STEPHEN HAWKING a murit, deci a aflat ca exista Dumnezeu. Dar a mai aflat ca exista si iadul …

mart. 14, 2018 23367 13 http://bit.ly/2Hazgez

. http://d.ibtimes.co.uk/en/full/1507001/stephen-hawking.jpg

Născut la 300 de ani de la moartea lui Galileo, Hawking s-a retras de la Cambridge în 2009. A publicat numeroase lucrări despre natura și originea universului, cea mai cunoscută fiind „A Brief history of Time: From the Big Bang to Black Holes”. A apărut și în seriale televizate și filme și este celebru și pentru faptul că explică pe înțelesul tuturor conceptele dificile, negand existenta lui Dumnezeu.

Fizicianul suferea de boala Lou Gehrig, neputându-se mișca și comunică numai cu ajutorul unui așa-numit sintetizator de voce.

Stephen Hawking a început să predea la Universitatea Cambridge în 1962. El a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic în 1982 şi a fost membru al Academiei de ştiinţe americane.

Pe când studia la Oxford, tânărul Hawking a observat că devenise „din ce în ce mai neîndemânatic” şi cădea „de multe ori aparent fără niciun motiv”.

După o serie de teste medicale, el a aflat că suferă de o maladie incurabilă, diagnosticată ulterior ca fiind maladia Charcot, cunoscută şi sub denumirea de maladia Lou Gehrig. „Urma probabil să mor în decurs de câţiva ani. A fost un adevărat şoc”, îşi aminteşte Hawking, care avea pe atunci vârsta de 21 de ani.

Hawking a fost căsătorit cu Jane Wilde, între anii 1965 şi 1991, cu care are trei copii – Robert, Lucy şi Timothy. Savantul britanic s-a căsătorit apoi, în 1995, cu asistenta lui medicală Elaine Mason, de care a divorţat în octombrie 2006.

Intr-un interviu pentru El Mundo, Stephen Hawking spunea:

 

„Înainte să înțelegem știința e normal să credem că Dumnezeu a creat Universul. Dar acum știința oferă o explicație mai convingătoare”.

 

Ei bine, din moment ce a murit, evident ca a aflat ca de fapt exista Dumnezeu. Si ca exista si iadul …

Pe multi a dus in ratacire acest om, cat timp a ratacit pe acest Pamant:

Stephen Hawking: „Nu exista Rai. Este doar o poveste inventata de oamenii care se tem de moarte”

STEPHEN HAWKING: „Nu Dumnezeu a creat Universul!” …

Dupa ce ne-a avertizat ca vin extraterestrii sa ne manance, habaucul STEPHEN HAWKING ne invata ca singura sansa a omenirii este colonizarea spatiului …

Celebrul savant anti crestin Stephen Hawking, un pervers masochist …

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
articole asemănătoare
13 Comentarii la “STEPHEN HAWKING a murit, deci a aflat ca exista Dumnezeu. Dar a mai aflat ca exista si iadul …”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. rez
  # 14 martie 2018 at 10:53

  Din pacate, multa lume s-a lasat inselata de aceasta persoana. Parerea mea, a fost o simpla marioneta a celor care conduc lumea asta din umbra, iar prin aceasta persoana si-au expus anumite planuri si au incercat sa pacaleasca tot mai multa lume

 2. Andrei V.
  # 14 martie 2018 at 11:04

  In sfarsit s-a întâmplat si asta. Credeam omu asta e nemuritor. Oricum, o marioneta a celor puternici, maret autor de basme pentru copii mari si mare mincinos ateu care a carpit cum a putut si el teoria absurda a Big Bang-ului.

 3. florind
  # 14 martie 2018 at 11:19

  Reprezentarea numerica a numelui Stephen este 33, Stephen Hawking a fost mason, de aici si promovarea lui agresiva in media, inclusiv teoriile lui inventate, fara sa fie dovedite intr-un fel sau altul dar servind ca dovezi impotriva modelului crestin de formarea a lumii.

 4. Ionut
  # 14 martie 2018 at 12:12

  Trebuia să ne fi rugat pentru el cât era în viaţă, poate îl îndrepta Dumnezeu. Măcar să facem aşa de-acum înainte, când vedem că o ia cineva pe arătură.

  „Nu cei sănătoşi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi”.

