce spunea și parintele Dumitru Stăniloae

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

82 comentarii

  1. Eu cred în Creator dar în spiritul deismului.Nu contează ce religie sau credință ai.Trebuie să respecți toate credințele chiar daca nu ești de acord cu ele.Andrei Gheorghe era mai degrabă satanist.

    1. In afara Domnului Hristos nu exista mantuire. Pentru ca nu exista vindecare sau iertare. Domnul Hristos vindeca si iarta. Fara iertare nu poti avea pace si nici vindecare. Fara iertare te intorci la razbunare. Uitarea nu functioneaza. Cine ar putea uita o grozavie? Mai ales indreptata impotriva ta?
      De aceea numai si numai iertarea poate oferi pace si vindecare.
      Domnul Hristos este Singura Cale ce poate oferi pace, vindecare si mangaiere.

    2. andrei gheorghe era platit si in slujba satanei. Aici suntem de acord. In ceea ce priveste cealalata afirmatie, Dumnezeu este UNUL singur (parte a trinitații formate alături de Fiul Său și Duhul Sfânt) și există o singură cale care duce la El. Ortodoxia. Pentru ca doar Ortodoxia păstrează, prin succesiune apostolică, calea cea dreaptă spre Tatăl.

      1. Cu totii vor in cele din urma dupa ce realizeaza ca au fost inselati. Sa spunem asa si de-om afla ca a murit Soros.

  2. practic, voi spuneti ca de ce a lovit in voi,sfinitlor si indragitilor. Va eschivati prin tot felul de motive. “Aoleu deci a lovit si in preoti si biserica”.

    1. alex: Dar de ce ar trebui doar hulitorii să-și dea cu părerea iar huliții ar trebui să tacă din gură? Doar fiindcă nu aveți cei 7 ani de acasă, nu înseamnă că cineva trebuie să stea nemișcat până vă terminați voi flegmele.

  3. Daca l-as apara acum pe Andrei Gheorghe ar insemna ca sunt de acord cu prostiile pe care le-a spus si le-a facut. Dar nici a-l osandi nu are rost.
    In fotografiile recente pare cu cel putin 10 ani mai batran. Imi pare rau pentru el. In postarile apropiatilor e caracterizat ca “fiu risipitor si ca bun crestin”. Nu inteleg de ce a facut asemenea gesturi. Sper ca altii sa priceapa si sa nu faca la fel.
    As vrea ca apropiatii sa inteleaga si sa nu-l incinereze, sa aiba parte de o inmormantare crestineasca, macar atat.

  4. As fi vrut sa spun: , Dumnezeu sa-l ierte”. N-a crezut in Dumnezeu.
    Atunci, ,,sa-i fie tarana usoara”. Nu se potriveste.
    Cel mai bine; ,,Drum bun spre iadul pe care l-ai ales”.
    Omul acesta a urat, a cultivat ura fata de tot ce e sfant si romanesc. Si-a batut joc pana si de tricolor, el, purtatorul de nume romanesc.

    Un popa roman imbecil despre un geniu evreu.

    1. Cosmin Dragos dar e Jidan, și să știi ca în Rusia sunt 1 Milion de Ruși Jidani pe care nici un Rus adevărat nu-i halește. Rușii îi urăsc pe JIDANI ca pe vremea lui Stalin au făcut GENOCID în Rusia.

  5. Incinerarea – singura metoda antiseptica ce poate curata locul de prezenta lui. La fel ca si oroarea de Stephen Hawking. Fie-le uitarea eterna!

    1. Apropiații și familia daca ai fac acestuia pe plac și il incinerează, sunt și ei părtași la păcatele lui, chiar daca defunctul cere cu limba de moarte, nu ai voie sa faci așa ceva

  6. Cum sa-ti faci chiloti din steagul Romaniei , si sa te crucifici in bataie de joc fata de Isus. Institutul ala , nici nu-l numesc , nu are de spus nimic ? IL intereseaza ce inaintasi care au luptat pentru unire apar pe timbrele noastre , cu ocazia Centenarului . Rusine.

  7. Doamne ajuta. Nu prea lam cunoscut pe acest om dar ce a facut e groaznic zilele trecute mam dat cu parerea despre el si nu prea merita asa oameni de respectat,imi pare rau imi eau cuvintele in napoi.

