X

Banca Transilvania ne invită prin vocea lui Morgan Freeman să renunțăm la CASH, pentru a avea timp… să ciocnim un ou de Paște

de null

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Au uitat sa explice cum se pierde asa de mult timp cand platesti cash!! Cat de mult poti sa pierzi pana la urma? 1-2 ore? Mai mult? Totusi ai cateva bancnote (si alea vai de ele cat sunt de putine!), le scoti din portofel si platesti si gata! Pana acum nu a murit nimeni pentru cele 1-2 secunde cat dureaza!

    Evident, chestia cu “timpul pierdut” este o mare vrajeala pentru cei creduli (si majoritari din pacate), care nu prea vor sa se oboseasca …gandind!

    As putea sa le raspund ăstora, cu acelasi limbaj: “Pentru mine, lucrul care conteaza si pentru care vreau sa am mai mult timp liber ca sa ma bucur de el ESTE PLATA CASH!!” ;-)

  2. Tipic pentru pausari, sa – si bata joc de crestini adica poarta pecetea, salveaza timp ca sa te bucuri de oul de Paște. Morgan freeman nu e deloc un om liber, e 100% sclavul lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button