X

[VIDEO] GIGI BECALI către Dragnea și Tăriceanu: “Cum poți să conduci țara când nu ai grijă de familia ta”

de null

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Nu stiu cat este el in masura sa dea exemple;iar pentru stiinta lui,tara nu este condusa de astia pe care i a enumerat;o tara nu poate fi condusa de niste lichele deoarece intotdeauna se gasesc lichele mai mari care stau in umbra;aia sunt decidentii;ei doar executantii

    1. Stii ca Gigi Becali este divortat/recasatorit?
      Stii ca merge la petreceri care ajung la orgii?
      Ai aflat ca merge la alte femei??
      Asa se pune problema, nu daca-ti place sau nu de Becali esti sau nu de acord.
      … pe cine sa interpeleze decat pe cei care ies in fata si ocupa functii oficiale de prim plan?
      Ca multi altii, cei doi au ajuns la concluzia ca daca au facut ceva bani – stim ca acoperiti de acte sau prieteni… inclusiv cu hotarari de Guvern (importurile de masini ale lui Tariceanu, cu HG data dintre Craciun si Anul Nou…), … cu niste bani in buzunar brusc au inteles, ca Baiazid ca nimic nu le mai sta in cale de destepti ce s-au facut.
      De asemenea, brusc si-au dat seama ca s-au plictisit de “fosta’, apoi de next “fosta” – to be…
      Normal ca daca nu poti sa-ti tii cuvantul fata de un om – sotia, nu faci dovada calitatilor da a fi om de cuvant in orice altceva.
      Chiar daca Bombonica a dat in ezoterisme, trebuia sa stea acasa si sa o ajute sa se lepede de dracii folositi la “theta healing” – asta face un sot, mai cu seama ortodox – ajuta pe clalalt sa se intoarca la viata curata, crestina.
      Despre motociclistul legat tare de masoni, nu ma asteptam vreodata sa urmeze moraliceste decat “arhitectului” din pacate.
      Mai are timp sa marturiseasca, sa se caiasca si poate – sa se indrepte dar cu atata desfranare,..

  2. Stiu cate ceva despre acest Gigi,insa astea chiar sunt strigatoare la cer!!!cine s a gasit sa faca pe moralistul,un neica nimeni pe numele sau Becali George!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button