 5. Mihaela V
  # 14 martie 2018 at 12:46

  Totusi a fost si el om. Dumnezeu sa aiba mila de el. Teoriile lui ( sau promovate prin intermediul persoanei lui) au facut mult rau si au smintit o multime de oameni. Asta-i clar un lucru rau. Sa spui ca stiinta Il face pe Dumnezeu nenecesar si sa promovezi minciuni grosolane, precum teoria Big Bang sau teoria gaurilor negre, si sa fii considerat printre cei mai buni oameni de stiinta contemporani, arata gradul ridicat de ratacire al oamenilor, care si-au pierdut reperele morale crestine.
  Faptul ca a murit nu rezolva sminteala produsa. Dimpotriva, de acum inainte o sa fie si mai mult promovat. Iar vestea mortii lui o sa fie folosita ca prilej pentru a-i aduce din nou teoriile in centrul atentiei! Emisiuni, articole, interviuri, toate pentru a ridica in slavi un ratacit.

 6. grigore
  # 14 martie 2018 at 14:21

  A fost un ignorant materialist care a refuzat sa vada evidentul si sa inteleaga creatorul din spatele creatiei dar totusi un adevarat crestin nu poate sa nu aiba decat mila si intelegere pentru un astfel de om si nicidecum sa ii doreasca sau sa se gandeasca la iad ci sa ii doreasca sa fie iertat pentru intelegerea sa limitata si viata traita in ignoranta.

 7. Petru
  # 14 martie 2018 at 14:55

  Nu mi pot imagina cum puteti face astfel de afirmatii despre un om in legatura cu care nu cunoasteti nimic. Daca ati fi citit o scurta instorie a timpului, ati fi observat ca Hawking a facut numeroase referiri la Dumnezeu, acesta punandu-si intrebari de bun simt, nejignitoare la adresa Acestuia. Va dau mai jos un exemplu:

  `Se pare cã ºtiinþa nu a descoperit un set de legi care, în limitele determinate de principiul de incertitudine, ne spun cum se va dezvolta universul în timp, dacã ºtim starea sa la un moment dat. Poate cã aceste legi au fost iniþial decretate de Dumnezeu, dar rezultã cã de atunci el a lãsat universul sã evolueze conform acestora ºi nu intervine. Dar cum a ales el starea sau configuraþia iniþialã a universului? Care erau „condiþiile la limitã“ la începutul timpului? Un rãspuns posibil este de a spune cã Dumnezeu a ales configuraþia iniþialã a universului din motive pe care noi nu putem spera sã le înþelegem. Aceasta, desigur, ar fi fost în puterea unei fiinþe atotputernice, dar dacã ea ar fi creat universul într-un mod atît de neînþeles, de ce a ales sã-l lase sã evolueze conform unor legi pe care le-am putea înþelege? Întreaga istorie a ºtiinþei a constat în înþelegerea treptatã a faptului cã evenimentele nu se produc arbitrar, ci reflectã o anumitã ordine fundamentalã, care poate fi sau nu de inspiraþie divinã. Ar fi natural sã se presupunã cã aceastã ordine ar trebui sã se aplice nu numai legilor, dar ºi condiþiilor la limitã ale spaþiu-timpului care specificã starea iniþialã a universului. Poate exista un mare numãr de modele ale universului cu diferite condiþii iniþiale care toate respectã legile. Ar trebui sã existe un principiu care sã aleagã o stare iniþialã ºi deci un model care sã reprezinte universul nostru.

  • isa
   # 15 martie 2018 at 10:37

   Acele legi de care amintesti – unele le intelegem, asa este, dar altele doar credem ca le intelegem, prin teoretizare. In realitate, lucrurile ar putea fi cumva diferite.

 8. Aristide
  # 14 martie 2018 at 20:50

  A dat strechea în închinătorii la maimuțe. Alt supus al zeului Darwin, chiar unul extrem de supărat pe Dumnezeu promovează canibalismul.

  vorba unui mare român – „Hai sictir!”

  http://www.breitbart.com/london/2018/03/13/richard-dawkins-suggests-eating-human-flesh-to-overcome-cannibalism-taboo/amp/

 9. vali
  # 14 martie 2018 at 22:26

  14 martie 1879 S-a nascut Albert Einstein.
  14 martie 2018 a murit Hawking

  • florind
   # 15 martie 2018 at 9:31

   Corect!

   Albert Einstein si Stephen Hawking au trait cate 76 ani. Coincidenta?

   In numerologie 76=7+6=13 numar masonic de origine oculta.

 10. Marius
  # 15 martie 2018 at 1:36

  Petru,nu v au sters comentariul ?

Trackbacks/Pingbacks
 1. STEPHEN HAWKING a murit, deci a aflat ca exista Dumnezeu. Dar a mai aflat ca exista si iadul … – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online - 14 martie 2018

  […] ortodoxinfo.ro […]

Scrie un comentariu

Scroll Up