X

Forţele Aeriene SUA trimit TRUPE în România. Un comandament NATO ar putea fi înființat PERMANENT la baza militară Mihai Kogalniceanu

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mai multe trupe americane, mai ales forţe aeriene, urmează să vină în România, a anunţat vineri comandantul Forţelor Aeriene SUA, în Europa. 

Militarii americani ar putea fi prezenţi în permanenţă, în baza de la Mihail Kogălniceanu.

În plus, ministrul Apărării, a cerut ca unul dintre cele trei comandamente create de NATO să fie în România. Decizia ar putea fi luată la summit-ul alianţei de la Bruxelles, din iunie.

Cu cel mai amplu program de modernizare a armatei din ultimii 30 de ani, România ocupa primul loc în NATO la alocări bugetare pentru înzestrare, cu 2% din PIB.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button