X

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării de mână cu homosexualii impun IDEOLOGIA DE GEN în România cu orice preț!

de null

Image result for Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) şi Asociația ACCEPT

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) şi Asociația ACCEPT implementează împreună, în perioada ianuarie 2018 – iunie 2019, un proiect cu finanţare europeană cu următoarele obiective:

• instruiri in domeniul justiţiei, sănătăţii, educaţiei şi asistenţei sociale pentru combaterea discriminării împotriva minorităților sexuale;

• contracararea utilizării abuzive a libertăţii religioase pentru a genera intoleranţă la adresa minorităţilor şi pentru a limita alte drepturi ale omului, inclusiv drepturile persoanelor LGBTI;

• Recunoaşterea juridică a identităţii de gen şi a asigurării suportului medical în tranziţie pentru persoanele transgender.

România a ratificat în 2016 Convenția de la Istanbul potrivit căreia genul nu este un dat biologic, ci un rol asumat, iar statul român se obligă la art. 12 și 14 din Convenție să ia “măsurile necesare – pentru a promova schimbările în modelele sociale şi culturale de comportament al femeilor şi bărbaţilor, în vederea eradicării prejudecăţilor, obiceiurilor, tradiţiilor şi a altor practici, care sunt bazate pe… roluri stereotipe pentru femei şi bărbaţi precum și – pentru a include material didactic pe probleme cum ar fi egalitatea între femei şi bărbaţi, rolurile de gen ne-stereotipe” (adică nu cele determinate de sex ca dat biologic, ci de rolul asumat).

Este important de stiut că Ungaria a sistat ratificarea acestor dispoziții, iar in Bulgaria, Croația, Letonia si Lituania se poartă dezbateri foarte aprinse asupra acestui subiect care are implicații majore in educația copiilor, precum si in ceea ce va mai fi permis sau nu din obiceiurile, tradițiile si cultura noastră.

In România nu există nicio dezbatere asupra subiectului determinat de ideologia de gen devenită – prin această Conventie – norma juridică. Tara noastră a ratificat fara nicio rezerva aceste dispoziții – deși Legea 217/2013 are prevederi complete cu privire la combaterea violentei in familie – si are un indice 10 din 10 (adica maximum) in ceea ce priveste libertatile personale legate de same-sex relationships, in indexul realizat de Cato Institute, printre alte organizatii (The Human Freedom Index, editia pe 2017). Însă armonizarea legilor naționale cu aceste dispoziții mai sus enuntate presupune tocmai „instruiri” în domeniile vieții sociale.

Tocmai de aceea, țările din jurul nostru sunt atât de precaute. Patriarhul Bulgariei a luat atitudine, arătând clar că “sub pretextul protejării femeilor si copiilor” (Conventia de la Istanbul are drept titlu combaterea violentei), aceste dispoziții despart noțiunea de gen de sexul biologic, ideologia de gen fiind “străină de limbajul si mentalitatea tării”. La noi insă, tocmai faptul ca a devenit obligatorie prin normativizarea ei – adică aducerea ei in norma juridica – începe sa ne transforme viețile: nu mai avem voie sa spunem ce gândim despre ce credem noi că este genul, nu mai avem voie sa păstrăm cultura si mentalitatea tării, nu mai avem voie să ne împotrivim in absolut niciun fel acestei ideologii pentru că deja sunt instruite si autoritățile publice in sensul sancțiunilor care urmează a ne fi aplicate. Avem cunoștință de toate acestea? Înțelegem implicațiile lor asupra vieților noastre?

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. FAPTUL CA ROMANIA ESTE DE ACORD CU ACEASTA CONVENTIE DE LA ISTANBUL NE ARATA CLAR CE CONDUCATORI DE TARA AVEM.”LUPUL A FOST PUS PAZNIC LA OI”.

  2. Cică „genul nu este un dat biologic”! Ha! Trebuiau lăsați corijenți la biologie în clasa a 7-a! De ce bărbații au 44+XY cromozomi și femeile 44+XX? Fiind subjugați minciunii, au creierul terci și ajung să nege chiar adevărurile cele mai simple! Mâine ne vor intoxica cum că 2+3=4!