  8. Bine Andrei. Incinerarea e cea mai ok treaba. Multe emisiuni la radio tari am ascultat si pt asta un ultim Salut.

  9. De ce-l faceti evreu? eu am intalnit intr-un singur interviu o referire la originea sa in care spunea ca ” Eu, o parte rus, o parte evreu, o parte ţigan, o parte dracu’ ştie ce-oi mai fi, sunt român. Ăsta e arealul meu, asta e ţara mea, locul în care trăiesc, ăştia-s oamenii mei. ”

    serios, de ce-l faceti evreu? aveti neaparata nevoie de asta?

  10. Deci pentru dumneavoastră domnule Gheorghe Doru, Dumnezeu este ortodox?
    Iar celelalte suflete , din alte religii , Bunul Dumnezeu ii v-a respinge in împărăția Sa?
    Atunci îndrăznesc sa va intreb domnule ortodox( nu conteaza numele) care este iubirea dumneavoastră fata de aproape?
    Asa ati inteles dumneavoastra credința? Judecând dumneavoastră semenii?

    1. Laura chiric, Dumnezeu a lăsat o singura cale de mântuire Creștinismul, iar ortodoxia este singura care a păstrat partea originala a creștinismului, restul sunt rătăciri fabricate de oameni la îndemnul diavolului
      În concluzie nu te imbata cu apa rece

  11. Acum am vazut ca sunteti preot domnule Gheorghe Doru. In Biblie scrie ca este mare pacat sa-ti schimbi religia. Cum ar trebui sa procedeze ceilalți oameni ai planetei de alte religii?
    Orodoxia-credinta relevantă!?
    Pai si catolicii cred in Sfântă Fecioara Maria, Iisus , Cruce etc
    In rugăciunea ” Crezul” nu se pomenește nimic de ortodoxie sau in ” Tatăl Nostru” nici atât….
    Ce vreau eu să spun este ca nu o religie face sufletul mai bun, mai curat, ci pur si simplu Credința.

    1. In Biblie scrie asa: “Cel ce va crede şi se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi.”

      Zici “Ce vreau eu să spun este ca nu o religie face sufletul mai bun, mai curat, ci pur si simplu Credința.”. Credinta in ce, Laura? In vreo zeitate betiva, homosexuala sau bautoare de sange? Credinta intr-un profet taietor de capete? Sau credinta in Acela care spune “Deci, dacă Fiul vă va face liberi, liberi veţi fi într-adevăr.”

      Neoprotestantii nu o cinstesc pe Maica Domnului, numita astfel chiar de Sf. Elisabeta, mama Sf. Ioan Botezatorul, sub insuflarea Duhului Sfant. Protestantii si neoprotestantii nu au succesiune apostolica nici macar strict formal, intrucat s-au apucat sa-si faca “biserici” dupa placul lor – vedem azi ca aduc homosexuali in fata altarului.

      Iar multe probleme ale catolicilor se trag de la politica, din faptul ca papa nu a ramas doar un lider spiritual, ci, multa vreme a avut si putere lumeasca, fiind seful statului papal.

      Faptul ca arati care este adevarul si osandesti pacatul, nu inseamna ca urasti oamenii pacatosi sau de alta religie, dupa cum faptul ca treci cu vederea pacatul si minciuna nu inseamna ca ii iubesti. Dimpotriva.

  12. Mi se pare absolut fascinant ca niste persoane care se considera sau doresc sa fie ‘buni crestini’ lasa asemenea comentarii…Sunteti incredibili. Dragilor, lasati critica si mai priviti in oglinda, priviti-va pe voi, deveniti voi mai buni. Cum esti un bun crestin ortodox daca tot ceea ce poti face este sa critici, sa judeci, sa condamni? Sunt unii pe aici care au pareri pretioase si cunostinte aparte in toate domeniile. Chiar credeti ca sunteti atat de destepti? Pastrati-l pe Dumnezeu in sufletele voastre mereu, dar nu impuneti aceasta credinta tuturor; e o atitudine jenanta si penibila (si da, sunt crestin ortodox).

