X

2 martie 1905 – se năștea RADU GYR

de null
Foto: http://adevarul.ro/locale/alexandria/cum-fost-condamnat-moarte-radu-gyr-poezia-ridica-te-gheorghe-ridica-te-ioane-1_56c048d35ab6550cb8c8d8d0/index.html

La 2 martie 1905 se nastea la Campulung Muscel Radu Gyr, pseudonimul literar al lui Radu Demetrescu.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comandant legionar și șef al regiunii Oltenia. Conferențiar la Facultatea de Litere și Filosofie din București. Autorul textului Sfânta tinerețe legionară, imnul neoficial al Mișcării Legionare, al Imnului Moța și Marin (dedicat lui Ion Moța și Vasile Marin, legionari căzuți în luptă la Majadahonda în 1937 în timpul războiului civil din Spania.

RADU GYR: “Colind” / In trecut, evreul Silviu Brucan cerea pedeapsa cu moartea impotriva marelui poet / Actualmente, Legea Elie Wiesel prevede puscarie grea pentru cei ce-i recita versurile

Iata si cuvantul Parintelui Justin Parvu la parastasul poetului martir Radu Gyr:

Vizionati va rugam si:

Video: OSEMINTELE LUI RADU GYR SE AFLA LA MANASTIREA PETRU VODA!

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Stiti ca cei de la Legende Vii au fost dati in judecata de Institutul Impostorului Elie Wiesel pentru ca au comercializat tricouri cu Radu Gyr? Mai nou si de Valeriu Gafencu s-au luat! Totul de la blestemata aia de lege 217!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button