X

MAPN anunță angajări MASIVE în armată, printre care MEDICI și PSIHOLOGI

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a anunțat că se fac angajări masive în Armata Română. 

Numai puțin de 6.400 de posturi s-au deblocat în urma unui memorandum semnat de Guvernul Dăncilă, spune Fifor, potrivit Mediafax.

Pe lângă acestea vor fi angajați și 400 de medici și 50 de psihologi.

Ministrul Apărării a mai spus că luni va avea o întâlnire cu şeful de stat major, prilej cu care se va face o analiză şi se va stabili distribuţia posturilor pe unităţi.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ia ghiciți unde vor fi școliți acești medici?

Pentru că lucrurile se leagă, citiți vă rog și:

SECRETUL vizitei lui Fifor în Israel. Este vizat SPITALUL MILITAR

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

    1. Injectarea cu forta sub presiunea armei cu mercur si aluminiu sub pretextul vaccinarii, e usor sa legi angajarile cu declaratile recente ale lui Strainu Cercel care avea ideile astea si la gripa porcina in timp ce era in guvern.

      Acum ca guvernele sunt in mana corporatilor iar corporatile sunt conduse la varf de o mana de oameni nedezvoltati psihologic si cu o moralitate redusa care cred ca depopularea trebuie facuta urgent, probabil isi inchipuie ca facand razboaie dupa chef pot folosi armata in cardasie cu presa si in scopul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button