X

Omenirea “explorează” alte planete și galaxii, însă abia acum s-a descoperit pe Pământ cea mai MARE COLONIE de pinguini

de null

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Image result for Cea mai mare colonie de pinguini, descoperită în largul Peninsulei Antarctica. Numărul exemplarelor

O echipă internaţională de cercetători a descoperit o uriaşă colonie de pinguini într-un arhipelag izolat din largul Peninsulei Antarctica. 

Un milion şi jumătate de pinguini trăiesc în Insulele Danger. Deoarece locul e greu accesibil, cercetătorii nu ştiau până acum de existenţa coloniei. Au aflat de ea studiind imagini din satelit, în care au putut identifica excrementele pinguinilor.

Ca să-i numere, au trimis pe insulă mai multe drone, care au făcut fotografii. Iar imaginile au fost analizate şi s-a stabilit astfel că e vorba despre un milion şi jumătate de exemplare, adică cea mai mare colonie de pinguini Adelie din Antarctica.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ctp analizeaza in 20 de min f pertinent majoritatea nominalizarilor la oscar de anul acesta. Si trage o concluzie inevitabila, absolut evidenta. O nota distincta si comuna majoritatii filmelor: personaje “marginale” in societate, minoritari, ostracizati, care au diferite aventuri sau experiente de viata. Homosexualitate + pedofilie (in aceeasi aventura amoroasa), bisexual, negresa amorezata de un om-amfibie etc, toate acestea puse in constrast cu personajul negativ, un alb indo-european, crestin, agresiv si fara mila. Ce mi se pare f periculos in toata expunerea omului e ca e f lucid, t constient de tot ce se petrece, ailalti il intreaba pai cum facem, sa avem totusi un oscar pe bune, al filmelor meritorii, ctp da si alte exemple din romane, cu facaturi ale unor curse de cai, zambeste, rade si da din umeri, vizibil neputincios dar si necombativ, spunand cam ca asta e, nu prea avem ce face, fiind constient de absolut tot ce se petrece la hollywood, mergand “pe burta”, tacand din gura. Problema mare e ca asa este si in alte politici. Acest “analist” zi formator de opinie vede f lucid si stie bine ce se petrece in cu homosexualitatea la noi, sau primirea emigrantilor, cu justitia la noi, treaba cu strainii, ambasadele, mai ales ambasadorul americii si toate interesele lor. Dsr tace malc. Se refera numai le ce-i convine si ce-l avantajeaza pe el, pt a-i iesi pasenta fata de strainii pt care le e sluga. Caci cu mai mult timp in urma ce ii ai infiera pe homosexuali etc.

    revenind la tema de actualitate, e de vazut analiza corecta pe care o face filmelor facute si nominalizate la hollywood anul asta. Gura pacatosului ..

    https://www.youtube.com/watch?v=Bzk36PKWRoA

    .

  2. ce mai intriga e ca toate acele teme prezente in filme, toate sunt teme sorosiste pe fata, stangiste. Dar ctp se tot intreaba la misto prin emisiuni, cu ipocrizie maxima mimand stupoarea, unde e domne soros asta? Chiar asa face legea pe la noi? Unde e domne, nu-l vad. E o manipulare, teoria conspiratiei, absurdistan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button