    1. Nu impune nimeni nimanui nimic. Dar nu poti sa taci cand cineva incearca sa faca din Rastignirea lui Hristos o parodie.
      Repet, noi nu impune altora credinta noastra, insa dupa cum vezi, altii incearca sa ne impuna necredinta lor. Acest lucru nu este inca evident la noi, dar este clar la altii – Franta, Marea Britanie, SUA, unde Crucea a devenit ofensatoare, unde scena Nasterii Pruncului a devenit ofensatoare, ba chiar modurile de adresare cu “domn” si “doamna”, “femeie” si “barbat”, “mama si tata” au devenit ofensatoare etc. Dupa cum stii, au incercat si la noi scoaterea icoanelor din scoli, dar n-au reusit.
      Credinta nu trebuie sa fie (si nici nu este) ostentativa, dar nu-ti poate cere nimeni sa ti-o ascunzi din ce in ce mai mult, pana la extinctie, sub pretextul ca ofensezi pe altii.
      Din pacate, Andrei Gheorghe nu mai e printre noi, asa ca n-are cum sa-i mai “impuna” cineva ceva, ideea e sa ia aminte altii si de a nu batjocori cele sfinte.
      Mi-e teama ca nu cumva unii sa se trezeasca la realitate abia atunci cand statul le va lua copiii si-i va da spre adoptie (unui cuplu de homosexuali, desigur) pentru ca nu i-au lasat sa-si “aleaga” singuri sexul.

      1. @Ionut
        Asa e, religia nu trebuie luata in ras. Dar pacatul e al celuia care o face. Pe mine daca ma deranjeaza afirmatiile unui individ precum Andrei Gheorghe, inchid televizorul. Noi trebuie sa invatam sa fim mai toleranti. Desi nu sustin avortul, nu ma incanta ideea de homosexualitate, ma deranjeaza multe lucruri, incerc sa le tolerez. E o diferenta intre a nu fi de acord cu ceva si a impune sau a fi paranoic. Nu conteaza ca unul e ori alb, ori negru, ortodox, adventist, evreu, homosexual etc. Este om,inainte de toate, asa cum suntem cu totii.

  13. D-na Laura Chiric în simbolul credinței se spune “Cred într-una sfanta soborniceasca și apostolică biserica deci una nu mai multe, catolicii nu se pot mântui atâta timp cât ei nu se întorc la credința adevărată de care s-au dezis la anul 1054,când a avut loc marea schisma.Atunci s-au rupt de biserica ,au încălcat canoanele bisericești și au înființat biserica catolica papistasa,care e ruptă de adevăr prin multele modificări care le-au făcut după propriile lor gândiri. Afara de asta sa nu uita ca Lumina Sfânta de la Ierusalim vine din cer doar la rugăciunile ortodocșilor!

  14. Vai de capul vostru! Andrei a fost roman, vorbitor de limba romana corecta.
    Voi va numiti crestini? Urmati voi dreapta credinta – ortodoxa? In realitate o urmati ca oile fara sa aveti habar de sfanta scriptura. Va vede D-zeu!

  15. Daca as fi in locul rudelor, v-as da in JUDECATA si v-as cere DAUNE, de nu ati mai scrie NIMIC in viata voastra !!! Fatul ca nu era deacord cu MAFIA din b.o.r., NU inseamna ca aducea “blasfemii” , iar poza asta, nu stiu de unde ati scos-o !!! RUȘINE sa va fie !!!

  16. Laura Chiric traiesc intr-o tara catolic majoritară si evangheliști, lucrez printre musulmani si încă câteva religii, imi fac cruce de cate ori simt nevoia oriunde simt nevoia si nimeni nu m-a judecat pentru ca toți, dar toti cred intr-Unul Dumnezeu.

  17. Laura Chiric ce m-a provocat sa-mi spun parerea este faptul ca aici, pe Facebook, o pagina crestin ortodoxa scrie despre un om trecut in neființă si scrie urât, chiar imaginea crucificarii fostului Andrei Gheorghe este foarte jignitoare in fata familiei lui si a lui Dumnezeu.
    Ok. Omul Andrei Gheorghe a fost aparte. Liber.Direct. Sincer. A jignit. A ajutat. A iubit. A ” păcătuit “. A fost om.
    Da? Atunci, cand trăia, ar fi fost in ordine ca cineva sa-l critice sau sa-l ajute cand a gresit. Atunci cand trăia ar fi trebuit cei ” credincioși” ( aici ortodocșii) sa-l ” salveze” sa-l ajute sa se ” salveze” .

