X

OSCARUL sărbătorește și AVORTUL …

de null
 Cecile Richards and Lily Adams of Planned Parenthood attend the 90th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on March 4, 2018 in Hollywood, California.
Cecile Richards in dreapta.  Foto: https://www.dailywire.com/news/27845/common-invited-planned-parenthood-ceo-cecile-paul-bois

Oscarul sărbătorește avortul, CEO Cecile Richards

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Hollywood-ul și-a arătat dragostea față de avort duminică la Oscar, invitând pe scenă președintele celui mai mare lanț de avorturi din America.

Cecile Richards, CEO al Organizației Planned Parenthood (Planificării Familiale), a fost unul dintre cei zece activiști invitați să stea pe scenă în timpul spectacolului susținut de Andra Day și Common, duminică seară, la decernarea premiilor Oscar, conform articolului din Blavity .

Richards și ceilalți au purtat negru, în timp ce Common and Day au cântat nominalizările la Oscar “Stand Up for Something”. Cântecul îndeamnă oamenii să se opună violenței și rasismului și să protejeze drepturile femeilor – ceea ce, în ochii multor vedete de la Hollywood, inseamnă dreptul de avort in orice moment până la naștere.

Organizația de avort a lansat pe Twitter duminică seara:

“Nu a fost niciodată mai important să susținem ceva: pentru justiția socială și penală EGALĂ, pentru drepturile femeii, pentru drepturile civile, pentru drepturile omului. Din Siria, până la Puerto Rico, la #StandingRock. #Oscars # Oscars90, ”

 

Planned Parenthood Action@PPact

“I stand for peace love and women’s rights.” – @Common

It has never been more important to stand up for something: for social and criminal and EQUAL justice, for women’s rights, for civil rights, for human rights. From Syria, to Puerto Rico, to .

Twitter Ads info and privacy

 

Unul dintre lucrurile care au facut apariția lui Richards sa fie atât de ironic este afirmatia că  organizația Planned Parenthood ca functia sa primara este ingrijirea sanatatii pentru pacientii cu venituri mici si minoritati. Totuși, Richards a arătat în repetate rânduri că organizația Planned Parenthood este un gigant elitist, bine legat de avorturi, a cărui susținere provine de la cei mai bogați, privilegiați pe pământ, nu de la cei pe care îi pretinde că le slujește.

SEMNEAZĂ PETIȚIA! Congresul trebuie să de-funda planificarea părintească imediat

Planned Parenthood, se asociează cu celebrități și politicieni, în timp ce se bucură de birouri în Manhattan, atenție mass-media măgulitoare și un salariu de aproape 1 milion de dolari pe an, care lucreză “non-profit”.

Între timp, serviciile actuale ale organizației Planned Parenthood pentru americanii cu venituri mici și minorități au scăzut rapid. În decursul ultimului deceniu, rapoartele proprii ale Planned Parenthood-ului arată că există numeroase scăderi ale numărului de pacienți și ale serviciilor medicale efective . Lanțul de avorturi pretinde că este un furnizor de îngrijire a sănătății femeii-cheie, dar nu oferă mamografii și aproape nici o îngrijire prenatală sau servicii de adopție.

Numarul de avorturi – in medie de aproximativ 320.000 pe an – a ramas constant, chiar daca ratele avorturilor au scazut pana la nivelul minim istoric din intreaga SUA si Planned Parenthood a inchis zeci de facilitati de sanatate non-avort rurale sa se concentreze in schimb pe clinicile de avort din oraș mult mai profitabile .

Planned Parenthood ar putea să enumere celebrități și unii dintre cei mai bogați bătrâni bărbați albi din lume ca prietenii săi. CEO-ul său se poate lăuda în cadrul unor spectacole de premiere și în reviste mondene.

Dar toate aceste bogății și faimă nu pot ascunde adevărul grotesc: Planned Parenthood  este în primul rând un lanț de avort dedicat uciderii copiilor nenăscuți și menținerii avortului legal și ușor accesibil pentru orice motiv până la naștere.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Referitor la hyperlink-ul “unii dintre cei mai bogați bătrâni bărbați albi din lume”, George Soros nu este alb, ci evreu. Cum evreica a fost si fondatoarea Planned Parenthood:

Raul personificat MARGARET SANGER a facut parte din Societatea Americana pentru Eutanasie

Cititi va rugam si:

OSCAR 2018: Câștigă filme proaste, dar cu mesaj politic corect

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button