X

Se va înființa Comisia Națională pentru aprobarea PLANULUI de fundamentare a ADERĂRII la moneda Euro în 2024

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, ca va fi infiintata Comisia Nationala pentru aprobarea planului de fundamentare a aderarii la moneda Euro in 2024, din care vor face parte reprezentanti din Academia Romana, Presedintie, Guvern, parti interesate din societatea civila, alte institutii, structurile asociative ale autoritatilor locale, potrivit news.ro.

“Doamna prim-ministru ne-a informat ca in aceasta saptamana prin HG se va infiinta Comisia Nationala pentru Aprobarea Planului de Fundamentare si de Aderare la Moneda Euro pana in 2024, comisie din care vor fi invitati sa faca parte reprezentanti din Academia Romana, Presedintie, Guvern, parti interesate din societatea civila, alte institutii, structurile asociative ale autoritatilor locale, in asa fel incat pana la 15 noiembrie cel mai tarziu calendarul de implementare si planul de actiune si de masuri sa fie aprobat, pentru ca incepand cu 1 ianuarie 2019 sa se implementeze aceste masuri”, a declarat Liviu Dragnea, dupa o intalnire a liderilor PSD.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Probabil ar fi de bun simt sa se organizeze in prealabil un referendum prin care romanii sa fie intrebati daca mai vor UE si NATO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button