  18. Crucea credintei cat si Drapelul insemnul meu National de Stat,ca cetatean roman ce sunt…sa fie in asa hal batjocorite? Dumnezeu pot zice ca a facut dreptate aici…sa curatat pamantul de inca un ciulin…Fiecare cu parerea lui,iar a mea asta este!

    1. Stanciu Ferdinant Am zis fiecare cu parerea lui,stimate domn! Suntem intr-o tara libera! Nu consider insa normal sa batjocorim ceva ce altii considera ceva sacru! Chiar daca esti un mare om politic,ziarist etc…Libertatea de exprimare se opreste acolo unde incepi sa aluneci spre batjocora…Sa respectam ceea ce altii respecta,face parte din acel cod al onoarei fata de semenii nostrii.

    2. Stanciu Ferdinant Uite ce Domnul meu,cine profaneaza crucea si Drapelul Romanesc,ptr. sufletul meu nu mai e om demn de respect.Am zis sincer,fiecare cu parerea lui.A mea asta este…ca sunt si eu un ciulin poate ca da,ptr. unii,ptr. altii altceva…Suntem o tara libera si va accept sincer parerea.

  19. Sfânta Evanghelie după Ioan, 14
    Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.

    Sfânta Evanghelie după Ioan, 5
    21. Căci, după cum Tatăl scoală pe cei morţi şi le dă viaţă, tot aşa şi Fiul dă viaţă celor ce voieşte.
    22. Tatăl nu judecă pe nimeni, ci toată judecata a dat-o Fiului.
    23. Ca toţi să cinstească pe Fiul cum cinstesc pe Tatăl. Cine nu cinsteşte pe Fiul nu cinsteşte pe Tatăl care L-a trimis.
    24. Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce ascultă cuvântul Meu şi crede în Cel ce M-a trimis are viaţă veşnică şi la judecată nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viaţă.

  20. Doamne Ajută ! Ce cauta-ti voi sectanților pe un site Ortodocs , vă împinge aghiuță !va ti plictisit de voi înşivâ ,văd ca vä place dreapta Credința !trece ți Cu adevarat la ortodocsie, Botezându vă si incercati Cu adevarat sa vă Pocaiti !Doamne Ajută

  21. Laura Chiric nu8 scrie nicaieri in Biblie ca e pacat sa-ti schimbi religia ci ca este pacat sa refuzi Adevarul, chemarea lui Dumnezeu . Sf. Apostoli au vestit evanghelia la oameni de credinte ratacite chemandu-i sa se converteasca la religia Revelata . Vor fi pedepsiti nu ptr. ca s-au nascut in alte religii ci pentru ca au refuzat , ignorat chemarea lui Dumnezeu la religia singura revelata , ortodoxia . Oamenii aleg raiul sau iadul , Dumnezeu le da ce au vrut . Pedepsiti vor fi si ortodocsii care nu constientizeaza din dragoste pe cei care se afla in ratacire .

    1. Asta este parerea dvs. Fiecare religie are cate un ‘adevar’. Eu nu cred ca daca ai alta religie decat cea ortodoxa ajungi automat in iad.

  22. Petronela Bundalici Nu judecam pe nimeni ci constatam cu durere ca comportamentul si ideile lui Andrei Gheorghe sunt hulitoare si credem ca Scriptura nu este mincinoasa cand zice “cei care hulesc impotriva Duhului Sfant nu vor fi iertati nici in veacul de acum nici in cel ce vrea sa fie “

  23. Vedem că o serie de indivizi care fac pe ,,sensibiloși” și i pe ,, îndurerații” le zic doar atît: dar unde ați fost stimabililor cam acesta batjocorea grupa mare?! Acum ați ieșit la suprafață și ,,plângeți” cu lacrimi de crocodil

  24. Mare parte din Constanteni sunt EVREI trecuti sub diverse etnii false. Portul Constanta a fost mereu poarta deschisa pentru migrantii evrei ce au venit in vapoare si barje de prin toate porturile Europene si tarile din imprejur. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa ne batem joc de acest judet, dat fiind ca unii ca Andrei Gheorghe provin din el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button