  3. Și-apoi! Ei spun ce le trece prin cap, iar noi spunem ce știm. De pe case, dacă e cazul. Frica de pedeapsă e de la necuratul. Dumnezeu să ne izbăvească de această frică! Fără cozi de topor nu vor putea mânui securea. Treaba noastră e sa nu fim noi înșine cozi de topor. Cu orice risc!

  4. Comentarii, comentarii…
    Cine se pricepe sa lanseze o PETITIE de suspendare a Legii de ratificare a dracoveniei de la ‘Stambul.
    Si demarat un demers de anulare pentru neconstitutionalitate contravenind sub multe aspecte prevederilor in vigoare.
    Nu e nimic stiintific in negarea realitatii – ideologie promovata de “gender”-ism – decat diagnosticul: SCHIZOFRENIE.
    Judecatorii pot discerne intre “litera” si “spiritul” legilor cat si cu privire la efectele negative si nedorite de catre 99,9999% dintre romani.
    Diferenta infima a propagandistilor se bucura prosteste pentru niste finantari – bani “din nimic” tipariti, pentru a impinge cat mai multi copii si tineri spre o falsa distractie, sinucigasa individual si social.
    CE FACE BOR?
    … sau “pe bucatele” – piscopii si Arhiepiscopii – “care drept invata”…?
    Ma lumineaza cineva despre iesirea in public a unuia sau mai multor Stareti si Starete de manastiri…?
    CE FACE ACADEMIA ROMANA?
    … Asociatia Rectorior, Asociatia Consiliilor Judetene, … Asociatia Primarilor de orase si municipii (parca)…
    Ati auzit de vreun profesor sa “reclame” absurditatea impusa cu forta – violarea mintilor si constiintei???
    Asociatiile medicilor …. – nimic, nimic?? (celor cu psihologia si psihiatria – care “dau ascultare” perversilor Freud si Jung si dicipolilor lor nu doresc sa le aud expunerile care sustin de regula nebunia).
    CE FACE / ZICE “opresorul = barbat alb” Iohanis? Se leapada de barbatie?
    —-
    Tacerea inseamna la inceput “ingaduinta”, apoi “incuviintare” rerminand prin “imbratisare”, adica aplicarea si chiar practicarea elementelor ideologice propagate fara a fi oprite.
    Asa ceva doresc toti acestia?
    Sau nu au copii si si-au facut “socoteala” ca dupa ei, nu mai conteaza???
    =========
    Nu spun nimic de oameni din “cultura”, artisti, vedem, auzim, citim, … sint prea multe confirmari de rataciri sub “inspiratia” duhurilor cu care “lucreaza”… impotriva firii, din pacate si vrajmasind pe Hristos – spre osandirea proprie.

  5. Ma simt asuprit si discriminat de statul roman. Ma obliga sa platesc taxe si impozite si sa respect tot felul de reguli idioate. Si nu pot nici macar sa directionez banii pe care mi-i retine catre anumite domenii. De exemplu, as vrea sa am posibilitatea de a opta ca din banii mei sa nu mai plateasca salariile unor indivizi care imi provoaca scarba pana la senzatia de voma.

    1. Exact asta e realitatea. Asuprire si Umilire… de la cei presupusi a asculta de popor, de unde rezulta ca cei de pe liste electorale nu sunt decat oportunisti in slujba diavolului.

  6. De vină este și redacția pentru că le cîntă în strună prin folosirea cuvîntului „homosexuali”. Acest termen vrea să le dea poponarilor un gir de respectabilitate prin cvasiștiințificitatatea termenului, care este greșit folosit.
    „Homo-sexual” înseamnă, etimologic, „sexul omului”. Deci nu este dătător de seamă de semnificația frauduloasă dată acestuia de pederaști, adică „același sex”. Pentru sensul acesta din urmă ar trebui să le zicem „științific”, cum vor sodomiștii să-și aroge o distincție științifică, „idemsexuali”. deci, nu mai folosiți în articole termenul „homosexual”, poponar, care vine de a „popou” – provenit, și el, din germanicul „popo”. Dacă aveți rezerve față de utilizarea lui, folosiți cuvîntul pederaști sau pe cel biblic, cel mai cunoscut, provenit de la Sodoma, care a dat o familie de cuvinte: a sodomiza, sodomiști, sodomiste. Vedeți argumentația extinsă aici: http://www.curentul.net/2010/05/28/interzicerea-cuvantului-homosexual/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button